2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bebeğin hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün,sana da geçmiş olsun.

Hayırlı olsun bebeğin arkadaşım. Sağlıkla, mutlulukla büyüt inşallah.

merhaba canım maş. bebişine allah analı bablı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin inş.

güle güle sağlıkla büyüt bebeğini inşallah canım

kürtajla mı alınmış bu bebek,nasıl kıymışlar,adalet işte isteyen yüzlerce binlerce insan var,olanlarda kıymetini bilmiyorlarl!

galiba canım kürtajla allahj isteyen vermez gider böylesine ama işte allahın denemesi allahın verdiği canı onlar alıyor ne diyeyim böylelerinin yatcak yeri yok

Allah analı babalı büyütsün, nazarlardan saklasın...

kızlar merhaba,
bebeği baş aşağı dönmeyen varmı? benim kızım halaa dönmedi bası gögsumun altında ayakları rahmimin ustunde bu sekilde normal doğum yapamyorum ama ben normal doğum istiyorum bu ilk bebeğim sizce doğuma kadar dönermiiii tecrübelerinizi benımle paylasırmısınız... teşekkürlerrr.....

benimde tek düşüncem o canım ya son doktor randevuma doğuma 6-7 gün kala gidecem ben ozaman da permatikle alıcam zaten doğumdan 1gün öncesine çıkar ozamanda ağdayla alcam sende öyle yaparsın
güyya bugün erken yatacaktım geçmişi okurken yine bu saat oldu neyse doğum yapanların gözleri aydın ne güzel kurtuldular darısı başımıza

Gunaydinlar yeni birgun yeni bir bebis:)allah uzun omur versin..

çatı muayenesinden önce yaptır canım,içine sinmezse 11'inde tekrar yaptırırsın

geçmiş olsun canım,benim de korkum o,hastaneye kıllı gitmek :))

gözünaydın canım,herkes birbir kavuşuyor yavrularına

canım benimde dönmedi makat pozisyonda oturuyor paşam karnımda :) ama doktorumun söylediği artık yeri daraldığından we bizim suyumuzdada azalma olduğundan artık dönmez dedi, zaten tansiyon problemimde çıktı son haftalarda oyüzden yarın sezeryana alıcak beni hayırlısıyla...

benim bugün 11de kontrolüm varrrrrrrrrr oğlumu görcem
e tabi nstde var..
gene sancı falan çıkmaz büyük ihtimal bi haftada ne değişecek ki dimi..
bir de bişey sorucam kızlarrr bugün kontrolüm var yaa.
benim kıllarım azcık çıktı.
acaba alsam mı.. yoksa kalsın haftaya mı alırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…