Hayırlısı olsun güzelim ağrısız sancısız sorunsuz atlatın inşallah bebişinle...Arkadaslar bende salı sezeryan olacaktım,dün sabah nişanım geldi,aksamdan beri sancım oluyo ve giderek artıyo, sezeryan randevusunu pazarrtesi 12 ye kaydı ama yarına kadar bu cocuk beklermi bilmiyorum.bana yarına kadar kalmayacak gibi gelio..dualarınızı bekliyorum...
kızlar bu arada ben pudra almadım gereklimi acaba????
birde ameliyat öncesi yapılan tahlilleri ben sağlık ocağında yaptırıp vercem,çarşamba randevum var hem anestezi doktoruda beni muayne edecek belime falan bakacak,sorarım neler isteniyor sağlık ocağında yaptırırım bi daha onlara ek ücret vermek istemiyorum...
birde ameliyat öncesi yapılan tahlilleri ben sağlık ocağında yaptırıp vercem,çarşamba randevum var hem anestezi doktoruda beni muayne edecek belime falan bakacak,sorarım neler isteniyor sağlık ocağında yaptırırım bi daha onlara ek ücret vermek istemiyorum...
pudrayı doktorlar önermiyorlar diye biliyorum...
Kızlar damdı çatıydı kaynatmışsınız.Ben anlamadan doğuma gittim yahu...
hoşgeldin canım,ben de anlamadan gitmek istiyorum,doktor desin ki hadi yat bakalım
Canım pudranın zararlı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir durummuş. Bu videoyu izle istersen.
Bebeğin altını değiştirirken pudra kullanmalı mıyız? - UZMANTV
Bu arada ameliyat için istenen tahlillerin tamamının sağlık ocağında yapılabileceğini sanmıyorum.
inşallah canım benim. ben kontrole gittim 1 saat sonra doğumdaydım...
çantanızı tamamen hazırlayın. kırışmasın diye gecelikleri asmıştım görümceye tarif ettim şunları koy diye...
biz oğlanı yıkadık bugün...
Canım pudranın zararlı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir durummuş. Bu videoyu izle istersen.
Bebeğin altını değiştirirken pudra kullanmalı mıyız? - UZMANTV
Bu arada ameliyat için istenen tahlillerin tamamının sağlık ocağında yapılabileceğini sanmıyorum.
Tatlim ben de ayin 3'unde sezaryene giriyorum, ilk dogum olacak... Google profesoru oldum korkudannnn bırrrrr. Ama bak genellikle su linkteki gibi anlatiyolar, boyle seyler okuyunca cesaret geliyo gaza gelip cesur yurek gibi kosa kosa gidesim dogurasim geliyo. Hem benim annem, halam da sezaryen dogurdu onlar dediler ki biz bile 35 sene once ertesi gun ayaga kalktik. Kolay olcaaaaak :)) (gulp)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/427285-spinal-sezeryan-olanlar-yardiimmm-lutfeen.html
:)))))))
Hoşgeldin canımmmm.
inşallah canım benim. ben kontrole gittim 1 saat sonra doğumdaydım...
çantanızı tamamen hazırlayın. kırışmasın diye gecelikleri asmıştım görümceye tarif ettim şunları koy diye...
biz oğlanı yıkadık bugün...
hangileri yapılabiliyorsa artık doktorla görüşelim duruma göre belkide hastanede yaptırırım,doğum ücretinide görüşcez 1.200 demişlerdi eski personelim ya bide yengemde orda çalışıyo bakalım nekadar indirim yapılacak....
evet cnm altına surmek sakıncalı ıdrar yolları enfeksıyonu tıkanıklıga sebep oluyomuş kızımda kulndım ve malesef yaşadım
canım hoşgeldin anlamadan gidenler ve gidecekler ekibi kurduk bizde:))))
oyyy mis gibi olmuştur paşamıztamamen hazır canım benimki
hoş bulduk canım. doğuma giden yok mu? topik durgun. Aselnazı gördüm nişanı gelmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?