kizlar sizlere bisey sorcam
ben yurtdisinda yasiyorum,burda en son 20.haftada ultrasona girdik,her ay muayenede karnimi olcup normal olup olmadigni soylediler....simdi de haftalik kontrollere gidiyoruz hala ultrasonla bakma yok:S icim icimi yio hersey normalmi acaba diye...herneyse...sizlerde nst ye girdik diye bahsediyorsunuz ya ordaki belli olan agri siddetini siz ne kadar hissediyorsunuz?mesela gun icinde ben de de kasilmalar oluyor,birde sanki alt taraftan sis saplaniyor gibi sanci girip cikiyor 6-7 sn kadar suruyor...bu gibi sancilarmi sizinkilerde?yani nst de cikan sancilar bunlara benzer seylermi oluyor:S
Hepinize iyi geceler kızlar,
Utanarak da olsa bişi sormak istiyorum. Ben bu aralar gülerken sürekli altıma kaçrıyorum( ablam annem kız kardeşimde çok güldürüyo beni tutamıyorum. Sonrada diyolar aman sakın altına işeme :)) sizlerde de öyle olan varmı, bıktım valla pijama külot yıkamaktan.
kızlar selammmmmm.....
ne yapıyosunuz..
şaka falan herkes doğuruyor yaa...
benimde içimde bir his bu hafta doğurcam diyo nedense
tontişler nasılsınız bu ara pek giremiyorum ev kalabalık :) doğuranlar varmı bakıyım :)
Aman canım gözünü seveyim dikkatli ol mümkünse kullanma ôdüm patladı ya
Amin birtanem inşallah allah korusun siziöğleyin giderken problem olmuyorda akşam dönüştü trafiğe takılıyorum..mecbur araba ile gidiyorum..minübüse binmek daha zor çünkü:)son 4 iş günü inşallah kazasız belasız kapatırım yılıı
Kızlar gece 3 gibi suyum gelmeye başladı.3 cm açıklık varmış.doğumu ertelemiyolar haftası yeterliymiş.şu anda sancım yok bekliyoruz.gelmezse suni sancı vercekler.dua edin nolurrrrr...bende hepinize dua ediyorım.
Kızlar gece 3 gibi suyum gelmeye başladı.3 cm açıklık varmış.doğumu ertelemiyolar haftası yeterliymiş.şu anda sancım yok bekliyoruz.gelmezse suni sancı vercekler.dua edin nolurrrrr...bende hepinize dua ediyorım.
Hala bekliyorum 15 dk da bir geliyo sancı adet ağrısı gibi.annemler yolda.ufff ne zormuş gurbette olmak...bakalım ne zaman doğurcam
senin bebiş erken çıkmak istiyor demek dışarı,hayırlısıyla gelsin inş,sen de çok sancı çekmeden doğuruverirsin umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?