benim bugün 11de kontrolüm varrrrrrrrrr oğlumu görcem
e tabi nstde var..
gene sancı falan çıkmaz büyük ihtimal bi haftada ne değişecek ki dimi..
bir de bişey sorucam kızlarrr bugün kontrolüm var yaa.
benim kıllarım azcık çıktı.
acaba alsam mı.. yoksa kalsın haftaya mı alırım :26:
Kızlar hepinize günaydın dün gece 3e kadar dogum hikayeleri okudum durdum.39. haftadayim.Şu ana kadar hiç sancım olmadı diyebilirim. Bi kaç defa ufak adet sancısı tarzında sancılar o kadar. Sabah 5'ten sonra 8 e kadar neredeyse her yarım saatte bir sancı çektim, Kıvrandım resmen.Tamam dedim bugün doguracağım.Şimdilik sancı kesildi yarın da doktor kontrolum var.Bu arada wc de çok hafif kahverengimsi bir akıntı da geldi. Ne dersiniz dogum bugün yarın olur mu.Yoksa benzer sancılar sizde yasiyor musunuz.
aynı şeyi ben de düşünüyorum nst de sancı çıkarsa alttan muayene ederse ne olacak(
Napalim cnm kizimin keyfinin gelmesini bekliyorum:)yarin son kontrolumuz var.artik sezeryan tarihinde anlasicas dr la..sen nasilsin?senin bebiste var mi hareket?
ailede ilk torun hem de erkek olunca biraz da ata erkil bir aile olduğumuzdan kayınpeder ısrarla yılmaz ım geliyor yılmazım geliyor diye etraftada söylüyormuş.hem olsun varsın o benim bir dediğimi iki etmiyor ne masraflar yaptı bize hem torununa hem bana.kendi aileme hiç bir şey kalmadı almak için, bütün ihtiyaçları kendisi aldı .götürdü bizi çok kaliteli bir mağazaya a dan z ye ne istiyorsak aldık.birde benim evladımsa onun da evladının evladı onun da söz hakkı olmalı.mantıklı düşünen herkes aynı şeyi yapar zaten
yok canım aynı durumdayım sağlıkla gelirler inşallah bebişlerimiz
Güzel haberlerle dönersin inşallah canımgünaydın kızlar...
benimde bu gün kontrolüm var iki haftadır görmüyorum bebişimi bakalım kaç kilo olmuş..
ne tatlı heyecanlar bunlar isteyen herkese nasip etsin Allah'ım...
bu arada doğum yapanları tebrik ediyorum her gün yeni biri katılıyor aramıza ne güzel...
bu hafta doğum patlaması olabilir :)))zaman daralıyor.
Guzel haberler alırsın tatlım inşallah çok azcik cıktıysa boşver kuzum haftaya alırsınbenim bugün 11de kontrolüm varrrrrrrrrr oğlumu görcem
e tabi nstde var..
gene sancı falan çıkmaz büyük ihtimal bi haftada ne değişecek ki dimi..
bir de bişey sorucam kızlarrr bugün kontrolüm var yaa.
benim kıllarım azcık çıktı.
acaba alsam mı.. yoksa kalsın haftaya mı alırım :26:
Günaydın herkese..
Ben de uykusuz bir gece geçirdim. ne yapacağımı şaşırdığımdan, kanepede yattım battaniyeyle..neyse..
Dün hiç giremedim foruma. eşimle tartışmıştık,moralim bozuktu...
Doğum yapan arkadaşlar olmuş. Gözünüz aydın kızlar.
ecrin de şuan bebeğini kucağına almıştır heralde. inşallah güzel bi doğum olmuştur...
badem,yavruş,istanbull bazı arkadaşların yazdıklarından ben de rahatsız oluyorum, bi de argo kelimeler kullanmalarından...iyi yapmışsınz dile getirmekle.
bugün son eksikleri tamamlamaküzere alışverişe çıkacam.umarımbu sefer elim boş dönmem :))
Park yatak alan arkadaşlar size bi sorum var
Biz park yatak almıştık, içine visco yatak aldık. onların farklı kalınlıkları var. 5 cmden başlıyo. biz 10 cm aldık,biraz yüksek gibi geldi. siz ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?