canım allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınherkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere
inşallah sağlıkla alırsın güzel kızını kollarına canım allaha emanet olselam arkadaşlar hepinizin duasını bekliyorum yarın 9.30da kızım ülkü ipek kucağımda olcak inşlhhh
ya sorma bnde 1 aya yakndır idrar kaçırıyorum.
özellkle öksrdüğüm de oluyor ki ciğerlerimde sorun var zaten.
şiddetli gülersem ya da wcye sıkışırsam falan bnmde oluyor.
ama ped falan kullan istersen,sürekli iç çamaşırlarımı alt kıyafetlerimi yıkıyorum demişsin.
ben hep peçete kullandm bunca zaman,bi ara ped kullandm ama şu sıra peçeteye döndüm yine.
hem akıntım çok 9 aydır hem de sürekli wcye gittiğimde değiştiriyorum.
canım bunu düşünebilmek hiç de kolay değil. maşallah de zaten iyi insanlar olmasalar iyi insanlarla karşılaştırmazdı Allah :)
allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın canım aslında baştan çok ısrar etmiştim halil yılmaz olsun diye ama sonra üç günlük dünya dedim aman oluversin ne olacak dedim. tatsızlığa gerek yok dimi kızlarherkes bu kadar olgun düşünemez canım,kutluyorum seni.Ama Allahtan güzel isim,her döneme uygun
allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın canım aslında baştan çok ısrar etmiştim halil yılmaz olsun diye ama sonra üç günlük dünya dedim aman oluversin ne olacak dedim. tatsızlığa gerek yok dimi kızlar
kızlar ayın 4 ünde salı günü çatı muayenem var.pazartesiden pazartesiye çarşıya gidiyorum sizce yarın ağdaya gidiyim mi kuaföre yoksa haftaya pazartesi mi gideyim .kıllarım da çıktı baya.ama ayın 12 sinde doğum var Allah nasip ederse .3 ünde ağdaya gidersem de 12 sine kadar çıkmış olacak kıllar yine ne yapacağımı şaşırdım kızlar bir akıl verin allah aşkına :26:
selam arkadaşlar hepinizin duasını bekliyorum yarın 9.30da kızım ülkü ipek kucağımda olcak inşlhhh
herkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere
dimi sağol canım en iyisi öyle ypayım zaten doktor dediki çatı muaynesinden sonra bebek heran gelebilirmiş onun için doğuma yakın yapıyormuş.o gün bile hastaneye doğuma gelen oluyormuş.yani 4 ünden sonra eğer 12 sie kadar gelirse amenna gelmezse de az çıkmışda olsa iderim bir gün önceşimdi ne zaman suyun gelir acil bişey olur bilemeyiz biz ama...
en mantıklısı 4ünde muayene varsa bigün önceden yaptırabilirsin.
en azından doğuma bir hafta kalmış oluyor.
o zamana kdar da dopru düzgün çıkmamış olur zaten canım :)
herkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere
allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın canım aslında baştan çok ısrar etmiştim halil yılmaz olsun diye ama sonra üç günlük dünya dedim aman oluversin ne olacak dedim. tatsızlığa gerek yok dimi kızlar
kızlar ayın 4 ünde salı günü çatı muayenem var.pazartesiden pazartesiye çarşıya gidiyorum sizce yarın ağdaya gidiyim mi kuaföre yoksa haftaya pazartesi mi gideyim .kıllarım da çıktı baya.ama ayın 12 sinde doğum var Allah nasip ederse .3 ünde ağdaya gidersem de 12 sine kadar çıkmış olacak kıllar yine ne yapacağımı şaşırdım kızlar bir akıl verin allah aşkına :26:
kızlar bu akşam kayınvalidemlerdydim aniden sırt bel ve kasıklarıma bir ağrı girdi otururkrn kayınpederim eşimde odadaydı çaktırmadn zor attım kendimi banyoya biraz kıvrandım 1 dk sürdü ağrı doğuruyorm sandm dua ettim daha erken olmasın diye bide yarın ağdaya gitcem böyle koıllı bi şekilde hastaneye amn allhım düşünmöek bile istemyrm
kızlar bu akşam kayınvalidemlerdydim aniden sırt bel ve kasıklarıma bir ağrı girdi otururkrn kayınpederim eşimde odadaydı çaktırmadn zor attım kendimi banyoya biraz kıvrandım 1 dk sürdü ağrı doğuruyorm sandm dua ettim daha erken olmasın diye bide yarın ağdaya gitcem böyle koıllı bi şekilde hastaneye amn allhım düşünmöek bile istemyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?