2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yok canım ben ortayı bulmak için dedimmm
yanlışanlayanda anlasın boşverr
ben takmamm hiççç

seni güldüreyim hadii :)))

afedersiniz amaa bu bebiş bana pahalıya patladıııı
dötüme girdiiii yaniii işten cıktımm.bir sürü özel doktor muaynesiii
zar zurtt taksii parasııı günde kaçdefa taksilerle hastanelerde geçirdim günümüü
annemi bileişten atcaklardıı valllaaa izin almasndan dolayııı
ben ki ömrümde hiçç yatıp uznamyı sevmemm 3 ay yattım resmennn.
kendimi sultan gibi hissetmeme nedne oldu kızımmm :))

amaa hepsii şakaa tabii herşewy bir yanaaa
Allahım onu bana bağışladıı o güçlü bir kız olucagının sinyali,nii daha 2 aylıkken verdii banaa tutunduuuu
Allahıma binlerce kez şükürlerr olsunkiiiii o bebnimlee ve kavuşmamıza az kaldııı

şimdi o nedenledir kiiii
onun kılına bile zarar gelmesnden korkarımmm
o nedenledir ki ona kıyamammm

o iyikii geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyikii benimm karnımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
onu cok seviyorummmmmmmmmmmmm

kızlar seastre den haber yok mu ben mi okuyamadım sanki ne zamandır girmiyor bir sorun mu var acaba en son sancısı çok çıkmıştı ilaç kullanıyordu haberi olan yazsın merak ettim inşallah birşey yoktur

merhaba canım eşim evdeydi ondan fırsat bulup giremedim nete nasılsın kızının gelmeye niyeti yokmu hala annesi

ben şimdilik kaçar kızlarrrrrrrrrrrrrrr

birde aklıma bir isim daha geldiiiiiiiiiii

umay nasıı sizce anlamıda çok hoşşşş

hayırlı olsun canım allah bir avazda kurtarsın inşallah senin ve bebiş için neyse hayırlısı o olsun inşallah...

günaydın kızlar ..... .. doğumun yaklaştı sanırım az önce nişanım geldi cumaya kadar sabredecekmiyiz bakalım...

oflu ve eczreyrey...

sizin sahi az kalmış dün doktoruma sordum sahici sancı nasıl bişey diye...

böyle belden başlar aşağıya ayaklarına kadar iner... adet sancısı gibidir. düzenlidir. öyle bir saat falan ara vermez dedi... bir de dediğiniz gibi herkesin nişanı ya da suyu gelmiyor. gelinimiz aynı siz ikiniz gibi tüm gece sancı çekti ne nişan gelmişti ne de suyu sonra açılma yeterli ölçülere gelince çatala geçirdiler. suyunu doktoru patlattı :) pırt diye doğmuştu paşamız... şimdi Allah bağışlasın 9 aylık oldu

günaydın kızlar ..... .. doğumun yaklaştı sanırım az önce nişanım geldi cumaya kadar sabredecekmiyiz bakalım...

ayyyy çok heyecanlı yahu nişanda hafif pembe bir kanama mı oluyor yoksa kıpkırmızı mı?

hayırlısıylaa doğuraydık bi...
kız sagraaa hadi geliyo bebekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…