evet haklısın banada hep erken doğuracakmışım gibi geliyor okulda dresteyken suyum filan gelirse diye çok korkuyorum neyseki yarın son günüm 37 haftam bitiyor.senin hastanede doğum fiyatları nasıl canım?
düzenli olmaması önemli dr nize de sorun...
slm kızlar cuma günü sezaryen olacam bebeğim 39 haftalık ama bana erken miş gibi geliyo biyandan da hemen kavuşmak istiyorum bebeğime vicdanım rahat değil yani sizce erken mi
bende kendim için öyle düşünüyordum karnımda nekadar dursa gelişimi için iyi diyorum hep benim tahmini doğum 18 aralık ama dokotrum 10 aralıkta gün verdi 8 gün var arada.yinede iyi seninde fazla yok arası....
ben 12.12 istiyordum kabul etmedi 14 veya 15 inde alacağım dedi ne kadar durursa o kadar iyi dedi bende birşey demedim
doktorlarınız ciğer geliştirici iğne vuracakmı bana bir dahaki kontrolümde ciğer geliştirici vurulacak
ay kıs ben öğlen dedim aşureyi hala konuşuluyormuben hala yemedim inatla annemi beklicem yada biz yapana kadar yapan olur belki
doktorlarınız ciğer geliştirici iğne vuracakmı bana bir dahaki kontrolümde ciğer geliştirici vurulacak
benimkininde ameliyat günü çok doluymuş 2 gün sonraya dedi bakalım tabi durursa o güne kadar12.12 de dedi doktorum ama ameliyat listesi çok doluydu o gün 10 aralıkta olsun dedi bende tamam dedim zaten çok fazla erkende olmasını istemiyordum,allahtan erken gelmezse o güne kadar dayanacağız şekerinde bile 10.12.12 tarihi yazılı...
bilmiyorum canım vuracakmış bende anlamadımbana öyle bişey demedi canım bakalım çarşamba kontrolüm var ozaman söyler mi bilmiyorum.benim bildiğim erken doğum riski falan olunca yapılıyor diye biliyorum...
nigar niye vurulacak canım benim riskliydi erken doğum bulgusu olmadı vurulmadı kortizon içeriyor bence gerek yok istemiyorum de...
kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim tam 36 haftalık ve 2.800 kg olmuş
doktor beni çok beğendi bu arada bende ordakileri görünce çok havaya giriyorum ne yalan söyliyiim :))))
bidahakine doğumdan 7-8 gün önce anestezi tahlillerini yapalım dedi benimde doğum 12.12.2012 'de zaten nüfus patlaması yaşanacak galiba o yüzden odamızı da ayırttık şimdiden
maşallah canım ne güzel büyümüş seninde tarih 12.12 valla nüfus patlaması olacak o gün
doktor beni çok beğendi bu arada bende ordakileri görünce çok havaya giriyorum ne yalan söyliyiim :))))
bidahakine doğumdan 7-8 gün önce anestezi tahlillerini yapalım dedi benimde doğum 12.12.2012 'de zaten nüfus patlaması yaşanacak galiba o yüzden odamızı da ayırttık şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?