2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar. bugün kimler doğurdu ne oldu. geçmişi oku oku bitiremedim. biri bana özet geçebilir mi? Kendi sezeryanıma konsantre olurken arkadaşlarımın haberlerini kaçırmak istemiyorum da

Kızlar gebelik bölümünde bebeklerimizin isimleri kısmına isimle ilgili konu açtım yardımlarınızı bekliyorum...

herkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere
canım allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
selam arkadaşlar hepinizin duasını bekliyorum yarın 9.30da kızım ülkü ipek kucağımda olcak inşlhhh
inşallah sağlıkla alırsın güzel kızını kollarına canım allaha emanet ol

chnb yerim ben o mis kokulu kara oğlanı

Ped kullanmaz olurmuyum hiç eksik etmiyorum ki, üstelik pedin üstüne bide kağıt havlu katlayıp koyuyorum. Yoksa her öksürükte tıksırıkta yanmıştım :) öksürürken de çok oluyo bana, hatta bakıyorum wc ihtiyacım yok acaba diyorum farkında olmadan suyum mu ufak ufak gidiyo, kuzenimde öle olmuştu çünkü, emin de olamadım yarın kontrolüm var doktora sorucam artık.

canım bunu düşünebilmek hiç de kolay değil. maşallah de zaten iyi insanlar olmasalar iyi insanlarla karşılaştırmazdı Allah :)

herkes bu kadar olgun düşünemez canım,kutluyorum seni.Ama Allahtan güzel isim,her döneme uygun
allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın canım aslında baştan çok ısrar etmiştim halil yılmaz olsun diye ama sonra üç günlük dünya dedim aman oluversin ne olacak dedim. tatsızlığa gerek yok dimi kızlar

kızlar ayın 4 ünde salı günü çatı muayenem var.pazartesiden pazartesiye çarşıya gidiyorum sizce yarın ağdaya gidiyim mi kuaföre yoksa haftaya pazartesi mi gideyim .kıllarım da çıktı baya.ama ayın 12 sinde doğum var Allah nasip ederse .3 ünde ağdaya gidersem de 12 sine kadar çıkmış olacak kıllar yine ne yapacağımı şaşırdım kızlar bir akıl verin allah aşkına :26:

Son düzenleme:

şimdi ne zaman suyun gelir acil bişey olur bilemeyiz biz ama...
en mantıklısı 4ünde muayene varsa bigün önceden yaptırabilirsin.
en azından doğuma bir hafta kalmış oluyor.
o zamana kdar da dopru düzgün çıkmamış olur zaten canım :)

iyi geceler kızlar dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza ecrin46 sana da hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . cepten giriyorum çok zormuş burdan ulaşmak ama en azından haber alıyorum sizlerden hepinizi cok ozledim ve çok seviyorum bizi sorarsanız bel agrılarımdan uykusuzum ama bunun harici iyiyiZ . Hepinizi öptük

herkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere

hayırlı olsun canım kızımızın yazısı güzel olsun inşallah..

ecrincim hayırla git hayırla gel güzel haberlerini bekliyoruz herşey gönlünce olsun

dimi sağol canım en iyisi öyle ypayım zaten doktor dediki çatı muaynesinden sonra bebek heran gelebilirmiş onun için doğuma yakın yapıyormuş.o gün bile hastaneye doğuma gelen oluyormuş.yani 4 ünden sonra eğer 12 sie kadar gelirse amenna gelmezse de az çıkmışda olsa iderim bir gün önce

Hayırlı olsun adaşım)sağlıkla büyüt prensesini Rabbim güzel yazılar yazsın bahtına inş kuzunun:))

Ecrincim CNm Allah yardımcın olsun nolur sende bol bol dua et )bu msjmı görürsen ve o an aklına gelirse arkadaşımın görümcesine de bı evlat nasıp et de;((

Ay ben bu hafta gittim doktor cati muaynesi yapacak diye yapmadi yapmayacakmista doguma neden oluyomus o yuzden sancin geldiginde yapRiz uygunsan normal doguma aliriz yoksa sezeryan olursun dedi 36+2 olduk simdi 2 haftada cikar buyuk ihtimalle killar cunku kadin hep kirmis alirken ya ...... 38. Haftada olurum bi daha yaptiririm napim 😜😜

kızlar bu akşam kayınvalidemlerdydim aniden sırt bel ve kasıklarıma bir ağrı girdi otururkrn kayınpederim eşimde odadaydı çaktırmadn zor attım kendimi banyoya biraz kıvrandım 1 dk sürdü ağrı doğuruyorm sandm dua ettim daha erken olmasın diye bide yarın ağdaya gitcem böyle koıllı bi şekilde hastaneye amn allhım düşünmöek bile istemyrm

Benimde en cok korktugum sey temiz doguma gidememek insallah tertemiz gideriz doguma

korkma canım sancın düzenli değilse bişi olmaz. inşallah hayırlı zamanda gelsin kuzucun annesini hazırlıksız yakalamasın

birden bastıran sancılar benimde başıma geliyor,yalancı sancılar yokluyor sanırım,dinlenince 10 dakika içince geçiyor.
Ağda işini bende halletmedim henüz daha vakit var diye ama olursa da öylce gidicez:)

Meraba arkadaslar bnde cuma gunu spınal sezeryanla dogum yaptım bebegın suyu azaldıgı ıcın acele ettık...bebegım 2900gr 48cm dogdu oglusumuzun adı poyraz ılk fırsatta dogum hıkayemı yazcam dogum yapcak arkadaslarında allah yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…