evet serpilcim çok sabırsız bişey acelesi ne ise sıpanın
canım sorma hemde ne heyecan :))) bu arada şimdi farkettim sen benden önce doğuracaksın eğer benim oğlum son ana kadar beklerse:))) ayyy sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:))) ama sanırım sevindim... önce senin haberini alırım ne güzel :))) hem belki biraz sakinleştirir bu beni:)))
Almış canım. pozisyonuna göre dr normal doğum görünüyor demişti demek istedim.
tabi ya bi doğurayım hayırlısıyla o zaman nasıl terapi yapcam görcen
belki seninkide 12.12.de normal yolla gelir
hayırlısı ile vaktinde gelsinler canım... senin evde var mı internet bari, izne ayrılınca takip edebilecekmisin forumu...?
çok fenasın ne var sanki beyaz yalan kızım bunlar... benim sana itimadım tam:)) sen iyi dersen iyi olur:))) sen güzel anlat hatta ben o an derimki allah allah yavrusum çok kolay demişti öyle olmalı der kendimi piskolojik olarak rahatlatırım:)))
napsın bebiş :)))anneyi dünyayı merak ediyo demekki... ama biraz daha sabretse süper olucak hayırlısıyla şu 36. haftayı bi atlatsanız sonrasında gelsin paşa...
inşallah çok güzel olur gerçekten:)))evde var tatlım önümüzdeki haftadan itibaren pc başında olucam inşallah bi yandan dinlenicem bi yandan sizi takip edicem...arada artık seni kızdırırım ayy sen çalışıyo musun hala falan diye:))))
yaa sorma canımm
kız senin annen yanında hiç değilseee
ben utanmasam ve gücüm olsa düz duvara tırmancammmm,tüm dolapları bosaltıp tekrar yerlştircemm
dün banyo dolabımı sıkıntıdan döktümmm
elime ne geldiyse attımm ohh be içim rahatladııı
bende birsyleri atınca rahatlıyorum ev bosalıyoo sanıyorum :))
aammaa attıgım her-sy eşimin eski losyonları parfümleri vss..görmedi daha görünce neler olcekk kimbilir :))))))))))))))))
kız allah iyiliğini versin emii öldüm gülmketennnnnnnnnnnnn
ayy sana 1 gün kaldı canm ne güzell alıcaksın yarın bebeğini kucagınaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geçen ben de öyle yaptım bi de yanlışlıkla diş macununu atmışım.öyle olunca anladı ama napıyim toz tutmaktan başka işe yaramıyorlardı.
canım çok üzüldüm.ama iyice bir öğren durumu.günaydın kızlar bende gece 4 uyandım kötü bir rüya ile..... eşim beni aldatıyormuş bende aldattığı kadınla sohbet ediyodum sonra 4 gibi uyandım eşimin telefonunu karıştırdım giden mesajlara baktım ne göreyimmm canım balım,,,diye msjlar atıyor kadının birine sabah işe giderken kalkmadım yataktan
bişeyde demedim daha doğumuma 5 gün kala öğrendiğim şeye bakın zaten yapalanızım bu pislik şehirde ,,,, düştüğüm duruma bakınn yaa az önce msj attım herşeyi biliyorum seninle aramızda herşey bitti dedim daha dönmedi bana alçak herif
hiç beklemezdim ondan,,
bu kadar özel buraya yazılır mı diyeceksiniz inanın bu pislik şehirde kimsem yokk 4 ten beridir ağlıyorum
meraklı çocuk :) evet şu 36. haftaya bi gelsek içim rahat edicek. bide ben ciğer geliştirici iğnemi felan oldum ya doktor gelsede çok küvezde kalmaz çabuk çıkar dedi
kalmaz küvezde canım bak görürsün bence 36. haftayı atlatıcak hayırlısıyla:)) ama lütfen doğduğunda benim yerime poposundan ısır meraklı yaramazı:))))
bende senden önce doğrursam seni kızdırırım ona göre, ayyy sen hala hamilemisin diye :80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
evet canım emin ol allah kolaylığını verecek dayanılmaz bi ağrı olmadığına eminim ben
allah dayanamayacağımız bi acı olsa vermezdi kullarım çekinirde çoğalmaz diye ben böyle düşünüyorum canım inşallah hayırlısı olur
bol,bol dua edelim
haklısın canım bol bol dua ediyorum... hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?