boluda yapcam canımNerde dogum yapicaksin canim
çok teşekkürler canımHayırlısı olsun canım..Allah hepimize yardım etsin.Sen duanı eksik etme sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..ŞİMDİDEN TEBRİK EDERİM :)
amin işallah bir avazda kurtulursun..
arkadaşlar ben Allah izin verirse 2013 haziran annesi olucam fakat bgn kontrlde hiç iyi haberler almadım 12.haftada olduğum içn ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 santm normalin çok üstünde bi de bunun yanında karnnında aşırı şişlik (sıvı) görüldü doktor üniveersite hastanesine sevketti benim size sorum sizin aynı haftalardaki ölçümlerinz nasıldı bilgi verirsenz çok sevinirm
Benim de 7 aralık sezeryen tarihim. Bakalım önce kim doğuracak? Benim Saat 9 da ameliyata başlarız dedi doktorum. 7.30 da hastanedeyim kısmetse...
ayyy kızlar siz benden önce doğuracaksınız ben normali bekliycem gününü doldurursa 15 i anca çok heyecanlandım...
yok cnm ben özel hastaneye gidiyorum benim dr.umda yapmıyor sezeryan , devlet hiç yapmaz , sağlık bakanlığı kontrolleri sıkı tutuyormuş
bazı dr.ların insiyatifi galiba
üfff napcazz bilmem ;(
ben de senin gibi annemi bekliyorum kısmetse benim annem de haftaya gelcek, yapıcak hemen gelince :) o gelene kadar dayanamadım işte :)
Bebişlerin sağı solu belli olmaz 40 haftayı dolduran çok az bebek var. benim çevremdekiler hep aceleci. Ben şimdiden gelir diye korkuyorum. Sürekli suyum gelmiş moduna giriyorum, kontrol halindeyim :) Bakarsın aynı güne denk gelir, yan yana 2 hastanede doğum yaparız :)
Bebişlerin sağı solu belli olmaz 40 haftayı dolduran çok az bebek var. benim çevremdekiler hep aceleci. Ben şimdiden gelir diye korkuyorum. Sürekli suyum gelmiş moduna giriyorum, kontrol halindeyim :) Bakarsın aynı güne denk gelir, yan yana 2 hastanede doğum yaparız :)
kıslarrr tatlişkolarrrr herkes süt sağma makinası aldımı acaba ya biz baktık baya uçuk fiyatlar eşimde dediki lazım olursa ben gider alırım dedi banada mantıklı geldi tamam dedim :)
cnm en kısa zamanda gidip bakıcam,umarm şu açk parfümlerde bulabilirim bunların numaralarını
yalnz,elizabeth arden fifth avenue tek bir parfüm adı mı?
yoksa elizabeth arden-fifth avenue 2 ayrı parfüm mü?
bişi bulazmasam yine coco chanel matmazele bakıcam.
kızlar aranızda 28 ve 30 . haftalar arası yalancı doğum sancısı yaşayan varmı bu arada hepinize şimdiden hayırlı olsunn sağsağlim hepimizi inşallah vaktinde alalım meleklerimizi kucaklarımıza aminnnnnnnnnn :)
Kızlar sağ olun. okudum biraz AKLIMDA KALAN kısımlarından cevaplayayım:
Burcu bugün medela elektrikli tekli aldım ben de eşim aldı 155 tl imiş.
nigar 40 gün olacağım iğne canım...
vitamin sen mi sormuştun. sütün bir gün sonra geldi. hemşireler ısrarla emzirtti. mama vermediler.
bebek de iyi şükür...
esra canım izne çıkıyormuşsun. dinlen son günlerde...
Kızlar sağ olun. okudum biraz AKLIMDA KALAN kısımlarından cevaplayayım:
Burcu bugün medela elektrikli tekli aldım ben de eşim aldı 155 tl imiş.
nigar 40 gün olacağım iğne canım...
vitamin sen mi sormuştun. sütün bir gün sonra geldi. hemşireler ısrarla emzirtti. mama vermediler.
bebek de iyi şükür...
esra canım izne çıkıyormuşsun. dinlen son günlerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?