2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

oğlum baktıkı bu kızlar çok tembel doğmaya niyetleri yok ben doğayım bari dedi sanırım tatlım:) bide derler kızlar erken doğar erkekler geç yalan vala :)

canım dikkat et kendine dinlen bol bol sen hareketli oldukça bu bebişin çıkası geliyo galiba ordan. bari doğayım da dünyada uyur rahat ederim diye

sonunda tüm eşyalarımızı yıkadık ütüledik herşeyimiz hazır son 20 gün sanırım son günler geçmek bilmiyor artık çok sıkıldım bir an önce doğsun istiyorum ben

sonunda tüm eşyalarımızı yıkadık ütüledik herşeyimiz hazır son 20 gün sanırım son günler geçmek bilmiyor artık çok sıkıldım bir an önce doğsun istiyorum ben

aynen canım. annem gelsin hemen sıcak su banyolarına falan başlicam. çok sabırsızlanıyorum yaaa

slm kızlar dün 1 gibi uydum sabahın bi körü uyandım wc için sonra 9 da uyanmışım şöyle 11 lere kadar uyusam da zaman geçse diyorum beklemeye devam bugünde. bende eskiden yarım kalan bi uyduruk örgüm vardı onu yapıyim dedim sırf vakit geçsin diye hemen belim ağrıyo öğlen yemeğine yada akşam yemeğine ne var menüde bugün

Merhaba daha yeni üye oldum nasipse aralık sonunda anne olucam lakin 2 gün önce pupp denilen bu rahatsızlık başıma geldi kaşıntıdan gece uyuyamıyorum. Sinirlerim berbat vaziyette doktorun önerdiği krem çözüm olmuyor. Bir ay daha bu nasıl dayanıcam bilemiyorum lütfen bi çözüm önerirseniz çok sevinirim. Herkes dayan diyor ama bu dayanılır bi işkence değil. Ağlıyorum resmen kaşımasam olmuyor kaşısam derim kanıyor yırtılıyor.

Birde şu ecrinin kocasının ümüğünü sıkıp tırnaklarını sökerek saçlarını tek tek yolmak istiyorum ayyyy fazlamı vahşice oldu acaba ama sabah sabah çok canım sıkıldı okurken bile tüyleriim diken diken oldu birde kadınları saf sanıp iddAydı o falan demezlermi ay nasıl sinir oldum anlatamam

geçmiş olsun canım. hiç duymadım ben.

Gunaydin kizlarrr,gece 12 den snra yattim hemen sabah 11e kadar deliksiz uyumusm valla çişe dahi kalkmamisim
Simdi kahvalti masasini toplayip evi toparlayip markete cikicam..
Gecmisin hepsini okuyamadim doguran filan yok sanirim herkes iyi..
Ecrin46 disinda..valla okuyunca once bi hepsi ruya sandim meger gercekmis malum olmus ruyanda canim.
Hic uzme kendni.malesef bu erkekler boyle.yaparlar inkar ederler,iddiaydi baskasinindi kadinlari saf sanarlar.
Aksam gelsin iyice bi irdele,al numarayida ilerleyen zamanlarda yeniden lazim olmaz umarim ama kalsin bi kenarda,şu durumda bunu degil kizini ve kendini düsün,asil o paralasin kendini.nasi affettiricem diye,surundur..cok buyuk ayip atmis şu halde iken sen..

Selam Kızlar ,

Kaçamak giriyorum nete , herkes iyi mi herşey yolunda inşallah biz iyiyiz
İşleri devrediyorum işte , biraz yorucu oluyo dualarınızı eksik etmeyin Ben de sizin
İçin çok çok dua ediyorum hepinizi öpüyorum

Canını seven izine çıkmasın evde patlıycam sıkıntıdan ay zaman geçmek bilmiyor böyle olcanı hiç tahmin edemezdim

canım bi arkadaş vardı aramızda pupp dan çeken..dr bi ilaç vermişti kurumuştu yaraları kaşıntısıda azalmıştı ama kimdi hatırlayamadım şimdi..

Canını seven izine çıkmasın evde patlıycam sıkıntıdan ay zaman geçmek bilmiyor böyle olcanı hiç tahmin edemezdim

ayy sen onu bana sor bide..evde tek başıma sıkıntıdan patlıyorum..iş hayatına başladığımdan beri hiç bu kadar uzun evde oturmuşluğum olmamıştı..

merhaba kızlar,

herkes iyi inş.. bugün sağlık ocağına gitmem gerekiyor gebelik takibi için,doktor da kendini yorma dedi ama kafam karıştı gitsem mi gitmesemmi diye,gerci yakın da evime sağlık ocağı ama hem kızımın kap pıtpıtlarını da duymak istiyorumm :44:

git canım yürüyüş olur senin için bende cuma günü gidicem sağlık ocağına bana da diyor yorma kendini onların yorma dediği fazla ev işi veya çok ayakta kalma gibi

evin yakınsa git canım bence..hem yürüyüş olur.. doktorlarda ne acayip canım birine yürü dio birine yorma dio..eğer sağlık açısından problem yoksa git canım kızını duy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…