2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

analı babalı büyütsün canım bol bol süt olsun Harun unun

zeynocum gözün aydın allah analı babalı büyütsün hoşgeldin harun

Günaydın kızlar bugün doğuma giriyorum Allah izin verirse oğlumu kucağıma alacağım :)
canım inşallah kolay bir doğumun olur güzel haberlerini bekliyoruz

canım ne zaman yapıldı iğne?

dün anneme diyorum canım annem ben sana neler yaşattım kimbilir diye annemde valla kızım ben unuttum hiç hatırlamıyorum diyor gülüştük....ben 2 kere sezeryan doğuma girdim izledim,o yüzden biraz rahatım şimdilik aklıma korku gelmiyor,bende hep doğuma giderken ve bebeğimi gördüğümde ağlarım kesin onu düşünüyorum....

Herkese merhaba... Ben yeni bir anne adayıyım... Siz tecrübeli anne adaylarına birşey danışmak istiyorum... Tahminen 4 haftalık gebeyim salı günü 1076 çıktı hcg... Ara sıra kahverengi akıntılarım oluyor çok değil lekelenme şeklinde... Doktora söylediğim de progeston verdi o gün yani salı günü olmuştu bu tarz leke bugün hafif kasıklarımda sancılar oldu sonrasında da yine lekelenme... Acaba yerleştiği için mi oluyor yoksa korkmalımıyım... Lütfen yardımcı olun...

daha konuşmadığımız şeyler vardır. ama zaman geçmediği için çok sıkıldık bence. doğsunlar artık yaa. bir kaç gün koşturmaca sonra gelsin bebek sevmeler küçücük eline ayağına dokunmak istiyorum. herkes gelsin aannnaammm çok tatlı bu bebek desin istiyorum ooff çok hayalim var ama doğmuyor. sanırım ben 2013 te doğum yapcam

kahverengiyse bildiğim kadarıyla birşey olmuyo yerleşmesi sonucu sancılarda normal gibi yine de dikkat et

her ikiside olabilir canım. sen her ihtimale karşı bol bol uzan yat dinlen. ilacını da ihmal etme. inşallah herşey yolunda gider

canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına dr kontrollerini ihmal etme ve bol bol dinlen.

canım böyle durumlarda kızlarında dediği gibi yatıp dinlenmen gerekiyor ağır işler yapma...

Son düzenleme:

bende ağlayacağıma eminim. önceden korkup ağlayacağımı düşünüyordum şimdi korkmuyorum ama yine de duygulanırım diye düşünüyorum. sezeryan olursan 1 dk gibi gelecek o süreyi anlamayacaksın diyorlar ama ben inanamıyorum. sanki çok uzun sürecek gibi geliyor. bir de bağırarak ya da üzücü şeyler söyleyerek uyanmaktan çok korkuyorum. insanların aklında o halimle kalmak istemiyorum.

ayaklarının altını öpücem mucuk mucuk avuç içlerini öpücem . bende bazen hayal kuruyorum sonra nazar değmesin diye fazla düşünmemeye çalışıyorum. 2 haftan kalmış kıs senin

Çok teşekkür ederim ilginize... Sizde bilirsiniz en ufak bişiyde korkuyor insan... Aylardır özlemini çektik inşallah yarabbim sağsalim kavuşturur herkesi bebişine... İsteyenlere de tez zamanda versin inş...

Çok teşekkür ederim ilginize... Sizde bilirsiniz en ufak bişiyde korkuyor insan... Aylardır özlemini çektik inşallah yarabbim sağsalim kavuşturur herkesi bebişine... İsteyenlere de tez zamanda versin inş...

Amin İnşallah. yalnız bir düşüğü olan biri olarak söylemeliyim ki bazen herşey yolunda olmasına rağmen bebeğini kaybedebiliyorsun ya da herşey olumsuzken sağlıkla kucağına alan arkadaşlarımız oldu. içini ferah tutman olumlu düşünmen yapabileceğin en iyi şey. Bol bol dinlen kendini hiç bir şey için yorma güzel şeyler düşün. gerisini Allaha bırak. hayırlısı neyse o olsun

kızlar hayırlı akşamlar bugün kontrolüm vardı. izmirden babam geldi sakaryaya ,torununu kızının karnında görmeye beraber gittik doktora eşim babam ve ben .oğlum 3200 olmuş boyu da 52 cm miş doktor gayet iyi dedi.çok iri bir bebek olmayacak ama doğum için böylesi daha iyi dedi.15 gün önce kontrolde 2550 ydi.750 gr almış oğluşum.dut bekmezinin faydası diyorum ben doğum tarihimiz 12-12-12 hala değişmedi.nst ye de girdim bugün ağrılarım çıkmadı.zaten yoktu da aralığın 4 ünde çatı muayenem var o gün tekrar nst olacak bakalım neler olacak.ne kadar geç olursa çatı muayenesi o kadar iyiymiş.aynı gün bile doğuma gelen olabiliyor doğumu tetikliyor çünkü dedi.bizden bu kadar kızlar sizler nasılsınız bugün ve dün giremedim varmı havadisler kızlar.zeyno doğum yaptı mı haber varmı.

arkadaslar slm benım bı sorum olacaktı 36+4 haftalık hamıleyım ve dun doktora gıttım suyum fazlaymıs erken dogum olabılır gerılmen var dedı ve cıger gelıstırıcı ıgne oldum cok endıselendım konuyla ılgılı aynı seyı yasayan veya bılgısı olan lutfen yazdımcı olabılırmı

teşekkür ederim ben de deneyeyim sölediklerini

benmde oglumda öle idi 2ayda 2kat olmustu 2aylıkken4-5aylık sanıyolardı inşaallah kısımnda böle bereketli olur sürü cok kafama takıyorum yha sezaryen sonası gelmesse yarın humana cayı alcam cuma günü içcem cumartesi doguma gircem inş bide incir alacagım
merhaba kızlar raporumu verdim okula bugünden itibaren izne ayrıldım artık evdeyim:)))
ay hade gözün aydın ii istirahatler
oglumda sardım bezle karnımı hiç kalmamıstı sanki dogum yapmamıs gibi göbek fıtıgı var bende o kaldı sadece

ayaklarının altını öpücem mucuk mucuk avuç içlerini öpücem . bende bazen hayal kuruyorum sonra nazar değmesin diye fazla düşünmemeye çalışıyorum. 2 haftan kalmış kıs senin

2 haftam kaldı ama ben sabırsız biriyim hergün bugün de doğmadı diye düşünüyorum ben ayın 20 sinden önce doğurcam diye kendimi şartlamıştım. o yüzden günüm dolmuş gibi hissediyorum ama bebekte tık yok. arada belim ağrıyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…