2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Hayırlısı olsun güzelim ağrısız sancısız sorunsuz atlatın inşallah bebişinle...

Selam herkese,

Arkadaşlar bu günlerimizin kıymetini bilmek lazım. Az önce 30 günlük bebişi olan bir arkadaşımla konuştum. Ben de hazırlanıyorum artık az kaldı falan dedim. Kısakandım seni dedi. Karnında taşımak, ilk ağlayışı vs. çok güzeldi dedi. Bu günleri inşallah tüm detaylarıyla hatırlarım. Çünkü 2 ay önce nasılsı hatırlamıyorum tam olarak. Her geçen gün farklı bir şey hissediyoruz ama bir öncekini unutturuyor...Doğduğunda tekmelerinin heyecanını unuturum kesin ((

Kızlar damdı çatıydı kaynatmışsınız. Ben anlamadan doğuma gittim yahu...

Canım pudranın zararlı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir durummuş. Bu videoyu izle istersen.

Bebeğin altını değiştirirken pudra kullanmalı mıyız? - UZMANTV

Bu arada ameliyat için istenen tahlillerin tamamının sağlık ocağında yapılabileceğini sanmıyorum.

pudrayı doktorlar önermiyorlar diye biliyorum...

Astıma sebep oluyomuş pudra, bana kullanmamamı söylediler...

cnm bende öle duşundum ama saglık ocakta yspılmıyomuş mecbur hastanede aptırdım 2 tahlılı bırı aptt dığerını bılemedım şimdi

hoşgeldin canım,ben de anlamadan gitmek istiyorum,doktor desin ki hadi yat bakalım

inşallah canım benim. ben kontrole gittim 1 saat sonra doğumdaydım...

çantanızı tamamen hazırlayın. kırışmasın diye gecelikleri asmıştım görümceye tarif ettim şunları koy diye...

biz oğlanı yıkadık bugün...

oyyy mis gibi olmuştur paşamız tamamen hazır canım benimki

hangileri yapılabiliyorsa artık doktorla görüşelim duruma göre belkide hastanede yaptırırım,doğum ücretinide görüşcez 1.200 demişlerdi eski personelim ya bide yengemde orda çalışıyo bakalım nekadar indirim yapılacak....

canım çok teşekkür ederim gönderdiğin linki inceledim gerçekten motiwe edici gaza getirici oldu :)))) hele bir yazı wardı en çok ondan etkilendim uzun olanı... we hatta salıdan önce bir kez daha okumayı düşünüyorum........... allah hepimizi sağlıkla kurtarsın bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.............

oyyy oyyy mis gibi olmuştur:))) allah nazarlardan saklasın

Aslında şöyle bir durum var.

Benim bildiğim bir ameliyat için fiyat veriliyorsa, o ameliyat için yapılacak anestezi değerlendirmesine yönelik testlerin ücreti toplam bedelin içinde oluyor. Yani bu testler için ekstra ücret almamaları lazım diye biliyorum. Paket fiyatın içindedir zaten. Bunu bir öğren istersen.

evet cnm altına surmek sakıncalı ıdrar yolları enfeksıyonu tıkanıklıga sebep oluyomuş kızımda kulndım ve malesef yaşadım

Çok çok geçmiş olsun. İzlediğim videoya göre hiçbir yerinde kullanmamak gerekiyormuş. Çünkü havada asılı kalan partiküller oluşturuyormuş ve bu solunum yolu enfeksiyonuna da sebep oluyormuş ayrıca.

canım hoşgeldin anlamadan gidenler ve gidecekler ekibi kurduk bizde:))))

İnşallah anlamadan gidenlerden olursunuz.

oyyy mis gibi olmuştur paşamız tamamen hazır canım benimki

Ay evet canım göbeğini bekledim baktım düşmüyor yıkadık uyuyor...

kızlar bol aşure yeyin. bana baklagil yasak 1 ay dedi dr. ben dinlemedim yedim aşure bebiş de ben de çok gazlandık. doğmadan bebişler yeyin...

hoş bulduk canım. doğuma giden yok mu? topik durgun. Aselnazı gördüm nişanı gelmiş...

Bugün birkaç kişi doğum yaptı diye biliyorum canım.
Orkidem, burcu_gen falan doğum yaptı diye okudum sanki.

Bu arada sana sorayım. Şu anestezi değerlendirmesi için yapılan testler var ya. Sezaryen öncesi yapılan testler. Onlar için ekstra ücret alınmıyor, zaten paketin içinde değil mi? Yanlış bilgi vermiş olmayayım arkadaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…