oğlum baktıkı bu kızlar çok tembel doğmaya niyetleri yok ben doğayım bari dedi sanırım tatlım:) bide derler kızlar erken doğar erkekler geç yalan vala :)
Ama canım ben anlamadım bunu. yani tığla değil de şişle yapılmış gibi geldi bana :44:
Tmm anladım canım. tekrar teşekkürler.
sonunda tüm eşyalarımızı yıkadık ütüledik herşeyimiz hazır son 20 gün sanırım son günler geçmek bilmiyor artık çok sıkıldım bir an önce doğsun istiyorum ben
Merhaba daha yeni üye oldum nasipse aralık sonunda anne olucam lakin 2 gün önce pupp denilen bu rahatsızlık başıma geldi kaşıntıdan gece uyuyamıyorum. Sinirlerim berbat vaziyette doktorun önerdiği krem çözüm olmuyor. Bir ay daha bu nasıl dayanıcam bilemiyorumlütfen bi çözüm önerirseniz çok sevinirim. Herkes dayan diyor ama bu dayanılır bi işkence değil. Ağlıyorum resmen kaşımasam olmuyor kaşısam derim kanıyor yırtılıyor.
Selam Kızlar ,
Kaçamak giriyorum nete , herkes iyi mi herşey yolunda inşallah biz iyiyiz
İşleri devrediyorum işte , biraz yorucu oluyo dualarınızı eksik etmeyinBen de sizin
İçin çok çok dua ediyorum hepinizi öpüyorum
Merhaba daha yeni üye oldum nasipse aralık sonunda anne olucam lakin 2 gün önce pupp denilen bu rahatsızlık başıma geldi kaşıntıdan gece uyuyamıyorum. Sinirlerim berbat vaziyette doktorun önerdiği krem çözüm olmuyor. Bir ay daha bu nasıl dayanıcam bilemiyorumlütfen bi çözüm önerirseniz çok sevinirim. Herkes dayan diyor ama bu dayanılır bi işkence değil. Ağlıyorum resmen kaşımasam olmuyor kaşısam derim kanıyor yırtılıyor.
Canını seven izine çıkmasınevde patlıycam sıkıntıdan ay zaman geçmek bilmiyor böyle olcanı hiç tahmin edemezdim
geçmiş olsun canım. hiç duymadım ben.
canım bi arkadaş vardı aramızda pupp dan çeken..dr bi ilaç vermişti kurumuştu yaraları kaşıntısıda azalmıştı ama kimdi hatırlayamadım şimdi..
aslında banada bi krem verdi doktor adı dermatop acaba aynı ilaçmıdır bi arada çatlak için ovadrili vermişti ama oda işe yaramamıştı. Kendimi acayip çaresiz hissediyorum çok zor bi ruh hali allah kimseye vermesin...
merhaba kızlar,
herkes iyi inş.. bugün sağlık ocağına gitmem gerekiyor gebelik takibi için,doktor da kendini yorma dedi ama kafam karıştı gitsem mi gitmesemmi diye,gerci yakın da evime sağlık ocağı ama hem kızımın kap pıtpıtlarını da duymak istiyorumm :44:
merhaba kızlar,
herkes iyi inş.. bugün sağlık ocağına gitmem gerekiyor gebelik takibi için,doktor da kendini yorma dedi ama kafam karıştı gitsem mi gitmesemmi diye,gerci yakın da evime sağlık ocağı ama hem kızımın kap pıtpıtlarını da duymak istiyorumm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?