Aslında şöyle bir durum var.
Benim bildiğim bir ameliyat için fiyat veriliyorsa, o ameliyat için yapılacak anestezi değerlendirmesine yönelik testlerin ücreti toplam bedelin içinde oluyor. Yani bu testler için ekstra ücret almamaları lazım diye biliyorum. Paket fiyatın içindedir zaten. Bunu bir öğren istersen.
İnşallah anlamadan gidenlerden olursunuz.
Ay evet canım göbeğini bekledim baktım düşmüyor yıkadık uyuyor...
kızlar bol aşure yeyin. bana baklagil yasak 1 ay dedi dr. ben dinlemedim yedim aşure bebiş de ben de çok gazlandık. doğmadan bebişler yeyin...
inşallah canım benim. ben kontrole gittim 1 saat sonra doğumdaydım...
çantanızı tamamen hazırlayın. kırışmasın diye gecelikleri asmıştım görümceye tarif ettim şunları koy diye...
biz oğlanı yıkadık bugün...
Bugün birkaç kişi doğum yaptı diye biliyorum canım.
Orkidem, burcu_gen falan doğum yaptı diye okudum sanki.
Bu arada sana sorayım. Şu anestezi değerlendirmesi için yapılan testler var ya. Sezaryen öncesi yapılan testler. Onlar için ekstra ücret alınmıyor, zaten paketin içinde değil mi? Yanlış bilgi vermiş olmayayım arkadaşa.
Çok çok geçmiş olsun. İzlediğim videoya göre hiçbir yerinde kullanmamak gerekiyormuş. Çünkü havada asılı kalan partiküller oluşturuyormuş ve bu solunum yolu enfeksiyonuna da sebep oluyormuş ayrıca.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr MERT ismi kuranda var mı biliyo musunuzzzz ??
Birde Emir MErt şeklinde isim uyuyor mu :26:
off ya eşim dakika başı isim değiştiriyor o olacak bu olacak bana soran yokkkkkkk
MERT ismi Kuran'da geçer güzelim.Sözünün erinde duran anlamına gelir.
MERT EMİR olsa daha klas oluyo sizin kararınızdır ....
canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün kilosuda süper darısıda bizlere olsunGünaydın kızlaar hastaneden yazıyorum dün saat 10:33 de kavuştum oğluşuma 3440 gr 51 cm doğdu maşallah çok ii şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür ben gazımı yapabilirsem gideceğiz evimize :) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak harika bi duygu
Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.
hmmmm isim konusunda çok kararsısız yaa...
mert ismi güzel mi sizce..
off bilemedim ki tekk olarak MERT olsa nasıl olur..
:26:
hmmmm isim konusunda çok kararsısız yaa...
mert ismi güzel mi sizce..
off bilemedim ki tekk olarak MERT olsa nasıl olur..
:26:
Bende de sıvı gelio canım azar azarBende bu aralar hep bu var ..bı de azar azar sıvı geliyo ..sizde nasıl durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?