2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Slm kızlar şimdi doktordan geldik.Benim oğluşum 37+5 günlük 3750 gr olmuş normal doğum olamazsın dedi doktorum salı yada çarşambaya gün verdi napıcam bilmiyorum.Daha çok korkuyorum ben sezeryandan.

canm seninle aynı gibi tarihimiz ve bebiş kilolarımız. bana gün vermedi, içini ferah tut, normal doğumda bebiş kiloluysa zor olabiliyormuş dr un en doğrusunu söylemiştir bence sana

canm allah analı babalı büyütsün bu emzirememe konusunu bence deneyimli arkadaşlara danışabilirsin mesela ekim bebişleri büyüyor linkindeki arkadaşlara.

kızlar fazla yazamıcam benim uslu kızım acıkktı emzirmem lazım
sezaryen olacak arkadaşlar kızım ters olduğu için mecburen sezaryen oldum ayrıntıları müsait zamanda yazarım dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum
allah hepinize benim kızım gibi sağlıklı bi bebek nasip etsin ve yine benimki gibi rahat bi doğum nasip etsin görüşürüz yine

Herseyin kolay ve yolunda gitmesine coooook sevindim canim, guzel ailenle seni tebrik ediyorum - hep mutlu olun :)))))

allah kolaylık vesin canım belki de doğurmuşundur allahım sıra bize mi geliyo acaba.:26:

hayırlı olsun canım,eminim düzene girecektir emmesi,daha alışma aşamasındadır minik

şu facebook varya nefret ediyorum artık kızlar tartışma ordan çıktı,kimseye güvenim kalmadı biliyomusunuz yerle bir oldu herşey .....

üzülme canım ya,yanlış anlaşılmadır inşallah

Slm kızlar şimdi doktordan geldik.Benim oğluşum 37+5 günlük 3750 gr olmuş normal doğum olamazsın dedi doktorum salı yada çarşambaya gün verdi napıcam bilmiyorum.Daha çok korkuyorum ben sezeryandan.

maşallah canım,cidden tontiş.Korkacak bir şey yok,hakkında ne hayırlıysa o olsun

gözünaydın canım,kavuşan kavuşana.İnşallah bol bol sütün olur bundan sonra

canım ya,çok sevindim iyi olduğunuza

biz de dr'dan geldik,yaklaşık 3 kilo,52 cm benim minnoş.Zaten son kontroldü,9 gün sonra kavuşuyorum bebeme inşallah.Umarım 300 gr daha kilo alır,3300 doğar.
hadii gözün aydın cnm

çok güzel kullanışlı bana yazar mısın adresi
mesaj attım bakarsın

ayy masallah cnım.dönmeside iyii hayırlısı olsun

ayyyyyyyyyyyyyyy ne güzell masallah
allah analı babalı büyütsün cnım

canım sıkma canınıı bol bol sütün olssunnda hepp emsin minnakınnnnnnnn

canım boşver senin son zamanlarınn sıkma sen canınıı onun yaptıgı asyıp kalmıs surdaa kacgün
seni hiç üzmmesi gerekir herşey dogumu tetikleyebilirr
tamam biz sıkıntılı dönem geçiriyoruzz anlşayıslı olmaları lazmm
hee cokmu damarlrına bastık yaa sonra cıkar acısınııı nolur az tutsalar dilleriniiii
hiçmi korkmuyolar yaniii üffffffffffffffffffffffffff

hayırlı ugurlu olsun
nazarlardan saklasın rabbim

anoyyyyyyyyyyyyyyyyyy yavrusummmmmmmmm
kızz bebişinin yirim seninnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah analı babalı büyütsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
senin ve kızının iyi olmasına cok sevindimmmmmmmm
müsait olunca detayları yazzzzz muhakkakkkkkkkkkkkkkkk

Hurser, yavruş, s öztekincanan annişler gözünüz Aydın Rabbim bızlerede nasıp etsın)
Pdr CNm inş doğumunu yapmışsındır CNm dualarımız sensinle...
Gecedicle CNm ben hıc şurup fln ıçmedım ztn 1 kac kere kan testı yaptılar okadar bn ztn hastaneye gıtmıyorum ya oyuzden mi bilmiyorum 3übı Arada (b12,folıkasit,demir) bı hap içiyorum hergün başkada bısey kullanmadım hıc ;((

bu arada geçmişte bazı şeyler yazılmış aceleyle fazla okuyamadım hatırladığımı yazıyorum
bi arkadaş çatı ağrısından bahsetmiş evet o ağrıyı bende çektim ve o deyimi buradan öğrendim yani ağrıyan yerimin çatım olduğunu, yanlız benim takıldığım şey cümledeki yazı hatasıydı onuda parantez içinde belirtmiştim ( çatılarım ) diye buda benimle ilgili bişey yani kimsenin ağrıyan yerlerine lafım yok olmazda
diğer bi konuda yine ben dedim bu kadar şikayet eden nasıl anne olacak diye halada aynı şeyi düşünüyorum
hepimiz aynı sıkıntıları çektik ve halada çekenlerimiz var ama ben bunu asla isyan derececesine getirmedim
çünkü herşey meleğime kavuşmak için çektim çok şükür nasip oldu allah herkese nasip etsin
ben burayı günlük hayatımdada önemli bi yere koydum çünkü hayatımda duymadığım bilgileri buradan öğrendim çok güzel şeyler paylaştığımda oldu tartıştığımda ama gerçek olan bişey var burası benim psikolojimde ve buna bağlantılı olarakta aile hayatımda çok önemli şeyler kazanmama sebep oldu çünkü yanlızlığımı paylaştı
şimdiye kadar benimle bu sıkıntılarımı ,sevinçlerimi paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum
diğer konuda olduğu gibi üstüne alınması gereken alınır

mrb kızlar forum sakin gibi bugün.. artık bebişler kucağa alınıyor pek kimse kalmıyor :) Doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsun.Kalanlarımıza da Allah kolaylık versin...

slmm vitaminc msj ollamısıınız atamıyrm.. sz ozelden telefon numarnızı yazarsanız ben arayayım sızı

merhaba arkadaşlar sezeryan olacak arkadaşlar hangi anesteziyi tercih edeceksiniz yada doktorunuz ne öneriyor ben genel anestezi olmak istiyorum

slm kızlar bgün forma giremedim bağlantıda sorun vardı şükür ki oldu yoksa çatlıyorum meraktan aklım hep burda ben sizlere çok alıştım bence bu topik devam etsin biribrimzden haber alalım her ne kadr sanal ortam olsada insan yakınlarıyla paylaşmadığı şeyleri burda rahatlıkla paylaşıyor kimse kimsye kızmasın sonuçta herkes farklı karakterlere sahip anlayışlı olmlıyız isteyen isteyene yorum yazsın istemeyen bakmakla yetinsin de tartışma olmasın ben böyle düşünüyorum canlar

slmlar ben ozelden msj atamıyorum sız bana telefon numaranızı ozelden atarsanız ben arayım sızı..

Kizlar masallah hepinize Allah meleklerinizi saglikla buyutmeyi nasip etsin... Allah bize de hayirli dogumlar nasip etsin...

Kizlar karnimin icinde dolanan hafif bi agri sanci gibi bisey var yavas yavas yoklamaya mi basliyo melegim ???? Adet sancisini da unuttuk valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…