kaçış yok canımbu hafta kurtardın
inşallah o zamana kadar korkun da kalmasın
kızlar bu aralar duygusallıgım tavan yapmıs durumda . izine de cıktım gecen haftadan ıtıbaren evde durmak bana hıc yaramadı anlaşılan ...aklım süreklı oglumda ona bıey mı olcak öle mı böe mı saçma saçma düşünceler sardı benı ...halbukı gelmısız yolun sonuna nerdeyse allahın ıznıyle Rabbım sağsalım kucagımıza almayı nasıp etsın yawrularımızı ...dunya gözuyle görelim yawrularımızı ....Rabbim anneleri yawrularına yawrularında annelerıne bağışlasın inşallah
Canım kastedilen sıkıntılar bu tarz sıkıntılar değil, bunları elbetteki paylaşıcaz. Baş çevresi büyüklüğü milimetrik bir olay zaten. Söylediğim zaman etraftakilere üzülerek bakıyolar ama bu sadece normal doğumu etkileyen bir durum. Herkesin başı aynı büyüklükte olamaz. Herkesin boyunun aynı uzunlukta olmaması ile aynı şey. Sıkma canını.emi1987 ve yasber sağolun kızlar
oh be içim rahtladı sıkıntıları buraya yazmayın diyorlar ama insan yalnız olmadığını görünce rahatlıyor yanlış bi karar vermek istemiyorum dünden beri kötüydüm ama sizin yorumları okuyunca daha iyi oldum
kızlar bu aralar duygusallıgım tavan yapmıs durumda . izine de cıktım gecen haftadan ıtıbaren evde durmak bana hıc yaramadı anlaşılan ...aklım süreklı oglumda ona bıey mı olcak öle mı böe mı saçma saçma düşünceler sardı benı ...halbukı gelmısız yolun sonuna nerdeyse allahın ıznıyle Rabbım sağsalım kucagımıza almayı nasıp etsın yawrularımızı ...dunya gözuyle görelim yawrularımızı ....Rabbim anneleri yawrularına yawrularında annelerıne bağışlasın inşallah
Selam annişler , bugün arkadaş bi yere kadar gitti ben de fırsat bu fırsat sizin yanınıza koştum bir süredir cepten yazıyorum takip ediyorum ama zor oldu.
Sabah işe gitmek için yola çıktım bi taksi önümde küt diye durdu benim refleksler gitmiş sanırım fren yaptım ama zor durdum ve çarptım arkadanbüyük bi sıkıntı yok ama korku bana yetti artık araba filan kullanmam evim işime çok yakın diye bişii olmaz diyodum ama yok yok artık bünye değişiyomuş neyseki kızım ve ben iyiyiz yarın doktor kontrolüm var ondan sonra evdeyim yine olabildiğince cepten takip edicem sizleri ama bilgisayar başından olduğu gibi olmuyo onu da hallederiz inşallah
bu sıra bizi aksilikler bırakmıyor ama eminim kızım geldiğinde herşey değişecek her yer güllük gülistanlık olacak..
Sizleri öpüyoruz bugün buralarda sizleri takipte olacağım elimden geldiğince...
selam kızlar ben pazartesi saat onda meleğimi kucağıma aldım.sezeryanla biraz ağrılarım var ..kızım emmeye ben emzirmeye çalışıyorum birlikte öğrenıyoruz..göğüs ucum çok küçük alamıoo şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi iyileşince herşeyi yazarım kilosun boyu gayet güzel minnağım
pembe bir akıntı canım sabah kaltım gelmişti ama ne bel ağrım var nede suyum geldi .... gerçi hepsinin olmasına gerek yok
selam kızlar ben pazartesi saat onda meleğimi kucağıma aldım.sezeryanla biraz ağrılarım var ..kızım emmeye ben emzirmeye çalışıyorum birlikte öğrenıyoruz..göğüs ucum çok küçük alamıoo şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi iyileşince herşeyi yazarım kilosun boyu gayet güzel minnağım
geçmiş olsun canım,bir anlık dikkasizlik işte,Allah korumuş
maşallah canım,tam normal işte,gönlüne göre olur inş
inş yarın tahlillerde sorun çıkmaz canım,iyi haberlerini bekliyoruz
Ayyyy ne heyecannn vardır şimdiiii ... İnşallah sabreder bebişin canım benim , İnşallah sağlıklı güzel bir doğum yaşayıp tatlı meleğini kucağına alırsın
ya sagra bugün sabah benim de afedersin tuvaletimi yaptıktan sonra klozete baktım pembe olmus. bu nişan mıdır? ama ben hiç hissetmedim acı falansen böyle yazınca korktum şimdi (önceki akşam pancar yemiştim ben ona yormuştum ama :) )
selam kızlar bende 38+4 günlük hamileyim yeni yazıyorum daha.. bugün doktor kontrolüm vardı ve 1 cm açılma olmuş nst de hafif ağrılar çıktı bir haftaya kadar olur dedi doktor ama şuan ağrılarım var belden aşağıya vuruyor sizce doğum sancısı mı arada girip çıkıyor yoksa üşüttüm mü bugün gaz ağrısı mı korktum şimdi
sagra canım ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?