2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın kızlar. uykusuzluktan ölyorum. sabah hava aydınlanıyordu ben hala uyumaya çalışırken.. öğlene kadar uyurum dedim ama olmadı.. (((

ecrincim nasıl üzüldüm okuyunca yazdıklarını. ,inanmak istemedim 3 kere okudum...inşallah doğru söylüyordur. gerçekten aldatıyorsa annenlerin yanına git hemen. bu halde doğum yaparsan biri sana destek olmalı. (((((

Son düzenleme:
vitaminc bende de gece aynısı oldu ve bende aynı şeyi düşündüm. hatta rüya falan mı görüyo acaba dedim. bi doğsalardı artık..geceleri düşünmekten uykum kaçıyor.

kızımıda üzdüm sabah sabah ben yatıcam kızlar gece 4 ten beri uyumadım

dinlen sen biraz canım... Herşey olucağına varır zaten hayırlısı olsun senin ve bebeğin için.... doğru olmasını umuyorum bu iddia olayının... Ozaman sadece teşebbüse girer oda iyi bir cezayla halledilebilir bence...

canım evet şimdilik ordan da aldım 12. aralıkta doğum için randevu.. doktoru da beğendim yani bi kere görmeyle iyi diyebilirm..
ama olurda ist.a gitme imkanım olursa da gitmeyi düşünüyorum yinede.. bakalım kısmet ve hayırlısı diyelim...
sen nasılsın, neler yaptın? senin tarih belli mi? ne diyor doktorun?

tüm doktorlar arasnda ne kadar fark var yaaa...
ben normal-gece-günlük ped olaraktan hepsinden 10 tane aldım yanımaaa
sezeryanda sonda takılıyormuş yaaa kan orayamı birikcek acep ???
canım kan rahimden gelir sonda idrar yoluna takılır ikisini yolu ayrı
hayırlısı canım inşallah sağlıkla atlatırsın

canıım ne kadar üzüldüm anlatamam yani dediği inşallah doğrudur
ama bi msjı telefonda tutmak nasıl bi idda olabilir onuda anlamadım keşke numarayı alsaydın o zaman anlaşılırdı kim olduğu
canım ya inşallah öyle bişey yoktur

şimdi msj atmış mesajların devamını okumamışsın diyor biz arkadaşlarla iddialştık diyor .bende hiçbir mesajı silmeden eve geleceksin dedim silersen okuduklarımda dahil evi terkedecem dedim

kızımıda üzdüm sabah sabah ben yatıcam kızlar gece 4 ten beri uyumadım

hep öyle derler arkadaş yapar nedense hep iddaa olur.uyuda dinlen canım kafanı toplarsın biraz bebeğinde strese girdi.inan varya sabah okuyunca sinirlerim tepeme çıktı başım ağrıyor,bende 2 yıl önce buna benzer bişey yaşadım mesaj olayı yüzünden zor günlerdi....allah sana sabır güç kuvvet versin....

kızlar bazı arkadaşlar baştan beri hep sancı çekiyor çok şükür ben şu son ay dışında hiç sıkıntı çekmedim kızımın aşağıya vurması dışında:))
böyle sürekli sancıları olan kızların allah yarıdmcısı olsun

sen ne yapıyorsun yavrus

günaydın kızlar dün benim sancılarım çıktı doktor nst kağıdını görünce doğuruyosun heralde dedi ultrasonla baktı sonra alttanda ultrasonla baktı açılma felan yoktu şuandoğum görünmüyo dedi ama garanti veremem dedi ilaç verdi 4saatte bir onu içiyorum

Doktor Kontrol Listemiz

lovepinkk 21 kasım çarş. saat: 14.00
emi1987 21 kasım çarş. saat: 15.00
fd01 22 kasım perş. saat: 09.00
mervegkc 22 kasım perş. saat: 13:45
yawruş 23 kasım cuma saat: 08.40
istanbull34 23 kasım cuma saat: 10.30
eczreyrey 23 kasım cuma saat: 15.30
mustafamvezeynebim 23 kasım saat: 08.00
ozgezngn 26 kasım pzt saat: 14.20
ymd 26 kasım pzt saat: 18.30
pinarfrtn 27 kasım salı saat: 11.00
mavi58 28 kasım salı saat: 09.00
miskokulum 28 kasım salı 09.00
biftek 28 kasım çarş. saat: 09.15

ceza83
oflu
Seastire
burcu_gen
nigar50
gamzeli
ecrin46
bsygn
gobeklim
gecedicle
mermaid76
eczreyrey
egemm44
funntunn
maya887
badem30
cereyan
vitaminc
lezginka
yasmin_tokat

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....

Son düzenleyen: Moderatör:
sen ne yapıyorsun yavrus

çok şükür canım kızımı bekliyorum sezaryen olanlar şanslı günü belli
benim gibi normal bekleyenlerde telaşta acaba ne zaman olacak,nede olmuyor diye
bu haftaki kontrolde sancı çıkmadı bakalım yürüyüşe devam inşallah haftaya pazartesi olur bişeyler

ciddimisin kız sıranı bekle dursun oğlun ayaklarını uzat kalkma biri gelsin yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…