2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

minik olsun canım sağlıklı olsunda iri oluncada nasıl çıkartacam diye düşünüyon doğunca sen onu sütünle zaten 1ayda 2 katına çıkartırsın

Tombul olursa cikaranan zaten doktorda dedi normal planliyorum dogumunu dedi fazla iri bi bebek degil dogumu kolay olur dedi... Bebek dogum kanalina inmis dedi benim betim benzim atti zaten.... Saglikla dunyaya gelsin de ufak olsun ne yapalim dimdiden goguslerimden sut gelmeye basladi akiyo zaman zaman ..

ohh ne güzel emecek bebişimiz ozman inşallah bol bol yağlıdırda bebeciğe yarar canım ay benim ilkimde çok yağlıydı sütüm canım bebeğim minik doğmuştu 1ayda emdi beni 2 katına çıktı nerdeyse doktor sen bu bebeği nasıl şişirdin demişti inşallah bu oğluşumdada sütüm kaliteli ve bol oluur sezeyanden sonra sütümde hemen gelir inşallah şimdiden bebeğime yetememekten korkuyorum

Kızlar şu doğum sonrası karın muhabbeti için ne düşünüyorsunuz.
Bez falan mı saracaksınız karnınıza ya da korse mi? Korse ise nasıl bir korse? Alan varsa resmini paylaşabilir mi fikir olsun.

ne saçma ya özel msj atmak için 10 dk beklemem lazımmış :/
OFFFFFFFFFFFF ÇOK SİNİRLİYİM YAAAAA NEBİÇİM ODA YAPIYOLAR YA ADAM GİBİ YAPMIYOLAR SİNİR OLDUM

bende korse alayım diyorum ama ne alıcam bilmiyorum canım..

Ben de dün nette biraz araştırdım. Herkes farklı şeyler söylüyor.
Kimisi kuşak bağladım, korseden daha etkili yazmış. Kuşak dediği nasıl bir şeyse artık. Çarşaf gibi bir kumaş sanırım. Amerikan bezi diyen olmuş. Kimisi sezaryenden hemen sonra korseyi takabilmiş, kimisi takmamış vs.vs. Ama genel sonuç şu ki, kuşak veya korse kullananlar göbek meselesi konusunda iyi ki yapmışım hiçbir şey kalmadı diyor. Yapmayanlar ise çok pişman.

odayı ıstedıgın gıbı kurdutsana başka kım var kı karısan mı var nasıl ıstıyosan o sekıl yaptırsana

yok cnm ya kurdularda çekmeceler açılıp kapanırken zorlanıyo adamlar sonradan düzelir dediler esnermiş hepsi böleymiş dediler şimdi aradım babama sordum oda dio olmas öyle saçmalık takmayı becerememiştir montajcılar dio ben gelince bakarım düzeltirim dedi

Hay gerizekalılar hayy zaten herkes ısını dogru duzgun yapaydı ...Bana da geldıklerınde ben gırdım odaya bu nıye boyle sunu sole yapın derken esım kıbarına fenalık geldı sen cık ben ılgılenıyorum dedı adam hep burası falan dedı cıktım adamlar gıttıler bı baktım sıneklık yok sende oldugu gıbı kapılar kapanmıyo fılan AL DEDIM SANA HALLET SIMDI sonra aldıgımız adamları aramıs ne olur halledın esımın dılınden kurtulamam sımdı dıeee ...Aman yaaa bu ıslerı dort goz beklersın gozlerının ayarını bozarlar ıste neyse kı baban anlıyormus emın ol onlardan daha da ıyı halleder ...

bence termal korseler var dizden gögüs altına kadar onu giymek lazım evdeyken..

evt cnm babam mobilyacı keşke yakın olsaydı artık doğuma geldiğinde bakıcak o düzeltirim dedi napim şimdi servisi arasam tekrar 2 ayda öyle bekliycem bide gene yapamıycaklar belli pek anlamıyolar işten insanı parasıyla rezil ediyolar ama aradım bi ton saydım telde parayı almaya gelince nakit alıyosunuz işçiliğe gelince sıfırsınız dedim

bence termal korseler var dizden gögüs altına kadar onu giymek lazım evdeyken..

Normal doğum yapacaksan evet ama benim gibi sezaryen olacaksa, o termal korseyi giyersek yara yeri ne olur çok merak ediyorum :)))

cnm valla ben daha hiç çamaşır falan yerleştirmedim öyle açıp kapatmadım yani oyüzden bilmiyorum ama dediğin gibi kayar gibi kapanmıyo bakalım babam gelince bakıcak inşallah düzelir

bugün doktora gittim kızlar bizim kızın yeri rahat daha çıkmaya niyeti yok doktor alttan muayene yatı acılıydı ve kanama olabilir demişti ve oluyo az sancım da var kanamada neler olacak bakalım

Canım herşey yolundaymış bak ne güzel. kiloyu kafana takma bence,ultrasonda yanılma payı olabiliyormuş.

Bana kucuk geliyo buradaki 3500 3800 leri okuyunca :)))
Canım vitaminc için yazdığım,enin için de geçerli. benimki de 35 haftalık, 3700gr çıktı.

Kızlar şu doğum sonrası karın muhabbeti için ne düşünüyorsunuz.
Bez falan mı saracaksınız karnınıza ya da korse mi? Korse ise nasıl bir korse? Alan varsa resmini paylaşabilir mi fikir olsun.
Amerikan bezi iyi dediler ama ben de kararsızım. Kızlar sıkılaştırıcı olarak bişey kullanmayı düşünüyo musunuz?

merhaba kızlar raporumu verdim okula bugünden itibaren izne ayrıldım artık evdeyim:)))
Sevindim canım. ben de evdeyim artık. evde olmak çookkkkkkkkk güzellll :)

bugün doktora gittim kızlar bizim kızın yeri rahat daha çıkmaya niyeti yok doktor alttan muayene yatı acılıydı ve kanama olabilir demişti ve oluyo az sancım da var kanamada neler olacak bakalım
İnşallah geçer canım ağrın ve umarım en hayırlı zamnada gelir bebişin..

merhaba gebişler..
bugun doktora gittm. 36 haftalık sat a göre ama 1 hafta geri gidiyo ve 5 hafta sonra dogurursun dedi bana cok fazla geldi :S ve de 2500 gr olmuş daha ..bilemiyorum kızımı 5 hafta daha beklemek fazla geldi galiba:s doktora gore hersey normal ama bilemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…