Slm kızlar şimdi doktordan geldik.Benim oğluşum 37+5 günlük 3750 gr olmuş normal doğum olamazsın dedi doktorum salı yada çarşambaya gün verdi napıcam bilmiyorum.Daha çok korkuyorum ben sezeryandan.
merhaba arkadaslar,
oğlumu kucagıma aldım allahım pamuk gıbı bısey 3,410 grm 51 cm cok guzel.allahım herkese hepinize nasip etsin.yanlız bı sornumuz var sutum oldugu halde emzıremıyoruz dun aksam 6 ya 20 kala dogdu ılk gece saat 2 de emdı sabah 8,30 dan sonra yıne emmemeye basladı delircem neden yapar boyle.
kızlar fazla yazamıcam benim uslu kızım acıkktı emzirmem lazım
sezaryen olacak arkadaşlar kızım ters olduğu için mecburen sezaryen oldum ayrıntıları müsait zamanda yazarım dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum
allah hepinize benim kızım gibi sağlıklı bi bebek nasip etsin ve yine benimki gibi rahat bi doğum nasip etsin görüşürüz yine
allah kolaylık vesin canım belki de doğurmuşundur allahım sıra bize mi geliyo acaba.:26:Kızlar gece 3 gibi suyum gelmeye başladı.3 cm açıklık varmış.doğumu ertelemiyolar haftası yeterliymiş.şu anda sancım yok bekliyoruz.gelmezse suni sancı vercekler.dua edin nolurrrrr...bende hepinize dua ediyorım.
merhaba arkadaslar,
oğlumu kucagıma aldım allahım pamuk gıbı bısey 3,410 grm 51 cm cok guzel.allahım herkese hepinize nasip etsin.yanlız bı sornumuz var sutum oldugu halde emzıremıyoruz dun aksam 6 ya 20 kala dogdu ılk gece saat 2 de emdı sabah 8,30 dan sonra yıne emmemeye basladı delircem neden yapar boyle.
şu facebook varya nefret ediyorum artık kızlar tartışma ordan çıktı,kimseye güvenim kalmadı biliyomusunuz yerle bir oldu herşey .....
Slm kızlar şimdi doktordan geldik.Benim oğluşum 37+5 günlük 3750 gr olmuş normal doğum olamazsın dedi doktorum salı yada çarşambaya gün verdi napıcam bilmiyorum.Daha çok korkuyorum ben sezeryandan.
kızlar ben de aldım kızımı kucağıma ilk gece sütüm olmadığı için daha doğrusu söz dinlemediğim için sütüm olmadı ve kızım çoook ağladı çok kötü bi geceydi psikolojim bozuldu ama sonra söz dinleyip süt veren yiyecekler yiyince göğüsler doldu emiyo kızım ama ilk gecenin verdiği yaralar yüzünden emerken canım çoook yanıyo bi de normal doğum oldu ve 3 dikişim var oturamıyorum yahu ama iyi ki sezeryan olmamışım normal de 3 dikiş 3 günde iyileşti ve kanamam çook azaldı sezeryan olsaydım daha kötü olurdum herhal anne olmak bambaşkaymış yaaaa
sezaryen olacak arkadaşlar kızım ters olduğu için mecburen sezaryen oldum ayrıntıları müsait zamanda yazarım dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum
allah hepinize benim kızım gibi sağlıklı bi bebek nasip etsin ve yine benimki gibi rahat bi doğum nasip etsin görüşürüz yine
bu arada şükür aşure yedim,komşum az önce getirdi,oh be
hadii gözün aydın cnmbiz de dr'dan geldik,yaklaşık 3 kilo,52 cm benim minnoş.Zaten son kontroldü,9 gün sonra kavuşuyorum bebeme inşallah.Umarım 300 gr daha kilo alır,3300 doğar.
mesaj attım bakarsınçok güzel kullanışlı bana yazar mısın adresi
selam kızlarr, biz geldik kontroldennn. bebişim( belki hatırlarsınız) hep ters posizyondaydı, bu hafta normal pozisyonunu almış, kafası da bayaa aşağılarda. ama kilosu 3.604 gr olmuş. dr a sez. olacak o zaman dedim, yok normali deneriz deditırstım doğrusu kilosundan dolayı. suyu normal dedi. nst de sancı çıkmadı. ayın 5 ine randevu verdi sadece kontrol için.
slm kızlar bebeğimi kucağıma aldım 3.250 kg. boyu 51 cm.
bugün evimize geldik darısı sizlere en kısa zamanda resim eklerim dijitalden çektiklerim yüklenmiyor birazdan banyomuzu yapacağız hepinizi çok öpüyoruz
selam yol arkaddaşlarım bebiini kucağın alan fd01 canım arkadaşım allah analı babalı büyütsün
göğsü küçük olan arkadaşlar şimdiden çaresine bakın büyütmeye çalışın benim 1 güğsüm ucu yok alamıo kuzum diğer göğsümü emziriyorum o da yara oluyo
sezeryan olacak arkadaşlar,, hafif ağrılara hazırlıklı olun ilk ayağa kalktığınızda başınız dönebilir korkmayın benim gözüm karardı ama kalkmak için şart
sezeryan yarım saat sürdü eşinin kanın temizlenmesi vs yarım saat oldu bebeişi 5 dk da çıkarıolar..o anı görmek çok güzel
kanamama gelince gece pedini kiloda yapıştıryorum üstüne yendiğoan çocuk bezinden koyuyorum yetiyor bile kanamam çok az oldu arkadaşlar
bgun 3. günüm zaten bebeğimin eşinin bi kısmı öndeydi sezeryan olmam zaten mecburuymiş şimdilik bukadar dikişim acıoo daha iyileştikçe gelirim inşlhh
kızlar okadar moralim bozuk ki geldiğimden beri ağlıyorum...eşimle atıştık tlf da arkadaşları yüzünden o suçlu ve zeytinyağ gibi üste çıkıyor suçunu kabul edip özür dilemiyor.bakalım akşam nolcak eve gelecekmi bilmiyorum gelme dedim doğumada istemiyorum dedim tamam dedi....
kızlar ben de aldım kızımı kucağıma ilk gece sütüm olmadığı için daha doğrusu söz dinlemediğim için sütüm olmadı ve kızım çoook ağladı çok kötü bi geceydi psikolojim bozuldu ama sonra söz dinleyip süt veren yiyecekler yiyince göğüsler doldu emiyo kızım ama ilk gecenin verdiği yaralar yüzünden emerken canım çoook yanıyo bi de normal doğum oldu ve 3 dikişim var oturamıyorum yahu ama iyi ki sezeryan olmamışım normal de 3 dikiş 3 günde iyileşti ve kanamam çook azaldı sezeryan olsaydım daha kötü olurdum herhal anne olmak bambaşkaymış yaaaa
kızlar mide yanmanız oluyomuuu
3 -4 gündür mahvetiii vallahiii
agzıma su geliyoo acı tat flnnnn
anoyyyyyyyy didim ne zor imişşşşş bu reflüüü
çokmu saçlı olucekkk acep bebişimmmmmmmmmmmm neeeeeeeeee
selamlar bende doğum fotografcısı arıyorum ama ben bır aksılık olmadıgı takdırde normal dogum dusunuyorum ıst hangı yakasındasınız tellf numaranızı ya da maıl adresınızı alabılır mıyız
Slm kızlar şimdi doktordan geldik.Benim oğluşum 37+5 günlük 3750 gr olmuş normal doğum olamazsın dedi doktorum salı yada çarşambaya gün verdi napıcam bilmiyorum.Daha çok korkuyorum ben sezeryandan.[/ benimde 37+5 günlük bebeğim.. kısmetse bende salı günü doğum yapıcam we aynı şekilde bende çok korkuyorum sezeryandan.. yalnız değilsin yani..:)) allah yardımcımız olsun cnm. hepimizin
Slm kızlar şimdi doktordan geldik.Benim oğluşum 37+5 günlük 3750 gr olmuş normal doğum olamazsın dedi doktorum salı yada çarşambaya gün verdi napıcam bilmiyorum.Daha çok korkuyorum ben sezeryandan.[/ benimde 37+5 günlük bebeğim.. kısmetse bende salı günü doğum yapıcam we aynı şekilde bende çok korkuyorum sezeryandan.. yalnız değilsin yani..:)) allah yardımcımız olsun cnm. hepimizin
canım hiç korkma sezeryandan hiçbirey hissetmiceksin bile yapılırken sakin ol aklına kötü şeyler getirme,ben hiç korkmuyorum mesela çok rahatım sezeryan nasıl olacak şöylemi böylemi hiç düşünmüyorum aklıma bile getirmiyorum bende ilk defa olcam,sadece ogün bebeğinin sesini ve göreceğin dakikaların hayalini kur çok rahatlicaksın ozman....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?