2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kizlar sizlere bisey sorcam

ben yurtdisinda yasiyorum,burda en son 20.haftada ultrasona girdik,her ay muayenede karnimi olcup normal olup olmadigni soylediler....simdi de haftalik kontrollere gidiyoruz hala ultrasonla bakma yok:S icim icimi yio hersey normalmi acaba diye...herneyse...sizlerde nst ye girdik diye bahsediyorsunuz ya ordaki belli olan agri siddetini siz ne kadar hissediyorsunuz?mesela gun icinde ben de de kasilmalar oluyor,birde sanki alt taraftan sis saplaniyor gibi sanci girip cikiyor 6-7 sn kadar suruyor...bu gibi sancilarmi sizinkilerde?yani nst de cikan sancilar bunlara benzer seylermi oluyor:S

bu yurt dışı da ne saçma iş yapıyor yaa.
çok risk alıyolar gerçekten..
neyse canım soruna gelince...
sancı bazen hissedilmeyebiliyor.
hissetmediğinn halde sancılar çıkıyo..
benimde biraz sancım vardı..
belden giriyor.
makattan giriyor...
kasıklardan giriyor aralıklı öyle işte..
ama nasıl sancı olduğunu ancak nst de anlaşılır..

kızlar selammmmmm.....
ne yapıyosunuz..
şaka falan herkes doğuruyor yaa...
benimde içimde bir his bu hafta doğurcam diyo nedense

Kızlar herkese iyi geceler,
üstte bahsetmiş olduğum alt kaçırma olayı vardı ya hani, doktora gittim dün kontrolüm vardı meğerse suyumdan gidiyomuş o idrar değilmiş, suyum azalmış benim ( nst de de sancı çıktı, doktor çok iyi takip et bebeğin hareketlerini, suyun gelirse kanaman olursa hemen gel dedi. zaten normalde dün 36+1 di ama ultrasona göre 37+4 çıktı, bu hafta doğurucam mı ne sancım da var ama psikolojik de olabilir.

kızlar selammmmmm.....
ne yapıyosunuz..
şaka falan herkes doğuruyor yaa...
benimde içimde bir his bu hafta doğurcam diyo nedense

Selam canım sorma herkes doğuruo doğurup yazıolar ne güzel bende öyle iyi olurum inş. Doğurdm diye yazarm 1 yada 2 haftamz kalmştr

selam guzel anneler ben 2011 aralık annesıyım cok guzel ve tatlı telaslar yasıyosunuz bızde gecen sene bu zamanlar buralarda aynı guzellıklerı yasarken sımdı de dogum gunu telaslarını yasıyoruz
Rabbım hepınıze kolay dogumlar versın hayırlısıyla bebıslerınızı saglıklı sıhhatlı alın kucaklarınıza

INSALLAH AMINNNNNNNNNN

tontişler nasılsınız bu ara pek giremiyorum ev kalabalık :) doğuranlar varmı bakıyım :)

Aman canım gözünü seveyim dikkatli ol mümkünse kullanma ôdüm patladı ya

öğleyin giderken problem olmuyorda akşam dönüştü trafiğe takılıyorum..mecbur araba ile gidiyorum..minübüse binmek daha zor çünkü:)son 4 iş günü inşallah kazasız belasız kapatırım yılıı

İyi geceler kizlar nisani gelen veya dogumu yaklasan butun arkadaslara Allah guc kuvvet sabir versin kolay dofumlari olur insallah. bebisleri dogan arkadaslara da gozu aydin Allah anali babali buyutsun kismetleri bol olsun.
Bende oyle aynen devam bekleyis persembe saat 15 de randevum var.

Kızlar gece 3 gibi suyum gelmeye başladı.3 cm açıklık varmış.doğumu ertelemiyolar haftası yeterliymiş.şu anda sancım yok bekliyoruz.gelmezse suni sancı vercekler.dua edin nolurrrrr...bende hepinize dua ediyorım.

Hala bekliyorum 15 dk da bir geliyo sancı adet ağrısı gibi.annemler yolda.ufff ne zormuş gurbette olmak...bakalım ne zaman doğurcam

Allah yardımcın olsun canım benim.
Korkma bir şekilde doğuracağız yavrularımızı inşallah...
Allah'a emanet olun.

Hala bekliyorum 15 dk da bir geliyo sancı adet ağrısı gibi.annemler yolda.ufff ne zormuş gurbette olmak...bakalım ne zaman doğurcam

İnşallah fazla ağrın olmadan, sağlıkla bebişini kucağına alırsın yada belki almışsındır....

Günaydın kızlar,

Bir bakayım dedim doğuran var mı, yada doğuranlardan heber... Güne yine bir doğum heberiyle başladık. Allah doğuma gidenlere kolaylıklar versin, bir avazda kurtarsınn inşallah...

Ben uyumaya devam edeyim oğluşum gelmeden enerji depolamam lazım :)

senin bebiş erken çıkmak istiyor demek dışarı,hayırlısıyla gelsin inş,sen de çok sancı çekmeden doğuruverirsin umarım.

herkese günaydın kızlar....

birazdan çıkacağım ,dr kontrolüm var ,inşallah iyi haberlerle dönerim

Hala beklemedeyim:)suni sancı vermiyolar.kendi.sancımla açılmasını bekliyoruz.suyum baya bi geldi korkudan erken geldik.yoksa bu saatleri evimde geçirmeyi tercih ederdim.4 cm açılmam var.bakalım ne zaman gelcek sıpa.yarın 38 e gircektik.nryse sağlıklı olsun da.dualarınızı eksik etmeyin nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…