2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Damın düşmesi sıkıntılı bi olaydır canım. Çeken bilir sadece.

allahım yaaaa koptum resmen şimdi gerçekten ağrıdı çatım ama gülmekten ,düşmese bari

Son düzenleme:
Kızlar tıpta komik diye bişey yoktur, gülmeyin lütfen.

canım ya... ne sıkıntılar çekmişsin, Allah çok şükürki gönlünüze göre vermiş.. inşallah bundan sonra bebeğinle o günleri unutursun...

yazarken bile çok duygulandım biraz önce bu günümüze şükürler olsun onu allahın izniyle kucağıma aldığımda kokladığımda herşeyi unutacağımız kesin.....

set halinde bulamadım hep tek tek..
yarın başka bi markete bakayım da alayım onları da artık.
hemen hemen bi 50 lira harcarım onlara
maşallahh arasımıza...
bu arada kocam ismi gene değiştirdi Mert diyo şimdi de napıcam bu kocayla anlamadım bana hiç sormuyo
babası mert olsun dedi taktı merte.
istemiyorum diyorum sus diyo bana öküz ne olacak o taşıyo sanki..
bana sormadan öyle bişey yaparsa yolarım o saçlarını cımbızla tek tek hemde

hımmmm oldukça sıkıntılı bişeye benziyor bu dam düşmesi, Allah kolayca atlatmamızı nasip etsin ölecem gülmekteeeeennnnnn

heralde doğuruncada bıktım bu çocuktan derler heralde
eh asıl iş doğduktan sonra uykusuzluk ,yorgunluk birde özgürlük kısıtlanacak çocuk ağlayacak eyvaaaaaaah

aynen öyle oluyor hakikaten kızımda yken doğsada bir rahat etsem diyordum doğdu 10 gün sonra,sanki karnım dayken daha mı rahattım ne demeye başladım,asıl uykusuzluk bebek doğduktan sonra hele bir meme emişleri var 2 saat versen iki saat alıyorlar,hamilelik kolay bence önemli olan bebek bakımı.

evet canım bencede doğunca çok zor bakımı bide garipler hasta oluyor hemen o zaman çok kötü
üstüne bide emmez ,gazı olur yok yemek ,yemez ,pişik olur ,kulağı ağrır ,gözü akar ve bu liste uzaaaaar gider
bence bu günlerin tadını çıkaralım

cnm valla ben cıvılden setı 29 tl ye aldım ıccınde 1 sac vuct sampuan 1 sampuan 1 beb yaı bı pışık kremı bıde ıslak mendıl vardı
bu arada mert ısmıde cok guzel cnm ama ortak noktta olmalı hatta ne demışler soyadını babsında adını anasından alırmış bebek

kesinlikle biri biter biri başlar eşime diyorum bunu da hayırlısıyla doğurup 3 yaşına gelince rahat edecem,
Aman canı sağolsun her türlü cefaya da sefaya da katlanırım.Allah herkese anne olmayı nasip etsin.

kötü bişeymi yani 2gündür benimde ağrı oluyor yerimden ilk kalktığımda sonra yürüyünce normale dönüyor :)

bende öyle bulabilsem bebek bakım seti..
nerelerde bulabilirim ki başka.
civil falan yok burda çünkü..
pff marketlerde neden olmaz ki..

Hade burdan yak!!!!!!bakalım

pöff yemek yapma vakti geldi,evle ilgili her işi severek yapıyorum ama şu yemek yapma işini hiç sevmiyorum:)

kızlar bu arada ben pudra almadım gereklimi acaba????

birde ameliyat öncesi yapılan tahlilleri ben sağlık ocağında yaptırıp vercem,çarşamba randevum var hem anestezi doktoruda beni muayne edecek belime falan bakacak,sorarım neler isteniyor sağlık ocağında yaptırırım bi daha onlara ek ücret vermek istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…