2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayyy Allah korumuş arkadaşını çok geçmiş olsun arkadaşına benimde çekincem o inat edipte hem kendime hemde bebeğe zarar vermemek. bizim gelin de sezeryan oldu öbür gün çıktı hemde evinden uzakta bizim evde dinlendi 2 gün kadar sonra maşallah 4 saatlik yola gitti evine.

Kızlar şu doğum sonrası karın muhabbeti için ne düşünüyorsunuz.
Bez falan mı saracaksınız karnınıza ya da korse mi? Korse ise nasıl bir korse? Alan varsa resmini paylaşabilir mi fikir olsun.

sorma canımya normal doğumda 1kaç gün içinde sarılıyormuş yada korseler var böyle satılıyor ama sezeryanda belli müddet geçmesi gerekiyormuş sanıırm 6 hafta kadar.

sorma canımya normal doğumda 1kaç gün içinde sarılıyormuş yada korseler var böyle satılıyor ama sezeryanda belli müddet geçmesi gerekiyormuş sanıırm 6 hafta kadar.

Ne kadar doğru bir uygulama bilmiyorum ama dün okuduğum kadarıyla sezaryen yapılan birçok kadın hemen ya sarmış, ya korse kullanmış. Özel korseler varmış, dikiş yerini koruyan kısmı bulunuyormuş. Ondan bulsak aslında iyi olurdu.

itriyat depolarında satılıyor olabilir canım o dediğin korse benim burda rakadaşın kocaman göbeği var oda bana sakın ha sar mutlaka göbeğini dedi ben sarmadım bak herkez beni hamile sanıyor dedi...bayağıda göbeği var doktoru ona demişki 6hafta sonra korse giy ve mekik çekki göbeğin eriisin oda yapmamış sonucunda kocaman bir göbek...

slm kızlar bugün annem geldi temizlik yaptık saolsunçamaşır mak. bozulmuştu servisten geldiler parçayı takmak için önceki gelen eleman yanlış tespit etmişona sinir oldum makinanın başka arızası çıktı bide neymiş eleman hatalı diye 3oo den 180 ne düşürdüler fiyatı yok yere buda çıktı şimdi offfffffffherşey üst üste gelio sanki eşimde merkeze şikayet etmiş benden böyle yani

merhaba kızlar raporumu verdim okula bugünden itibaren izne ayrıldım artık evdeyim:)))

darısı başımaaaaaaa:)benimde son 6 iş günüm kaldı..sonra paydos..bu son günlerinin tadını çıkar canım..malum zor günler bizi bekliyo:)

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR

Selam kızlar.. Nasılsınız? Belim kopacak gibi ağrıyo ya. Bugün de oğlum baya hareketli maşallahi var. Ayaklarıyla her yerimi desti. Arada kasiklarm da ağrıyo üstüne bi de ishal olmuşum ya.. Değişik hissediyorum kendimi nedense..

slm canım geçmiş olsun. işte ne olsun bende şimdi onu düşünüyordum her gün aynı şeyler bebişler doğsa da hayatımız renklense.

güle güle kirlensin canım evin. evet bu beyaz eşya işi uğraştırıyo insanı bozulmaya görsün.

slm canım geçmiş olsun. işte ne olsun bende şimdi onu düşünüyordum her gün aynı şeyler bebişler doğsa da hayatımız renklense.

aynen canım artık ben ağrılara dayANamıyorum. bir de ishal doğum belirtisi mi ya öyle bişey okudum da tirstim :)

canım hiç olumsuz düşünme emziremicem diye,pompayıda doğum yaptığın gün bakarsınız duruma göre alırsınız...

Kızlar şu doğum sonrası karın muhabbeti için ne düşünüyorsunuz.
Bez falan mı saracaksınız karnınıza ya da korse mi? Korse ise nasıl bir korse? Alan varsa resmini paylaşabilir mi fikir olsun.

ben korse takcam önceden almıştım normal kilot gibi göğüs altına kadar çıkıyor çok rahat.dikiş yerim biraz düzelsin hemen giyeceğim,sonrada burda arkadaşlardan biri paylaşmıştı o sporu uygulayacağım:
çekilebilecek kadar mekik
3-4 gün yarımsaat yürüyüş
20-30 dk.koşu
doğumdan 1 ay sonrada spora başlanabilir yazıyordu...
aldığım korsenin resmini netten bulursam paylaşcam hemen....

ayyy artık zaman geçmiyo mu ne artık evlere sığamıyorum çook sıkıldım ne güzel bayramda hooop diye zaman geçmişti. sona yaklaştıkça sanki saatler geri gidiyor. konuşulacak bişey de kalmadı sanki herşeyi konuşmuşuz gibi geliyo.

geçmiş olsun canım 2 gün önce bende ishaldim allahtan düzeldim onun sancısı beni mahvetmişti.inşallah düzelirsin...

kızlar ecrin nerde hiç rastlalmadım diğer topikte konuyuda kapatmamış doğumamı gitti acaba ?????????????*

geçmiş olsun canım 2 gün önce bende ishaldim allahtan düzeldim onun sancısı beni mahvetmişti.inşallah düzelirsin...

inşallah canım ya sağolasin. Sancılar arttıkça insan doğurmak istiyo gerçekten ne kadar zormuş. Annelern hakkı neden ödenmez şimdi daha iyi anlıyorum. Allah yardimcimz olsun. Düşündükçe korkuyorum şu doğumu.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…