2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aynen canım ne zaman olacak bu kızlar ben de cumaya gidecem bakalım neler olacak

hayırlısı olsun canım senin için... biz iyiyiz tatlım c.tesiydi kontrolüm 2.800 gr olmuş benim ufaklık... doktor iyi dedi suyu vs. doğum pozisyonu almış eğer son anda bir sorun olmazsa şimdilik normal doğum gibi görünüyo bakalım bizim içinde hayırlısı olsun... onun dışında hazırlıklarımızı bitirdik oğluşu bekliyoruz artık sabırsızlıkla

maşallah oğluşuna canım

dur doğurma canım ya az daha dayanın,inşallah zamanında gelir daha tam haftasını doldurmadı....hep dinlen bişey yapmamaya çalış canım...

maşallah kilosuda iyiymiş
sende normal bekliyosun yani bizdensin hangimiznki önce gelecek acaba
gerç, ben sende öndeyim

seastire;

ayda bir kez ben doğucam diye ortaya çıkıyo senin paşa:)) sonra ilaçlarla vazgeçiyo gelmekten:))) ne sabırız bir bebiş bu.... heran tetikte bekletiyo herkesi....:))) çok çektirecek bu anlaşıldı:)))) şaka bir yana canım dinlen bol bol ilaçlarıda ihmal etme allahın izniyle bişeycik olmaz.... Zaten daha açılmada yokmuş...

oo maşallah canım, kilosuda iyiymiş, hayırlısı nasılsa öyle bir doğum nasip etsin Allah'ım inşallah sana da, bize de :)
sabırsızlık hepimizde var sanırım zaman azaldıkça daha çok heyecan oluyor
son 21 gün

Benimki de normal olacak kızlar. şu an bi terslik görünmüyor. ama çatı muayenesi falan olmadım daha. bebeğin pozisyonuna göre..

canım sorma hemde ne heyecan :))) bu arada şimdi farkettim sen benden önce doğuracaksın eğer benim oğlum son ana kadar beklerse:))) ayyy sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:))) ama sanırım sevindim... önce senin haberini alırım ne güzel :))) hem belki biraz sakinleştirir bu beni:)))

maşallah kilosuda iyiymiş
sende normal bekliyosun yani bizdensin hangimiznki önce gelecek acaba
gerç, ben sende öndeyim

seninki önce gelsin yaaa(( cesaretlendirilmeye ihtiyacım var:)))) sen bana terapi yaparsın şöyle kolay böyle kolay diye kandırırsın beni yalanda olsa:))))

evet serpilcim çok sabırsız bişey acelesi ne ise sıpanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…