2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bnmde bugün zeynep kamilde randevum vardı.
dün aradılar,dr yokmuş iptal olmuş falan.
bizde zaten gtmiycektik.
doğum için tekrar afiyette karar kıldık.
kimi memnun kimi değil..bol şans bize ana kız =((

canım geçmiş olsun benimde öyle çıktı.ama senin daha erken aman diyeyim dikkat et canım.

Kızlar bebeğim için battaniye örmeye karar verdim. ilerde bunu da ben sana yapmıştım derim :) kolay bi model bakıyorum. örgüyle aram yoktur aslında. ama evdeyim nasılsa. hem stres atarım.

ne yapıyon kız nasılsın

günaydınlarr...

uzun zaman sonra ilk defa 2de yatıp 10buçuğa kadar uyumuşum tuvalet molaları hariç tabii :)
napiim cnm beklioruz bi hareket olsun diye ama tık yok..bide kız bebekler önce gelir diyolardı..bizimkiler biraz uyuşuk çıktı:)
dün siteyi 10tur tavaf ettim,sıcak suyla karnıma masaj yaptım..yok..hiçbişiy yok..sende durumlar nasıl?

az sayfa varken geçmişi okuyum dedim..neler olmuş öle..

ecrin46; canım gerçekten üzücü bi durum..evli olan bi adamın böyle bi iddia içinde olması bile bana garip geliyo..neyse ben bu tarz konularda kesip at modundayımdır biraz o yüzden beni dinleme bende çok yorum yapmiim..sen bebeğini düşün bırak kocayı falan şimdi..illaki sonrasında herşey çözüme kavuşur..

seastire; senin oğlan bizim kızlardan hızlı çıktı ne kadar meraklı öle doğmaya..biraz daha tut bari en azından 36-37 haftalık olsun..zaten sende doğurursan ben iyice bunalıma giricem artık:)

kzlar 19 gün var yazıyor..çok çok az kalmış ama sanki hiç gelmycekmiş gibi o zaman =((((((((((((
dr.umda erken olur demişti,tık yok bnde.
bi kere 15 kasmdan sonra her an gelebilir demişti,son gitmemde 25 kasmdan sonra her an gelebilir demişti.
ama bizm küçük hanımın hiç gelmeye niyeti yok gibi!! =((( rahatı yerinde ooh maşallah ye iç yat =)))))))
ben olsam bnde gelmezdm vallaha..

ama skldm beklemekten,vakit geçmiyor sanki.
bi türlü tekli rakamlara düşemedik =P

akıntılarım arttı,wcye çkmalar sıklaştı yine,kasklarm sırtım ve de belim ağrıyor,üst bacaklarıma ve kalçalarıma da vuruyor sancılar.ha bir de böbreklerime..
şişliğim arttı,tuz tüketmiyorum,yürüyorum ama bacaklar,eller davul (
her ezanda dua ediyorum artk kavuşaym kızıma diye..

Kizlar yarin oglusum gelecek bu saatlerde allahim Nasip ederse odamizda dinleniyor oluruz. Cok heyecanliyim. Elim ayagim birbirine dolasiyor. Dun aksam sepet besigi birde dogumdan sonra kullanacagim pike takimini kayinvalidemin evine goturup yerlestirdik. Benim hastene cantam ve oglumun cantasi annemde. Sabah evden cikinca once kayinvalidemi sonra da annemi ve cantalari alip hastaneye gidicez. Herseyi organize etmeye calisiyorum . Bir kac Saat sonra heyecanim hep ten artar heleki aksam donup kalirim. Aksam yemege sinemaya gideriz Diyor esim. Hava almak iyi gelir Diyor.

ay canım benim kıyamam ben san ya nasıl üzüldüm anlatamam kimbilir sen nasıl üzülmüşsündür. canım benim duygusallığını bırak kenara mantık olarak bak olaya üzme kendini detayları kaçırma iyice bi öğren neymiş olayın aslı. eğer bişey yaşıyo olsaydı mesajlarını muhakkak silerdi. idda olayı nedir eğer senin üzerine yapılmış bir idda ise sen bilirsin canım yapacağını, senin denenecek halin mi var bu hamile halinle kendine gelsin bi sarsmak lazım kocanı nelerle uğraşıyo ne iddasıymış baba olacak ciddi şeylerle uğraşsın dünyaya bi çocuk getireceksiniz böyle anlamsız şeylerle uğraşmasın.sen nelerle uğraşıyosun o nelerle uğraşıyo bi sars kocanı kendine gelsin. canım haddim olamayarak bir sürü şey yazdım dayanamadım valla kusuruma bakma canım.

Kızlar bebeğim için battaniye örmeye karar verdim. ilerde bunu da ben sana yapmıştım derim :) kolay bi model bakıyorum. örgüyle aram yoktur aslında. ama evdeyim nasılsa. hem stres atarım.

ay bnde yapıcaktm,eşim aldırmadı ip valla..alıyosun yapmıyosun dedi.hem yetişmez falan.
bnde almadm =//

oğlum baktıkı bu kızlar çok tembel doğmaya niyetleri yok ben doğayım bari dedi sanırım tatlım:) bide derler kızlar erken doğar erkekler geç yalan vala :)

inşaallah yanlış anlamadır canım...Allah yardımcın olsun...bende çook üzüldüm senin adına...sen bebişini düşün, herşey yoluna girer,,,elbet vardır bi açıklaması...

çok heyecanlandım bende senin adına ne güzel bebişini alacaksın kucağına Allahım kolay doğum nasip etsin canımgüzel haberlerini bekliyoruz.

hayırlı doğumlar şimdiden tatlım

canım bunu kayınvalidem ördü kızıma..örgüsü çok kolay küp şeker modeli..ilk kez örgü ören bile yapabilir..süsü için tığ bilmek gerekiyo ama sanırım.. sen genede bi bak:)

Eklentiler

• $2012-11-21 12.01.03.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 19

Seni fazla yormadan sağlıklı gelir inşallah canım benimde 18 gün kaldı ama sancı falan tık yok sadece çatımda ağrım var

Son düzenleme:

ay benim bebişimle aynı kiloda ama ben senden gerideyim tombiş bi kız olacak benimki belli ondan erken gelicek Allahım sağlıklı bebekler doğuralım

merhaba kızlar nasılsınız benim aşağılarımda ağrım var böyle hareket ettikçe oluyor dün baya ayakta kaldım yoruldum ondan mı acaba?ya da gaz sancısı mı ki diyorum.:26:
ecrin çok üzüldüm canım umarım sandığın gibi değildir nasıl yapabiliyorlar bunu anlamıyorum.Hiç mi Allah korkusu yok ya yakında bebeği doğcak sana ve bebeğine odaklancağı yerde.Allah yardımcın olsun.

Şimdiden hayırlı olsun canım yarın haberlerini heyecanla bekliyoruz...
Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

ne kadar güzel bişy bunun heyecanını yaşamak..ben bu durumda naparım hiç bilmiorum..

allah kolaylıkla doğurmayı nasip etsin canım sağlıklı oğlunu kucağına al..

canım bunu kayınvalidem ördü kızıma..örgüsü çok kolay küp şeker modeli..ilk kez örgü ören bile yapabilir..süsü için tığ bilmek gerekiyo ama sanırım.. sen genede bi bak:)

Ayy canım benim çok sağol. ben de bulamamıştım anlayıp da yapabileceğim bi model.vazgeçmek üzereydim. buna bi bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…