2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam kanguruş annişler. ay kızlar güçten düştüm çok şu zamana kadar nasıl kıpır kıpır işimi görüyordum şimdi sabah bi kahvaltı sofrası topluyorum çok halsizleşiyorum. bi süpürge tutayım diyorum 2 gündür sallıyorum. ütü yaptım yarısını bıraktım. bi ateş basıyo bi üşüyorum. habire giyinip soyunuyorum.

zeyno maşallah sağlıcakla almışsın oğluşunu kucağına. Allahım bundan sonrada sağlık sıhhat versin sana ve bebişine. darısı bizim başımıza.

orkdm Allah güç kuvvet versin canım bebişin kolaycacık ve sağlıklı gelsin dünyaya.

yavrus canım belli olmaz yine döner bebişin ama hakkında hayırlısı nasıl olursa olsun doğum, sağlıklı almak nasip etsin Allahım kucağına bebeğini.

oyy yesinler prensesini kiloso iimiş canım benim oğluşumda 3300 dedi ama ultrosonda yanılma payı var dedi hani .3200de olabilir yada 3400de olabilir hayırlısı canım..
evet canım çok şükür o yönden iyiyiz çok kilolu değil
Bana kucuk geliyo buradaki 3500 3800 leri okuyunca :)))
doğru diyosun ama yanılma payıda var bakalım doğunca neyle karşılaşıcaz

aman yaaa o kadar para ver yapılan işe bak aslında ben senin yerinde olsam bu kadar beklemek yerine başka yerden bakardım

sağol canım artık o kadar yoruldumki düşünmekten pazartesi günü sezaryen derse yok demicem artık

kızlar ben şunu farkettim ki evde olunca aklıma hep yemekle ilgili şeyler geliyor. ya yapmak ya da yemek. karnımı doyurdum aslında ama bişeyler pişiresim var. benim diyet yalan oldu

sağol canım artık o kadar yoruldumki düşünmekten pazartesi günü sezaryen derse yok demicem artık

bende normal istiyordum sezeryan dedi doktor ama hala akafamda şüphe vardı bugün sağlık ocağına gitmiştim oradaki ebeye sordum doğum hastanesine gitsem mi acaba diye hiç kafanı karıştırma dedi bu vakitten sonra doktorunu değiştirme artık senin için iyi olanı söylemiştir. sanırım 38. haftada olacak doğum dedim beklesem mi biraz daha dedim 36 dan sonra hiç bir problem yok dedi ebede 37 den sonra sezeryan olmuş.38. haftan dolunca sezeryan olabilirsin dedi.

canım hangi hastaneye gidiyosun sen neden sezeryan dedi doktor sebep ne?bence başka bir yere daha git.

canım hangi hastaneye gidiyosun neden sezeryan dedi doktor sebep?bence başka bir yere daha git.

Doğru demiş tatlım çarşmba gunü banada aynısını dedı Dr 38artılarda alcam dedı sonradan sen uğraşırsın dedı erken doğurun napıcan dedı nefes problemi 38.haftada bıle oluyormuş sen düşün artık o ıgnelerın nekadar kortızonlu olduğunu dedı ( bızımkı de 12sınde gun verecek daha sene sonu doguracaM sanırım bu gidişle

artık bende evdeyim yandım çok yersem 12 kilo aldım daha fazla almamam lazım faha 3 haftam var

ben 1 hafta kendimi tuttum şimdi tutamıyorum. yarın kontrol var bakalım ne olacak.

Doktor neden sezeryan dedi ki? bende doktorunu değiştirmemen taraftarıyım ama aklında şüphe varsa hiç düşünme bir doktorun daha fikrini al. normal doğum yapıp sezeryan olmadığıma pişmanım diyen insanlarda çok var. bunu da unutma.

Kızlar kızıma ev botu ve kılotlardan çorap aldım)))

Kızlarınızı şimdiden cici cici süslüyorsunu insanı heveslendiriyorsunuz. ben anladım insanlar sırf bu yüzden cinsiyet ayrımına gidip 2. bebişi yapıyorlar. ben şimdi dört gözle ilk adımlarını atmasını bekliyorum o zaman defilede gibi gydircem oğluşumu doğdu da yürümesi kaldı şaka bi yana ne zaman gülümsemeye başlayacağını çok merak ediyorum. ben somurtgan insanlardan hiç hoşlanmam

cnm valla ben daha hiç çamaşır falan yerleştirmedim öyle açıp kapatmadım yani oyüzden bilmiyorum ama dediğin gibi kayar gibi kapanmıyo bakalım babam gelince bakıcak inşallah düzelir

Düzelir canım yaa. Baban da bir baksın da hele. Canını sıkma bence. Ama anlayabiliyorum çünkü ilk gün ben de çok bozulmuştum o işe. Sonra düzelince rahatladım.

bana mı seslendin canım,ben yine evi sildim bugün.2 güne bir silmezsem içim rahat etmiyor,bulaşık,çamaşır,oğlumun dağıttığı oyuncakları toplama zaten sürekli olan şeyler.Yapı gereği oturamıyorum.

canım kiloyu dert etme,sağlıklı olsun da

merhaba kızlar raporumu verdim okula bugünden itibaren izne ayrıldım artık evdeyim:)))

çok sevindim,evde olmak çok güzel

sağlıklı gellsin de 1 hafta fazladan bekle canım,herşey normalmiş zaten

Kızlar kızıma ev botu ve kılotlardan çorap aldım)))

hayırlı olsun,kız bebek kıyafetlerine bayılıyorum ya,ama hep bakmakla yetiniyorum

canım hangi hastaneye gidiyosun sen neden sezeryan dedi doktor sebep ne?bence başka bir yere daha git.

canım benim bebek biraz iricene kafasıda haftalar öncesinden gittiği için normal doğumda zorlanırsın dedi doktor zaten yaşımda 34 olunca sezeryan daha rahat geldi bana. özel hastaneye gidiyorum doktorumda prof tüp bebek uzmanı çokta ilgili tüp bebek olmamasına rağmen.

bebeğimin kafası 4 hafta önden çıktı canım bebekte iricene olacak gibi doğana kadar şimdi başka bi doktor normal deyipte sonradan sezeryan yapmaya kalkarsa çok fazla acı çekmek istemiyorum açıkçası korkmaya başladım.:18: birde ben alışamam şimdi başka bir doktora buna çok alıştım.:44:

ayyy artık yemekten dombili oldum doymuyorum açııııım. reklamlardaki yiyecek reklamlarına uyuz olmaya başladıııım herşeyi canım çekiyoooo resmen aşeriyorummmmm ben hiç aşermemiştim be yavv. bu nasıl br nefs tir böyle yav kontrolü çok zor.

Bu durumda sezeryan olman daha mantıklı bence. arkadaşımın çatısı darmış doktor bilememiş mi önemsememiş mi neyse normal doğum yaptırmış.ama ölümlerden döndüm çok sancı çektim diyordu. sonradan başka doktora gitmiş doktor hayret etmiş kalçana kadar her yerin yırtılmış, bi daha normal doğum yapma ihtimalin yok demiş. eğer yaparsan bi bol dikişli doğum üstüne bi de kalça ameliyatı olursun demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…