Bu durumda sezeryan olman daha mantıklı bence. arkadaşımın çatısı darmış doktor bilememiş mi önemsememiş mi neyse normal doğum yaptırmış.ama ölümlerden döndüm çok sancı çektim diyordu. sonradan başka doktora gitmiş doktor hayret etmiş kalçana kadar her yerin yırtılmış, bi daha normal doğum yapma ihtimalin yok demiş. eğer yaparsan bi bol dikişli doğum üstüne bi de kalça ameliyatı olursun demiş.
Kızlar şu doğum sonrası karın muhabbeti için ne düşünüyorsunuz.
Bez falan mı saracaksınız karnınıza ya da korse mi? Korse ise nasıl bir korse? Alan varsa resmini paylaşabilir mi fikir olsun.
Aynıyız bende 49 kılo hamıle kaldım ve 63 kıloyum su an ... verırız verırız kıloları :) hepimiz sabretmeyi ögrendik
sorma canımya normal doğumda 1kaç gün içinde sarılıyormuş yada korseler var böyle satılıyor ama sezeryanda belli müddet geçmesi gerekiyormuş sanıırm 6 hafta kadar.
sabah sabah caydan yandım dıkkat edın annem elmıstı bardaklara cayı koydum mutfaktan gelıyodum annemde ustunu cıkarıyodu anıden donunce boooommm
Ne kadar doğru bir uygulama bilmiyorum ama dün okuduğum kadarıyla sezaryen yapılan birçok kadın hemen ya sarmış, ya korse kullanmış. Özel korseler varmış, dikiş yerini koruyan kısmı bulunuyormuş. Ondan bulsak aslında iyi olurdu.
merhaba kızlar raporumu verdim okula bugünden itibaren izne ayrıldım artık evdeyim:)))
Selam kızlar.. Nasılsınız? Belim kopacak gibi ağrıyo ya. Bugün de oğlum baya hareketli maşallahi var. Ayaklarıyla her yerimi desti. Arada kasiklarm da ağrıyoüstüne bi de ishal olmuşum ya.. Değişik hissediyorum kendimi nedense..
slm kızlarbugün annem geldi temizlik yaptık saolsun çamaşır mak. bozulmuştu servisten geldiler parçayı takmak için önceki gelen eleman yanlış tespit etmiş ona sinir oldum makinanın başka arızası çıktı bide neymiş eleman hatalı diye 3oo den 180 ne düşürdüler fiyatı yok yere buda çıktı şimdi offfffffff herşey üst üste gelio sanki eşimde merkeze şikayet etmiş benden böyle yani
Hala duvar kagıdı bakmaktayım boya mı yapsak bı türlü karar veremıyorum
slm canım geçmiş olsun. işte ne olsun bende şimdi onu düşünüyordum her gün aynı şeyler bebişler doğsa da hayatımız renklense.
canım hiç olumsuz düşünme emziremicem diye,pompayıda doğum yaptığın gün bakarsınız duruma göre alırsınız...Ya CNm bnmde göğüslerde hıc degısıklık yok ne akıntı ne ırıleşme ne göğüs ucu;((annemınde oyle;((yanı sütyene gerek yok atletten bıle belli olmuyor;(bn nasıl emzırıcem galıba emzıremıycem pompa mı alsam
Kızlar şu doğum sonrası karın muhabbeti için ne düşünüyorsunuz.
Bez falan mı saracaksınız karnınıza ya da korse mi? Korse ise nasıl bir korse? Alan varsa resmini paylaşabilir mi fikir olsun.
Selam kızlar.. Nasılsınız? Belim kopacak gibi ağrıyo ya. Bugün de oğlum baya hareketli maşallahi var. Ayaklarıyla her yerimi desti. Arada kasiklarm da ağrıyoüstüne bi de ishal olmuşum ya.. Değişik hissediyorum kendimi nedense..
geçmiş olsun canım 2 gün önce bende ishaldim allahtan düzeldim onun sancısı beni mahvetmişti.inşallah düzelirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?