Ecrin canım ne diyeceğimi bilemiyorum, nasıl böyle bişey yapılır... ne denir.. haddim yok belki ama eşine çok sinirliyim şuan bende...
ya inşallah bi yanlış anlaşılma vardır, inşallah o msj ları başka birinindir... ne bileyim aklımıza gelmeyen binbir türlü şey olsun ama bu olmasın...
doğumuna çok az var, sakin olmaya çalış lütfen kızını düşün, onu üzme(((
Günaydın Serpil'cim... evet canım sizin internet bozuldu görüşemiyoruz...
bende hala işteyim, ben 4 aralıkta ayrılıyorum izine.. daha 2 haftam var yani
demek wc nöbetleri devam... :))) bende gece1 kereye düştü ama gündüz arayı kapatıyorum 50 kere giderek
canım yaaa:))) sorma bende gündüzleri vaktimin büyük kısmını wc de geçiriyorum... bu arada az kalmış senin de allah kolaylık versin... bu arada doğumunu yapıcağın yeri değiştireceğinden bahsetmişsin geçen gün naptın karar verdin mi ...gidecek misin istanbula yoksa karabük te mi gerçekleşecek doğum
kızımıda üzdüm sabah sabah ben yatıcam kızlar gece 4 ten beri uyumadım
Gunaydın hanımlar. Nasılsınız. Gene uykusuz we agrılı bı gece gecırdım. Benım bacak aralarm we seym cok agryo ya
canım yaaa:))) sorma bende gündüzleri vaktimin büyük kısmını wc de geçiriyorum... bu arada az kalmış senin de allah kolaylık versin... bu arada doğumunu yapıcağın yeri değiştireceğinden bahsetmişsin geçen gün naptın karar verdin mi ...gidecek misin istanbula yoksa karabük te mi gerçekleşecek doğum
canım kan rahimden gelir sonda idrar yoluna takılır ikisini yolu ayrıtüm doktorlar arasnda ne kadar fark var yaaa...
ben normal-gece-günlük ped olaraktan hepsinden 10 tane aldım yanımaaa
sezeryanda sonda takılıyormuş yaaa kan orayamı birikcek acep ???
hayırlısı canım inşallah sağlıkla atlatırsınkızlar hepinize merhabalar.bugün kontrolümüz vardı yeni geldim.geçmişi okumadan direk daldım.normalde haftaya sezeryana alacaktı doktorumuz nstde sancı olunca ct tekrar çağırdı ve bu ct sancım artmış olursa hemen sezeryana alacak.heyecandan kilosunu sormayı unuttum.suyu iyiymiş.aslında ben pek ağrı hissetmiyorum ama karnım taş gibi sert.çok heyecanlandım ve evi düşününce korktum daha temizlik yapacaktım ben.neyse artık annemi bi kaçgün önce çağıracam.hepinizi öptük aceleci kızımla beraber.
günaydın kızlar bende gece 4 uyandım kötü bir rüya ile..... eşim beni aldatıyormuş bende aldattığı kadınla sohbet ediyodum sonra 4 gibi uyandım eşimin telefonunu karıştırdım giden mesajlara baktım ne göreyimmm canım balım,,,diye msjlar atıyor kadının birine sabah işe giderken kalkmadım yataktan
bişeyde demedim daha doğumuma 5 gün kala öğrendiğim şeye bakın zaten yapalanızım bu pislik şehirde ,,,, düştüğüm duruma bakınn yaa az önce msj attım herşeyi biliyorum seninle aramızda herşey bitti dedim daha dönmedi bana alçak herif
hiç beklemezdim ondan,,
bu kadar özel buraya yazılır mı diyeceksiniz inanın bu pislik şehirde kimsem yokk 4 ten beridir ağlıyorum
şimdi msj atmış mesajların devamını okumamışsın diyor biz arkadaşlarla iddialştık diyor .bende hiçbir mesajı silmeden eve geleceksin dedim silersen okuduklarımda dahil evi terkedecem dedim
canım kan rahimden gelir sonda idrar yoluna takılır ikisini yolu ayrı
hayırlısı canım inşallah sağlıkla atlatırsın
canıım ne kadar üzüldüm anlatamamyani dediği inşallah doğrudur
ama bi msjı telefonda tutmak nasıl bi idda olabilir onuda anlamadım keşke numarayı alsaydın o zaman anlaşılırdı kim olduğu
canım ya inşallah öyle bişey yoktur
sen ne yapıyorsun yavrus
günaydın kızlar dün benim sancılarım çıktı doktor nst kağıdını görünce doğuruyosun heralde dedi ultrasonla baktı sonra alttanda ultrasonla baktı açılma felan yoktu şuandoğum görünmüyo dedi ama garanti veremem dedi ilaç verdi 4saatte bir onu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?