git canım yürüyüş olur senin için bende cuma günü gidicem sağlık ocağına bana da diyor yorma kendini onların yorma dediği fazla ev işi veya çok ayakta kalma gibi
günaydın kızlar bende gece 4 uyandım kötü bir rüya ile..... eşim beni aldatıyormuş bende aldattığı kadınla sohbet ediyodum sonra 4 gibi uyandım eşimin telefonunu karıştırdım giden mesajlara baktım ne göreyimmm canım balım,,,diye msjlar atıyor kadının birine sabah işe giderken kalkmadım yataktan
bişeyde demedim daha doğumuma 5 gün kala öğrendiğim şeye bakın zaten yapalanızım bu pislik şehirde ,,,, düştüğüm duruma bakınn yaa az önce msj attım herşeyi biliyorum seninle aramızda herşey bitti dedim daha dönmedi bana alçak herif
hiç beklemezdim ondan,,
bu kadar özel buraya yazılır mı diyeceksiniz inanın bu pislik şehirde kimsem yokk 4 ten beridir ağlıyorum
Gunaydın hanımlar. Nasılsınız. Gene uykusuz we agrılı bı gece gecırdım. Benım bacak aralarm we seym cok agryo ya
şimdi msj atmış mesajların devamını okumamışsın diyor biz arkadaşlarla iddialştık diyor .bende hiçbir mesajı silmeden eve geleceksin dedim silersen okuduklarımda dahil evi terkedecem dedim
saolun kızlar bişey yapmıyorum dün çantamdaki eksikleri tamamladım
Merhaba daha yeni üye oldum nasipse aralık sonunda anne olucam lakin 2 gün önce pupp denilen bu rahatsızlık başıma geldi kaşıntıdan gece uyuyamıyorum. Sinirlerim berbat vaziyette doktorun önerdiği krem çözüm olmuyor. Bir ay daha bu nasıl dayanıcam bilemiyorumlütfen bi çözüm önerirseniz çok sevinirim. Herkes dayan diyor ama bu dayanılır bi işkence değil. Ağlıyorum resmen kaşımasam olmuyor kaşısam derim kanıyor yırtılıyor.
Canını seven izine çıkmasınevde patlıycam sıkıntıdan ay zaman geçmek bilmiyor böyle olcanı hiç tahmin edemezdim
Kizlar yarin oglusum gelecek bu saatlerde allahim Nasip ederse odamizda dinleniyor oluruz. Cok heyecanliyim. Elim ayagim birbirine dolasiyor. Dun aksam sepet besigi birde dogumdan sonra kullanacagim pike takimini kayinvalidemin evine goturup yerlestirdik. Benim hastene cantam ve oglumun cantasi annemde. Sabah evden cikinca once kayinvalidemi sonra da annemi ve cantalari alip hastaneye gidicez. Herseyi organize etmeye calisiyorum . Bir kac Saat sonra heyecanim hep ten artar heleki aksam donup kalirim. Aksam yemege sinemaya gideriz Diyor esim. Hava almak iyi gelir Diyor.
evin yakınsa git canım bence..hem yürüyüş olur.. doktorlarda ne acayip canım birine yürü dio birine yorma dio..eğer sağlık açısından problem yoksa git canım kızını duy :)
ay benim bebişimle aynı kiloda ama ben senden gerideyim tombiş bi kız olacak benimki belli ondan erken gelicek Allahım sağlıklı bebekler doğuralım
cnm doktor bebeğin her an gelebilir dedi,ben sezeryan olcağım için de kendiliğinden gelmemesi gerekiyor,azcık daha beklemesi lazım,o yüzden yürüyüşü önermediler bana,ama ben de patlıyorum yani evde..
canım bi arkadaş vardı aramızda pupp dan çeken..dr bi ilaç vermişti kurumuştu yaraları kaşıntısıda azalmıştı ama kimdi hatırlayamadım şimdi..
aslında banada bi krem verdi doktor adı dermatop acaba aynı ilaçmıdır bi arada çatlak için ovadrili vermişti ama oda işe yaramamıştı. Kendimi acayip çaresiz hissediyorum çok zor bi ruh hali allah kimseye vermesin...
tombiş olsun tabi:))) biz oğlumla tombiş kız seviyoruz zaten:))) bu arada nasılsın canım iyisiniz dimi :)) iyi bakıyosun dimi bizim kıza:)))
maraton yapmıycaksın ya canım bi hava al gel :) çok yakınsa sağlık ocağı dediğin kadar dinlene dinlene yürü..
canım arkadaşın kullanıcı adı nunna imiş..forumda ara ulaş istiosan özel mesajla ilaç hakkında daha net konuşabilirsiniz..
tombiş olsun tabi:))) biz oğlumla tombiş kız seviyoruz zaten:))) bu arada nasılsın canım iyisiniz dimi :)) iyi bakıyosun dimi bizim kıza:)))[/QUOTE
:)))))) iyi o zaman tombik olsakta beğeniliyoruz hala :)))) sağol canım maşallah iyiyiz ikimizde sağlığımız yerinde. baya bi iyi bakmışım tombikliğinden bellisadece ben bu aralar pek bi sıkıldım evde yapacak bişey kalmadı bi beşiğimizin uyku seti kaldı hafta sonu olsada eşim gelse gezicem bol bol. sen nasılsın az kaldı sende izne ayrılacaksın sende dinlenirsin artık doğuma hazırlanırsın rahat rahat.
dünüşlere de bak sen..
kızımıda üzdüm sabah sabah ben yatıcam kızlar gece 4 ten beri uyumadım
iyi yapmışın boşverr :))))))))geçen ben de öyle yaptım bi de yanlışlıkla diş macununu atmışım.öyle olunca anladı ama napıyim toz tutmaktan başka işe yaramıyorlardı.
tombiş olsun tabi:))) biz oğlumla tombiş kız seviyoruz zaten:))) bu arada nasılsın canım iyisiniz dimi :)) iyi bakıyosun dimi bizim kıza:)))[/QUOTE
:)))))) iyi o zaman tombik olsakta beğeniliyoruz hala :)))) sağol canım maşallah iyiyiz ikimizde sağlığımız yerinde. baya bi iyi bakmışım tombikliğinden bellisadece ben bu aralar pek bi sıkıldım evde yapacak bişey kalmadı bi beşiğimizin uyku seti kaldı hafta sonu olsada eşim gelse gezicem bol bol. sen nasılsın az kaldı sende izne ayrılacaksın sende dinlenirsin artık doğuma hazırlanırsın rahat rahat.
biz sizi her halinize beğeniyoruz:)))) sorma canım az kaldı son 3 gün :))) sonra bende evdeyim bakalım ben evde napıcamda vakit öldürücem:))) bol bol foruma takılıcam herhalde bu gidişle:))
günaydın kızlar bende gece 4 uyandım kötü bir rüya ile..... eşim beni aldatıyormuş bende aldattığı kadınla sohbet ediyodum sonra 4 gibi uyandım eşimin telefonunu karıştırdım giden mesajlara baktım ne göreyimmm canım balım,,,diye msjlar atıyor kadının birine sabah işe giderken kalkmadım yataktan
bişeyde demedim daha doğumuma 5 gün kala öğrendiğim şeye bakın zaten yapalanızım bu pislik şehirde ,,,, düştüğüm duruma bakınn yaa az önce msj attım herşeyi biliyorum seninle aramızda herşey bitti dedim daha dönmedi bana alçak herif
hiç beklemezdim ondan,,
bu kadar özel buraya yazılır mı diyeceksiniz inanın bu pislik şehirde kimsem yokk 4 ten beridir ağlıyorum
biz sizi her halinize beğeniyoruz:)))) sorma canım az kaldı son 3 gün :))) sonra bende evdeyim bakalım ben evde napıcamda vakit öldürücem:))) bol bol foruma takılıcam herhalde bu gidişle:))
ay ay ay ay çok şımardık kızımla :)))))) hayırlısı olsun canım ilk başlarda zaten hoşuna gidecek evde durmak dinlenicen sonrada bebişin gelicek zaten sıkılmaya vaktin olmaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?