2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

belki seninkide 12.12.de normal yolla gelir
hayırlısı ile vaktinde gelsinler canım... senin evde var mı internet bari, izne ayrılınca takip edebilecekmisin forumu...?

tabi ya bi doğurayım hayırlısıyla o zaman nasıl terapi yapcam görcen

çok fenasın ne var sanki beyaz yalan kızım bunlar... benim sana itimadım tam:)) sen iyi dersen iyi olur:))) sen güzel anlat hatta ben o an derimki allah allah yavrusum çok kolay demişti öyle olmalı der kendimi piskolojik olarak rahatlatırım:)))

belki seninkide 12.12.de normal yolla gelir
hayırlısı ile vaktinde gelsinler canım... senin evde var mı internet bari, izne ayrılınca takip edebilecekmisin forumu...?

inşallah çok güzel olur gerçekten:)))evde var tatlım önümüzdeki haftadan itibaren pc başında olucam inşallah bi yandan dinlenicem bi yandan sizi takip edicem...arada artık seni kızdırırım ayy sen çalışıyo musun hala falan diye:))))

evet canım emin ol allah kolaylığını verecek dayanılmaz bi ağrı olmadığına eminim ben
allah dayanamayacağımız bi acı olsa vermezdi kullarım çekinirde çoğalmaz diye ben böyle düşünüyorum canım inşallah hayırlısı olur
bol,bol dua edelim

napsın bebiş :)))anneyi dünyayı merak ediyo demekki... ama biraz daha sabretse süper olucak hayırlısıyla şu 36. haftayı bi atlatsanız sonrasında gelsin paşa...

meraklı çocuk :) evet şu 36. haftaya bi gelsek içim rahat edicek. bide ben ciğer geliştirici iğnemi felan oldum ya doktor gelsede çok küvezde kalmaz çabuk çıkar dedi

bende senden önce doğrursam seni kızdırırım ona göre, ayyy sen hala hamilemisin diye :80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

canım çok üzüldüm.ama iyice bir öğren durumu.

meraklı çocuk :) evet şu 36. haftaya bi gelsek içim rahat edicek. bide ben ciğer geliştirici iğnemi felan oldum ya doktor gelsede çok küvezde kalmaz çabuk çıkar dedi

kalmaz küvezde canım bak görürsün bence 36. haftayı atlatıcak hayırlısıyla:)) ama lütfen doğduğunda benim yerime poposundan ısır meraklı yaramazı:))))

kalmaz küvezde canım bak görürsün bence 36. haftayı atlatıcak hayırlısıyla:)) ama lütfen doğduğunda benim yerime poposundan ısır meraklı yaramazı:))))

ısırırım teyzesi merak etme zaten bi doğsun anneyi korkutmak neymiş göstercem ben ona heryerini ısırcam

bende senden önce doğrursam seni kızdırırım ona göre, ayyy sen hala hamilemisin diye :80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

bak bunu hesaba katmamıştım hiç:44:yok canım yapmam ben öyle şeyler neden kızdırıyım seni:))) senin yerine de dinlenirm:))) oğlumu sıkı bir doğum programına alayım ben senin çınarından önce gelsin:))) garantiye alıyım:)))

haklısın canım bol bol dua ediyorum... hepimiz için

merhaba kızlar...

ecrinin durumunu okudum bir fena oldum ya çok kötü niye böyle yapar ki evli ve baba olmaya aday bir adam

içim karardı offffffffffffffffff

Günaydın annişler bugun bıra z karnım ağrıyor ee tabı normaldır artık die cok takılmıyorum azcık geçmişe bakayım dedım
Ecrin46; CNm sakin ol ki her detayı ıyıce öğren üstü kapanmasın iyice rahatla içine sinmiyosa da hemen tepki verme iyice didikle olayı cok üzgünüm gerçekten;(((
Bebişler konuşulmuş cok duygulandım Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsın hepimize) cok heyecanlı artık herkesın 1aydan az zamanı kalmış geri sayım başladı ))B'nde 12.30 da gıdıyorum Dr dogum için konuşalım artık dedı inş hersey yolundadır ve B'nde bebişime kavuşurum)ıyı olursam az da eksık tamamlıyım dıyorum akşama sahipse görüşürüz byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…