Damın düşmesi sıkıntılı bi olaydır canım. Çeken bilir sadece.
Şimdi şöyle ki, damın düşmesi insan vücudunun gebelikte yaşadığı temel fonksiyonel tepkilerden birisidir. Hastalığın seyri çatıların ağrımasıyla başlar. Rahimcik gerilir. Popolar bu kasılmalar nedeniyle ikiye ayrılır ve dam düşer. Ağrılı bir süreçtir.
Şimdi şöyle ki, damın düşmesi insan vücudunun gebelikte yaşadığı temel fonksiyonel tepkilerden birisidir. Hastalığın seyri çatıların ağrımasıyla başlar. Rahimcik gerilir. Popolar bu kasılmalar nedeniyle ikiye ayrılır ve dam düşer. Ağrılı bir süreçtir.
canım ya... ne sıkıntılar çekmişsin, Allah çok şükürki gönlünüze göre vermiş.. inşallah bundan sonra bebeğinle o günleri unutursun...
allahım yaaaa koptum resmen şimdi gerçekten ağrıdı çatım ama gülmekten ,düşmese bari
cnm ben de set olarak aldım cok memnunum daha hıc pişik olmadık gunde bıkkere suruyoorum oh mıs
cnm ben pudra sadece katlarına suruyoru boyun kasık koltuk altı tombalak oldugundan dalın gelmıştı hedıye onu kulanıyorum cnm
ay bu arada mevludumuzude yaptık cok yakışıklı oldu aras bey ama mevlut stres cok
heralde doğuruncada bıktım bu çocuktan derler heralde
eh asıl iş doğduktan sonra uykusuzluk ,yorgunluk birde özgürlük kısıtlanacak çocuk ağlayacak eyvaaaaaaah
aynen öyle oluyor hakikaten kızımda yken doğsada bir rahat etsem diyordum doğdu 10 gün sonra,sanki karnım dayken daha mı rahattım ne demeye başladım,asıl uykusuzluk bebek doğduktan sonra hele bir meme emişleri var 2 saat versen iki saat alıyorlar,hamilelik kolay bence önemli olan bebek bakımı.
set halinde bulamadım hep tek tek..
yarın başka bi markete bakayım da alayım onları da artık.
hemen hemen bi 50 lira harcarım onlara
maşallahh arasımıza...
bu arada kocam ismi gene değiştirdi Mert diyo şimdi de napıcam bu kocayla anlamadım bana hiç sormuyo
babası mert olsun dedi taktı merte.
istemiyorum diyorum sus diyo bana öküz ne olacak o taşıyo sanki..
bana sormadan öyle bişey yaparsa yolarım o saçlarını cımbızla tek tek hemde
evet canım bencede doğunca çok zor bakımı bide garipler hasta oluyor hemen o zaman çok kötü
üstüne bide emmez ,gazı olur yok yemek ,yemez ,pişik olur ,kulağı ağrır ,gözü akar ve bu liste uzaaaaar gider
bence bu günlerin tadını çıkaralım
cnm valla ben cıvılden setı 29 tl ye aldım ıccınde 1 sac vuct sampuan 1 sampuan 1 beb yaı bı pışık kremı bıde ıslak mendıl vardı
bu arada mert ısmıde cok guzel cnm ama ortak noktta olmalı hatta ne demışler soyadını babsında adını anasından alırmış bebek
Hade burdan yak!!!!!!bakalımaynen öyle oluyor hakikaten kızımda yken doğsada bir rahat etsem diyordum doğdu 10 gün sonra,sanki karnım dayken daha mı rahattım ne demeye başladım,asıl uykusuzluk bebek doğduktan sonra hele bir meme emişleri var 2 saat versen iki saat alıyorlar,hamilelik kolay bence önemli olan bebek bakımı.
kötü bişeymi yani 2gündür benimde ağrı oluyor yerimden ilk kalktığımda sonra yürüyünce normale dönüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?