2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

git canım yürüyüş olur senin için bende cuma günü gidicem sağlık ocağına bana da diyor yorma kendini onların yorma dediği fazla ev işi veya çok ayakta kalma gibi

sağol cnm,sıkıldım da zaten evde oturmaktan,salonda 3lü koltuğu mesken tuttum,bi oturuyorum sonra azcık kaykılıp yatıyorum falan,evde de hiçbişey yapmıyorum desem yalan değil,doğurcam diye ödüm kopuyor.. ama evet azcık hava alsam fena olmaz sanki

canım ya,çok üzüldüm.Samimi olsak neler yazardım ama yanlış olmasın diye susuyorum.Allah bildiği gibi yapsın.Sen onun çocuğunu taşı,o başka kadınlarla....Pislik adam

Gunaydın hanımlar. Nasılsınız. Gene uykusuz we agrılı bı gece gecırdım. Benım bacak aralarm we seym cok agryo ya

geçmiş olsun canım

şimdi msj atmış mesajların devamını okumamışsın diyor biz arkadaşlarla iddialştık diyor .bende hiçbir mesajı silmeden eve geleceksin dedim silersen okuduklarımda dahil evi terkedecem dedim

çevir kazı yanmasın

saolun kızlar bişey yapmıyorum dün çantamdaki eksikleri tamamladım

canım hani sen sonlardaydın,bak olmuyor böyle.Sıramızı alma lütfen.Senden önce çookk kişi var doğum yapacak olan

geçmiş olsun canım

Canını seven izine çıkmasın evde patlıycam sıkıntıdan ay zaman geçmek bilmiyor böyle olcanı hiç tahmin edemezdim

bana da iyi geldi,kitap oku,çarşı pazar gez,evi düzenle,değişik yemekler yap,ohh.Gerçi sabah 6.30'da yine kalkıyorum,2 erkeğe kahvaltı hazırlayıp onları okula yolluyorum.

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini... Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz...

evin yakınsa git canım bence..hem yürüyüş olur.. doktorlarda ne acayip canım birine yürü dio birine yorma dio..eğer sağlık açısından problem yoksa git canım kızını duy :)

cnm doktor bebeğin her an gelebilir dedi,ben sezeryan olcağım için de kendiliğinden gelmemesi gerekiyor,azcık daha beklemesi lazım,o yüzden yürüyüşü önermediler bana,ama ben de patlıyorum yani evde..

ay benim bebişimle aynı kiloda ama ben senden gerideyim tombiş bi kız olacak benimki belli ondan erken gelicek Allahım sağlıklı bebekler doğuralım

tombiş olsun tabi:))) biz oğlumla tombiş kız seviyoruz zaten:))) bu arada nasılsın canım iyisiniz dimi :)) iyi bakıyosun dimi bizim kıza:)))

cnm doktor bebeğin her an gelebilir dedi,ben sezeryan olcağım için de kendiliğinden gelmemesi gerekiyor,azcık daha beklemesi lazım,o yüzden yürüyüşü önermediler bana,ama ben de patlıyorum yani evde..

maraton yapmıycaksın ya canım bi hava al gel :) çok yakınsa sağlık ocağı dediğin kadar dinlene dinlene yürü..

canım arkadaşın kullanıcı adı nunna imiş..forumda ara ulaş istiosan özel mesajla ilaç hakkında daha net konuşabilirsiniz..

Son düzenleme:

Teşekkür ederim şimdi bakarım :)

kızımıda üzdüm sabah sabah ben yatıcam kızlar gece 4 ten beri uyumadım

canım cok cok üzüldümmm seninn adına inannnn
bu kadar basit olmamalı sevgiii
bu nedemek yaa
sen baba olcaksın bunun sakasımı olur iddasımıı ne saçmaaaa
sen klendini üzmeden
ztn kendi ayaklarını üstünde duran bir kadınsınnnn
bebeğini al kucagınaa sag salim sonraa düzgün karar verirsinnnnnnnnnn
hakkınızda hayırlısıı canım,

Canim bekle bakalim ne aciklama yapacak aman kendini ve karnindaki kuzunu dusun kimseye bisey olmaz

Herkese merhabalar,

Kaç gündür takiip edemiyorum forumu 5 dakikalığına girip doğum hikayelerine bakıyorum doğum yapan var mı diye. Umarım herkes iyidir. Ben birazdan oğluşumu görmeye gidicem inşallah.

Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

Tombikler kontrole gidiyoruz kizimla babamizda yanimizda olacakti ama izin alamadi (( neyse dayilariyla birlikte gidicez....

ecrin inşallah altından dediği gibi başka birşey çıkar...çok üzüldüm...
yoksa söyle hepimiz toplanalım bir güzel dövelim, bu kadar kadının şerrinden kimse kurtulamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…