Günaydın seastire nerelerdesin kız. Gözükmüyon. Mustafazeynep kız daha dogurmadın mı sen
Günaydın Kızlar...
ben yanlış anlaşılmak istemem... vitamincim yazdıklarını okuyunca diğer arkadaşlarında yanlış anlayabileceğini düşünüp bi kaç satır yazmak istedim...
bu aya kadar çok güzel şeyler paylaştık, herşey çok güzeldi... bence hala da öyle, bana göre değişen bişey yok...
benim hoşuma gitmeyen (Badem ve diğer bazı arkadaşlarında) her gün şikayet edip, kımıldayamadığını söyleyen sonra da gezdiğini, alış veriş yaptığını,
o kadar ağrısına rağmen kendisine dikkat etmeyen ve bunu da gelip bize anlatmalarıydı canım... üstelik şikayet edip, sorunlarını yazıp ortadan kaybolur, verilen cevapları önerileri, aman dikkatli ol sen hamilesin diyenleri bile görmeyenler var... sonra iki gün geçer aynı kişi ben kötüyüm diye tekrar gelir..
bu olay eminim forumu takip eden bi çok kişinin dikkatini çekmiştir. ben cevap vermiyorum artık böyle sorulara, konuşmak isstediğim biri olunca (ki bir çok kişi ile konuşmayı sevdiğim için hergün geliyorum) cvpda veriyorum, nasılsın da diyorum...
bu düşüncelerimi paylaşan birilerini görünce bende katılıyorum dedim..
tabiki hepimiz sıkıntılı günler geçirdik, iyi olmadığımız günler oldu... ama sen, ben ve bi çoğumuz bugün çok kötüyüm derken yarın gezdim, gezdim.. alış veriş yaptım demedik... senin ağrın varken, düşük tehliken varken naptın..? işten bile ayrıldın değil mi..?
neyse benden yana sorun yok yani.. Aralık anneleri non-stop devam
Güzel Allah'ım hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin... artık çok yakın günlerimiz...
kızlar seastre den haber yok mu ben mi okuyamadım sanki ne zamandır girmiyor bir sorun mu var acaba en son sancısı çok çıkmıştı ilaç kullanıyordu haberi olan yazsın merak ettim inşallah birşey yoktur
ben şimdilik kaçar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
birde aklıma bir isim daha geldiiiiiiiiiii
umay nasıı sizce anlamıda çok hoşşşş
Kizlar yarin 7:30da hastaneye yatis yapiyorum..bugun tusede 2cm acilma,nst de de surekli ama duzensiz sanci cikti..
Kizim 4100cikti olcumde ama 3600-4200araliginda beklio dr..suyum cok fazla oldugu icin sancilarin agrisini hissetmiomusum:S
yarin ilk once su kesemi patlatip suni sanciyla normal dogum baslaticak eger acilma olmazsa sezeryana gecicez..en azindan normal dogumu denemis olucam
Cunku dr um ben senin yernde olsam normali denerdim.diyerek heveslendirdi.. yarin her turlu kizim kucagimda olucak..darisi basiniza:)
haklısın mavicim,süt olayına katılıyorum,çünkü ben de sıkıntı yaşamamıştım.İnşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız,hemen emziririz bebişlerimizi
'sagra' Allah yardımcın olsun bize de dua et
günaydın kızlar ..... .. doğumun yaklaştı sanırım az önce nişanım geldi cumaya kadar sabredecekmiyiz bakalım...
merhaba canım eşim evdeydi ondan fırsat bulup giremedim nete nasılsın kızının gelmeye niyeti yokmu hala annesi
oflu ve eczreyrey...
sizin sahi az kalmış dün doktoruma sordum sahici sancı nasıl bişey diye...
böyle belden başlar aşağıya ayaklarına kadar iner... adet sancısı gibidir. düzenlidir. öyle bir saat falan ara vermez dedi... bir de dediğiniz gibi herkesin nişanı ya da suyu gelmiyor. gelinimiz aynı siz ikiniz gibi tüm gece sancı çekti ne nişan gelmişti ne de suyu sonra açılma yeterli ölçülere gelince çatala geçirdiler. suyunu doktoru patlattı :) pırt diye doğmuştu paşamız... şimdi Allah bağışlasın 9 aylık oldu
ayyyy çok heyecanlı yahunişanda hafif pembe bir kanama mı oluyor yoksa kıpkırmızı mı?
ayy panik oldumya doktorum 30kasımda sezeryan tarihi verdi kendimi ona göre hazırladım yanımda kimsede yok eşimde işte annemi arasammı gelsin diye...
Zeynep senınkı yerını beğendı gelmek ıstemıyo :d
hayırlısıylaa doğuraydık bi...
kız sagraaa hadi geliyo bebekk
çok beğendi hanım efendi hayırlı zaman da gelir inşallah benim adım zeynep değil oflu tuğba zeynep kızımın ismi olacak zeynep berra
:) amin inşallah... bekliyoruz bazen sabırsızlıkla bazen sancılarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?