2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu aralar duygusallıgım tavan yapmıs durumda . izine de cıktım gecen haftadan ıtıbaren evde durmak bana hıc yaramadı anlaşılan ...aklım süreklı oglumda ona bıey mı olcak öle mı böe mı saçma saçma düşünceler sardı benı ...halbukı gelmısız yolun sonuna nerdeyse allahın ıznıyle Rabbım sağsalım kucagımıza almayı nasıp etsın yawrularımızı ...dunya gözuyle görelim yawrularımızı ....Rabbim anneleri yawrularına yawrularında annelerıne bağışlasın inşallah

Slm kızlar nasılsınız bızde ıyız işte )servis beklıyorum püfff hala gelmediler ;((
Özgedenn hbr var mı doğurmuş mu??
Vitaminc bebişinin odası tamamlandı mı CNm??
Oflu. ciciler cok cici:)))

CNm geldık artık sona sakın kendını bırakma cok ıyı annişler olacağız hepimiz bıraz giyin gezın hayatım ıyı gelir belkı B'nde senın gıbıydım kötüyüm dersen kötü olursun CNm pozitif düşün ve son zamanların keyifini çıkar hergün hamiş olmuyoruzki

Canım kastedilen sıkıntılar bu tarz sıkıntılar değil, bunları elbetteki paylaşıcaz. Baş çevresi büyüklüğü milimetrik bir olay zaten. Söylediğim zaman etraftakilere üzülerek bakıyolar ama bu sadece normal doğumu etkileyen bir durum. Herkesin başı aynı büyüklükte olamaz. Herkesin boyunun aynı uzunlukta olmaması ile aynı şey. Sıkma canını.

aynen ben de senin gibiyim duygusallık hat safada :) olur olmaz herşeye duygulanıyorum.geçen sabahın köründe uyandım bebeğe aldığım kıyafetler yetmezse diye düşündüm durdum uyuyamadım, sonrada başladım ağlamaya dışarda insanların hamile olduğum için gösterdikleri incelikler yardımlar vs bunların hepsine duygulanıp ağlıyorum

geçmiş olsun canım..ben de hala arabayla gidiyorum..günde 50 km toplamda yol yapıyorum..benimde 4 aralık son iş günüm..sonrasında kullanmam artık..hamilelikte tedirgin oluyor insan..

selam kızlar ben pazartesi saat onda meleğimi kucağıma aldım.sezeryanla biraz ağrılarım var ..kızım emmeye ben emzirmeye çalışıyorum birlikte öğrenıyoruz..göğüs ucum çok küçük alamıoo şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi iyileşince herşeyi yazarım kilosun boyu gayet güzel minnağım

Allah analı babalı büyütsün canım...sıra yavaş yavaş bize geliyooooooooooooo

pembe bir akıntı canım sabah kaltım gelmişti ama ne bel ağrım var nede suyum geldi .... gerçi hepsinin olmasına gerek yok

ya sagra bugün sabah benim de afedersin tuvaletimi yaptıktan sonra klozete baktım pembe olmus. bu nişan mıdır? ama ben hiç hissetmedim acı falan sen böyle yazınca korktum şimdi (önceki akşam pancar yemiştim ben ona yormuştum ama :) )

canım seni çok merak ediyordum. haber ettiğin için teşekkürler... kızın kısmetli olsun evine yuvana daha da fazla huzur getirsin inşallah :) selametle kal hep

hee bu arada benim göğüs ucum da küççük nolcek endişeliyim... Allah kolaylık versin

canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin ömürlü olsun... taze doğum yapmış biri olarak sana sormak isterim nasıl geçti doğum korkulacak bişiy warmı kaç dk sürdü.. insan o anda panik yapabiliyormu wesaire wesaire.... çünkü bugün bende sezeryana girecektim herşey yolunda gittiği için doktor haftaya salı günü doğuma alıcam seni dedi,,,yırttım yani bu hafta ama haftaya kaçış yok kısmetse:)) tabi bendede korku tawan yapmış durumda :))

ii akşamlar kızlar bugün nişanım gelmişti doktorumu aradamım hemen gel ve hiçbişey yeme dedi bende aç karnına gittim
görümcem kırk yılda bir arardı bugün tesadüfmü ne beni aradaı allah razı olsun bende böyle böyle dedim bana hemen geliyoz dedi yanımda kimsede yoktu annemi aradım bizde hastaneye geliyoz dediler eşimde işyerinden izin alarak geldi doktorum doğumdaydı ebe çatımı kontrol etti ve 2cm açılman var dedi nst ye soktular aralıklı sancılarımın olduğu ortaya çıktı doğum tarihimi perşembe günü saat 12ye verdiler
sabah 6da kahvaltımı yapacam 12de gidecez hayırlısı canlar bizim için dua edin kızlar....

selam kızlar bende 38+4 günlük hamileyim yeni yazıyorum daha.. bugün doktor kontrolüm vardı ve 1 cm açılma olmuş nst de hafif ağrılar çıktı bir haftaya kadar olur dedi doktor ama şuan ağrılarım var belden aşağıya vuruyor sizce doğum sancısı mı arada girip çıkıyor yoksa üşüttüm mü bugün gaz ağrısı mı korktum şimdi

hayırlı olsun canımya allah analı babalı büyütsün...

benim gibisin canım sende benimde arada belime vuruyor doktorum perşembeye kadar bekler inşallah ozman sezaryane gidecem işte..

sagra canım ne dersin?

nişandır canım başka ne olabilirki benimde gece birkaçkez geldi sıvı pembe şekilde sümüksü eğer öyleyse nişandır... doğumun yaklaştığının habercisi canım... sen doktoruna sor ama canım ne olur olmaz.. seni yanlış yönlendirmek istemem hepmize kolay gelsin bugün çatı kontrolumda öldüm resmen 1kez ebe yaptı sonrada doktorum sankim yol geçen anıydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…