2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canı benim gibi aşure çekenler dr oetkerin aşuresini deneyebilir dayanamadım bugün aldım yaptım gayet güzel oldu.
yalnız biraz fazla kaçırdım sanırım midem yanıyo şu an

canı benim gibi aşure çekenler dr oetkerin aşuresini deneyebilir dayanamadım bugün aldım yaptım gayet güzel oldu.

bende aldırdım hazır pastaneden iki kez oda güzeldi ama anneminkine uymuyo genede neyse annem geliyo 1 hafta sonra yaptırırım ona...

afiyet olsun canım aklımızda bulunsun ben hiç denemedim banada ablam gelip pişirecek ben hiç anlamam

iyi akşamlar kızlar bizimde doğum tarihimiz belli oldu 7 aralıkta sezeryan olacak inşallah sağlıkla alırım yavrumu kucağıma dualarınıza çok ihtiyacım var. çok öpüyorum. Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin

kızlar boza içiyormusunuz ben çok seviyorum sarı leblebiyle güzel oluyor ayrıca çok faydalı hamileler için birde çok iyi süt yapıyormuş..

bende aldırdım hazır pastaneden iki kez oda güzeldi ama anneminkine uymuyo genede neyse annem geliyo 1 hafta sonra yaptırırım ona...

ben de senin gibi annemi bekliyorum kısmetse benim annem de haftaya gelcek, yapıcak hemen gelince :) o gelene kadar dayanamadım işte :)

Nerde dogum yapicaksin canim

Hayırlısı olsun canım..Allah hepimize yardım etsin.Sen duanı eksik etme sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..ŞİMDİDEN TEBRİK EDERİM :)

Benim de 7 aralık sezeryen tarihim. Bakalım önce kim doğuracak? Benim Saat 9 da ameliyata başlarız dedi doktorum. 7.30 da hastanedeyim kısmetse...

amin işallah bir avazda kurtulursun..

canım tek parfüm...

coco chanel matmazel de çok güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…