selam kızlar ben pazartesi saat onda meleğimi kucağıma aldım.sezeryanla biraz ağrılarım var ..kızım emmeye ben emzirmeye çalışıyorum birlikte öğrenıyoruz..göğüs ucum çok küçük alamıoo şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi iyileşince herşeyi yazarım kilosun boyu gayet güzel minnağım
hiç bu kadar ağrım olmamıştı canım belimden afedersin arka tarafıma vuruyor acaba doktor muayene etti ya ondan mı dedim ama heralde deil inş sende normal doğumla kurtulursun canım hem ağrı çek hem sezeryan ol çok zor iş allah yardımcın olsunbenim gibisin canım sende benimde arada belime vuruyor doktorum perşembeye kadar bekler inşallah ozman sezaryane gidecem işte..
Allah yardımcın olsun tatlım sağlıklı bi doğum olsun bebişini saglıkla kucağına al inşallahii akşamlar kızlar bugün nişanım gelmişti doktorumu aradamım hemen gel ve hiçbişey yeme dedi bende aç karnına gittim
görümcem kırk yılda bir arardı bugün tesadüfmü ne beni aradaı allah razı olsun bende böyle böyle dedim bana hemen geliyoz dedi yanımda kimsede yoktu annemi aradım bizde hastaneye geliyoz dediler eşimde işyerinden izin alarak geldi doktorum doğumdaydı ebe çatımı kontrol etti ve 2cm açılman var dedi nst ye soktular aralıklı sancılarımın olduğu ortaya çıktı doğum tarihimi perşembe günü saat 12ye verdiler
sabah 6da kahvaltımı yapacam 12de gidecez hayırlısı canlar bizim için dua edin kızlar....
Aman canım gözünü seveyim dikkatli ol mümkünse kullanma ôdüm patladı yageçmiş olsun canım..ben de hala arabayla gidiyorum..günde 50 km toplamda yol yapıyorum..benimde 4 aralık son iş günüm..sonrasında kullanmam artık..hamilelikte tedirgin oluyor insan..
nişandır canım başka ne olabilirki benimde gece birkaçkez geldi sıvı pembe şekilde sümüksü eğer öyleyse nişandır... doğumun yaklaştığının habercisi canım... sen doktoruna sor ama canım ne olur olmaz.. seni yanlış yönlendirmek istemem hepmize kolay gelsin bugün çatı kontrolumda öldüm resmen 1kez ebe yaptı sonrada doktorum sankim yol geçen anıydı...
canım cicilerin çok tatlı tulumuna bayıldımmmm
sağol canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ama kendini çok dinlememek lazım sanırım.çünkü bugün misafir ağırladım ayakta birton iş yaptım ağrılarım devam ediyor ama kendimle başbaşayken daha çok hissediyorum :26:oflu ve eczreyrey...
sizin sahi az kalmış dün doktoruma sordum sahici sancı nasıl bişey diye...
böyle belden başlar aşağıya ayaklarına kadar iner... adet sancısı gibidir. düzenlidir. öyle bir saat falan ara vermez dedi... bir de dediğiniz gibi herkesin nişanı ya da suyu gelmiyor. gelinimiz aynı siz ikiniz gibi tüm gece sancı çekti ne nişan gelmişti ne de suyu sonra açılma yeterli ölçülere gelince çatala geçirdiler. suyunu doktoru patlattı :) pırt diye doğmuştu paşamız... şimdi Allah bağışlasın 9 aylık oldu
bende senin gibi yapıyorum canım ama peçetede tuvalete kendimi zor attığımda gidiveriyor.ne var ne yok göremiyorum :26: sen nasıl yapıorsun o işi:26:saol canım ben beyaz iç çamaşırı giymeyi hiç sevmem ama sürekli peçete koyuyorum oraya anlamam diye
ah canım bende kocamın aldatığını görüp gece uyandırıp pataklıyorum adamcağızı bu kabuslar ne olacak bilmiyorumselam kızlar, ağrıları olan arkadaşlara kolaylıklar dilerim, bende ağrılar başlamadı henüz. ama rüyalar bitmek bilmiyor..
rüyamda doğum yapıyorum daha 3 günlük bebekle geziyorum göğüs ucu koruyucu almaya çıkıyoruz bebe mağazasına bütün raflar boş, yeni ortak almışlar işe, yeniden yerleştirceklermiş rafları ama diyorum beebği emziricem göğüs ucum kanıyo:))
sonra diğer rüyamda az önce şekerleme yaptımda:) bebek doğmuş daha ertesi gün işe başlamışım, çalışan birinin kayınvalidesi ben bakayım bebişe diyip evine götürmüş, ama ben diyorum daha bir kere gördüm bebeğimi neden götürdü bi ağlıyorum.. vala neler neler:)))
çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmıiş.ufak da olsa başının gözünün sadakası hayır yap canımSelam annişler , bugün arkadaş bi yere kadar gitti ben de fırsat bu fırsat sizin yanınıza koştum bir süredir cepten yazıyorum takip ediyorum ama zor oldu.
Sabah işe gitmek için yola çıktım bi taksi önümde küt diye durdu benim refleksler gitmiş sanırım fren yaptım ama zor durdum ve çarptım arkadanbüyük bi sıkıntı yok ama korku bana yetti artık araba filan kullanmam evim işime çok yakın diye bişii olmaz diyodum ama yok yok artık bünye değişiyomuş neyseki kızım ve ben iyiyiz yarın doktor kontrolüm var ondan sonra evdeyim yine olabildiğince cepten takip edicem sizleri ama bilgisayar başından olduğu gibi olmuyo onu da hallederiz inşallah
bu sıra bizi aksilikler bırakmıyor ama eminim kızım geldiğinde herşey değişecek her yer güllük gülistanlık olacak..
Sizleri öpüyoruz bugün buralarda sizleri takipte olacağım elimden geldiğince...
canım bende geceden beri var o dediğinden pek birşey olmuyor korkmakızlar birden karnıma ağrı girdi ne olabilr acaba adet olcakmşışm gibi offf eşimde yok şehir dışında bu akşam gelir artık oğlum yokluo galiba
dualarım seninle canım allah kolaylık versin senin için beklemek bitiyor artık desene.darısı başımıza inşallahii akşamlar kızlar bugün nişanım gelmişti doktorumu aradamım hemen gel ve hiçbişey yeme dedi bende aç karnına gittim
görümcem kırk yılda bir arardı bugün tesadüfmü ne beni aradaı allah razı olsun bende böyle böyle dedim bana hemen geliyoz dedi yanımda kimsede yoktu annemi aradım bizde hastaneye geliyoz dediler eşimde işyerinden izin alarak geldi doktorum doğumdaydı ebe çatımı kontrol etti ve 2cm açılman var dedi nst ye soktular aralıklı sancılarımın olduğu ortaya çıktı doğum tarihimi perşembe günü saat 12ye verdiler
sabah 6da kahvaltımı yapacam 12de gidecez hayırlısı canlar bizim için dua edin kızlar....
........................
sağol canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ama kendini çok dinlememek lazım sanırım.çünkü bugün misafir ağırladım ayakta birton iş yaptım ağrılarım devam ediyor ama kendimle başbaşayken daha çok hissediyorum :26:
.........................
selam kızlar ben pazartesi saat onda meleğimi kucağıma aldım.sezeryanla biraz ağrılarım var ..kızım emmeye ben emzirmeye çalışıyorum birlikte öğrenıyoruz..göğüs ucum çok küçük alamıoo şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi iyileşince herşeyi yazarım kilosun boyu gayet güzel minnağım
kızlar siz özel hastaneyemi gidiyonuz devletemii?
kızlar siz özel hastaneyemi gidiyonuz devletemii?
canım ben özele gidiyorum ama doğumumu devlette istediğimiçin 2 aydır devletten bir doktora da gidiyorum hayırdır neden sordun canımkızlar siz özel hastaneyemi gidiyonuz devletemii?
kızlar arkadaşım ayın 21 inde doğum yaptı sezeryan oldu 41+0 da doğum evinde.hala kalkamıyor çorabını eşi giydiriyor tuvalete eşi götürüyor hatta göğsünü bile bebeğe eşi veriyor sizce normal mi o kadar.şu an kambur geziyor çok ağrısı varmış.bu kadar zor mu sezeryan ona dua edin de çabuk atlatsın.birde her gelen yok onu yeme bunu yeme gaz yapar diyerek canını sıkmış.sadece çorba içiyormuş.sütü de az geliyormuşaşure bile yedirmemişler canı çekince sütlü kadının yemesi gerekmezmi? asıl böyle sütü geri gidecek.gazsız çocuk mu olur.gazı olsada çıkartır çocuk bu :26:
canım ben özele gidiyorum neden sordun?[/QUOT
canım bende özele gidiyorumda 3 hafta önce nstye girdim 20 güne tekrar çağırdılar ona gidicem inş.bide çatı muayenesi falan varmış.
bunları devlet yapıyormu acaba?
canım ben özele gidiyorum ama doğumumu devlette istediğimiçin 2 aydır devletten bir doktora da gidiyorum hayırdır neden sordun canım
demi ama .ben de öyle dedim hiç olmazsa nefsini köreltsinler.yani hamileyken herşeyi yiyor içiyoruz birden doğumdan sonra kes.çok ağır vallaYazık kıza ya üzüldm herkesin bünyesi farklıdır canım korkmayalım insan yedirmese de tattırır
devlette yapar ama devlette çatı muaynesini doğum haftasından önce pek yapmıyorlar.nst zaten 37.haftadan sonra her hafta git her hafta çekiyor devletcanım bende özele gidiyorumda 3 hafta önce nstye girdim 20 güne tekrar çağırdılar ona gidicem inş.bide çatı muayenesi falan varmış.
bunları devlet yapıyormu acaba?
kızlar arkadaşım ayın 21 inde doğum yaptı sezeryan oldu 41+0 da doğum evinde.hala kalkamıyor çorabını eşi giydiriyor tuvalete eşi götürüyor hatta göğsünü bile bebeğe eşi veriyor sizce normal mi o kadar.şu an kambur geziyor çok ağrısı varmış.bu kadar zor mu sezeryan ona dua edin de çabuk atlatsın.birde her gelen yok onu yeme bunu yeme gaz yapar diyerek canını sıkmış.sadece çorba içiyormuş.sütü de az geliyormuşaşure bile yedirmemişler canı çekince sütlü kadının yemesi gerekmezmi? asıl böyle sütü geri gidecek.gazsız çocuk mu olur.gazı olsada çıkartır çocuk bu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?