Kızlar gece 3 gibi suyum gelmeye başladı.3 cm açıklık varmış.doğumu ertelemiyolar haftası yeterliymiş.şu anda sancım yok bekliyoruz.gelmezse suni sancı vercekler.dua edin nolurrrrr...bende hepinize dua ediyorım.
Kızlar gece 3 gibi suyum gelmeye başladı.3 cm açıklık varmış.doğumu ertelemiyolar haftası yeterliymiş.şu anda sancım yok bekliyoruz.gelmezse suni sancı vercekler.dua edin nolurrrrr...bende hepinize dua ediyorım.
herkese günaydın kızlar....
birazdan çıkacağım ,dr kontrolüm var ,inşallah iyi haberlerle dönerim
tontişler nasılsınız bu ara pek giremiyorum ev kalabalık :) doğuranlar varmı bakıyım :)
öğleyin giderken problem olmuyorda akşam dönüştü trafiğe takılıyorum..mecbur araba ile gidiyorum..minübüse binmek daha zor çünkü:)son 4 iş günü inşallah kazasız belasız kapatırım yılıı
canım çok geçmiş olsun aman dikkat edin allahım esirgemiş ama streside yetmiştirSelam annişler , bugün arkadaş bi yere kadar gitti ben de fırsat bu fırsat sizin yanınıza koştum bir süredir cepten yazıyorum takip ediyorum ama zor oldu.
Sabah işe gitmek için yola çıktım bi taksi önümde küt diye durdu benim refleksler gitmiş sanırım fren yaptım ama zor durdum ve çarptım arkadanbüyük bi sıkıntı yok ama korku bana yetti artık araba filan kullanmam evim işime çok yakın diye bişii olmaz diyodum ama yok yok artık bünye değişiyomuş neyseki kızım ve ben iyiyiz yarın doktor kontrolüm var ondan sonra evdeyim yine olabildiğince cepten takip edicem sizleri ama bilgisayar başından olduğu gibi olmuyo onu da hallederiz inşallah
bu sıra bizi aksilikler bırakmıyor ama eminim kızım geldiğinde herşey değişecek her yer güllük gülistanlık olacak..
Sizleri öpüyoruz bugün buralarda sizleri takipte olacağım elimden geldiğince...
canım ne güzel bebeğin büyümüş inşallah gönlündeki gibi olurkızlaar az önce kontrolden geldik nst ye girdim daha sonra dr ultrasonla baktı oğlum 3. 150 gr olmuş normal doğum istiomusun peki dedi bende benim için hangisini uygun görüosanz o olsun dedim tabiki normal doğum dedi zaten bebeğinde normal doğum için uygun dedi 3. 200 fazlası biraz zor oluyo dedi belirtilerin olursa hemen gel dedi olmazsa kontrolüm 1 hafta sonra sonra kızlar beklemelerdyz bakalım hayrlsyla bizden şimdilk bu kadar
gözün aydın canım ağrıların olması naormal üşütme kendini benimde göğüs ucum yok en çok ondan korkuyorum yöntemini bulursan bizede söyleselam kızlar ben pazartesi saat onda meleğimi kucağıma aldım.sezeryanla biraz ağrılarım var ..kızım emmeye ben emzirmeye çalışıyorum birlikte öğrenıyoruz..göğüs ucum çok küçük alamıoo şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi iyileşince herşeyi yazarım kilosun boyu gayet güzel minnağım
canım herkesin durumu aynı olmayabiliyor ben sezeryan olmuştum ertesi gün ayaktaydım görümcem doğum yaptı 15 gün yattı nerdeysekızlar arkadaşım ayın 21 inde doğum yaptı sezeryan oldu 41+0 da doğum evinde.hala kalkamıyor çorabını eşi giydiriyor tuvalete eşi götürüyor hatta göğsünü bile bebeğe eşi veriyor sizce normal mi o kadar.şu an kambur geziyor çok ağrısı varmış.bu kadar zor mu sezeryan ona dua edin de çabuk atlatsın.birde her gelen yok onu yeme bunu yeme gaz yapar diyerek canını sıkmış.sadece çorba içiyormuş.sütü de az geliyormuşaşure bile yedirmemişler canı çekince sütlü kadının yemesi gerekmezmi? asıl böyle sütü geri gidecek.gazsız çocuk mu olur.gazı olsada çıkartır çocuk bu :26:
canım inşallah kolayca atlatırsınız ağrısız bir şekilde dularımız seninleKızlar gece 3 gibi suyum gelmeye başladı.3 cm açıklık varmış.doğumu ertelemiyolar haftası yeterliymiş.şu anda sancım yok bekliyoruz.gelmezse suni sancı vercekler.dua edin nolurrrrr...bende hepinize dua ediyorım.
Doktor Kontrol Listemiz
*mavi58 28 kasım salı saat: 09.00
*miskokulum 28 kasım salı 09.00
*biftek 28 kasım çarş. saat: 09.15
ceza83
oflu
Seastire
burcu_gen
nigar50
gamzeli
ecrin46
bsygn
gobeklim
gecedicle
mermaid76
eczreyrey
egemm44
funntunn
maya887
badem30
cereyan
vitaminc
lezginka
yasmin_tokat
lovepinkk
emi1987
fd01
mervegkc
istanbull34
eczreyrey
mustafamvezeynebim
ozgezngn
ymd
pinarfrtn
güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....
canım listede bayağı değişiklik yapman gerekecek bayağı doğuranlar oldu
kim var hatırladığın nigar, doğuranlardan sileyim.. hatta yanına yazayım doğurdu kontrol montrol yok
sen normal doğum mu bekliyorsun canım..? 25 aralık günlerimiz aynı seninle..
benim hatırladığım kadarıyla ecrin46,burcu-gen,ozgezngn,yavrus....
aaa ecrin doğum yaptı mı...? görmemişim onun yazdığını... vay beeee
SLM kızlar doğum yapanlar güle güle büyütsünler inşallah özge ve yavrus dan haberi olan var mı ne
sakın yanlış hatırlamış olmayayım dur bi daha geçmişe bakayım...
hoşgeldin canım benim haberim yok bende şimcik geldim
:)))))))))))doğru hatırlamışım pazartesi doğum yapmış...
sen ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?