- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
selam yol arkaddaşlarım bebiini kucağın alan fd01 canım arkadaşım allah analı babalı büyütsün
göğsü küçük olan arkadaşlar şimdiden çaresine bakın büyütmeye çalışın benim 1 güğsüm ucu yok alamıo kuzum diğer göğsümü emziriyorum o da yara oluyo
sezeryan olacak arkadaşlar,, hafif ağrılara hazırlıklı olun ilk ayağa kalktığınızda başınız dönebilir korkmayın benim gözüm karardı ama kalkmak için şart
sezeryan yarım saat sürdü eşinin kanın temizlenmesi vs yarım saat oldu bebeişi 5 dk da çıkarıolar..o anı görmek çok güzel
kanamama gelince gece pedini kiloda yapıştıryorum üstüne yendiğoan çocuk bezinden koyuyorum yetiyor bile kanamam çok az oldu arkadaşlar
bgun 3. günüm zaten bebeğimin eşinin bi kısmı öndeydi sezeryan olmam zaten mecburuymiş şimdilik bukadar dikişim acıoo daha iyileştikçe gelirim inşlhh
Selam kızlar
Kontrolden geldik biraz kasılma sertleşme varmış yine proluton depot iğnemiz vaar3 haftamız kalmış öyle dedi dr. amcası durumu iyi 3.150 kg olmuş tombikim ben de toplamda 16 kilo almışım çatı muaynem oldu biraz acıyomuş evet tahminimden acı vericiydi diyebiliriz ama o kadar korkunç değildi insanın hassasiyetine göre değişiyo sanırım :)) Normal doğum için bi sorun yok gözüküyo ama 3,800 üstünde olursa zorlaşır dedi .. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı ...
Geçmişi okuyamadım fazla vaktim yok umarım iyidir herkes iyidir bugün işte son günümmmm
yarın dinleniyo olucam artık ya evde olupta kilosu çok artan var mı
bana dediler eve çıkınca daha da kilo alınıyo ödüm koptu valla
kızlar okadar moralim bozuk ki geldiğimden beri ağlıyorum...eşimle atıştık tlf da arkadaşları yüzünden o suçlu ve zeytinyağ gibi üste çıkıyor suçunu kabul edip özür dilemiyor.bakalım akşam nolcak eve gelecekmi bilmiyorum gelme dedim doğumada istemiyorum dedim tamam dedi....
bir anlık öfkeyle söylenmiş şeyler canım,üzülme lütfen.Eminim akşam gönlünü alacaktır.
hiç gönlüm doğrulmayacak hayatım boyuncada unutamicam sanırım,gönlümü alacağından hiç emin değilim canım,bebeğimiz doğsun bakalım ozaman herşey belli olacak....
canım yazmışsın birde fd01 vardı doğum yaptı seninle günlerimiz aynı ben sezeryan olacağım tarihimiz kesinleşmedi daha ben 12 si istiyordum doktorum onaylamadı bu gidişimde bir daha konuşayım o zaman netleşecek daha doğum iznine ayrılmadınmı?kim var hatırladığın nigar, doğuranlardan sileyim.. hatta yanına yazayım doğurdu kontrol montrol yok
sen normal doğum mu bekliyorsun canım..? 25 aralık günlerimiz aynı seninle..
canım maşallah bebişine banada öyle dedi 3300 doğar dedi aman sağlıklı olsunlarda biz bakarız onlaraslm kızlar muayneden geldim herşey yolunda nst de sancım çıkmadı.10 günde 2,950 olmuşuz.10 gün önce 2.550 idi.tahmini 3.200 yada 3.300 doğar dedi hayırlısı bakalım....
canım sanada maşallah tekli rakamlara düşmüşsün artık çantanıda hazırlarsın ne kalmışbiz de dr'dan geldik,yaklaşık 3 kilo,52 cm benim minnoş.Zaten son kontroldü,9 gün sonra kavuşuyorum bebeme inşallah.Umarım 300 gr daha kilo alır,3300 doğar.
bence 1. güzel onu beğendim fiyatı ne kadar canımhanımlar bu sepet beşikler arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel haftasonuna kadar karar vermem lazım
Eki Görüntüle 563518 Eki Görüntüle 563519 Eki Görüntüle 563520
:97::97::97::97::97::97::97::97:
2. daha geniş duruyor 2. olsunB'nde bu ıkısı arasında aldım kızlar aralarında 5. 10 cm fark var boyut olarak
canım gözün aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün darısı bizlere olsunslm kızlar bebeğimi kucağıma aldım 3.250 kg. boyu 51 cm.
bugün evimize geldik darısı sizlere en kısa zamanda resim eklerim dijitalden çektiklerim yüklenmiyor birazdan banyomuzu yapacağız hepinizi çok öpüyoruz
canım korkmaya başladım benimde hiç göğüs ucum yok ne yapacağız ya sezeryan genelmi oldu epiduralmı?selam yol arkaddaşlarım bebiini kucağın alan fd01 canım arkadaşım allah analı babalı büyütsün
göğsü küçük olan arkadaşlar şimdiden çaresine bakın büyütmeye çalışın benim 1 güğsüm ucu yok alamıo kuzum diğer göğsümü emziriyorum o da yara oluyo
sezeryan olacak arkadaşlar,, hafif ağrılara hazırlıklı olun ilk ayağa kalktığınızda başınız dönebilir korkmayın benim gözüm karardı ama kalkmak için şart
sezeryan yarım saat sürdü eşinin kanın temizlenmesi vs yarım saat oldu bebeişi 5 dk da çıkarıolar..o anı görmek çok güzel
kanamama gelince gece pedini kiloda yapıştıryorum üstüne yendiğoan çocuk bezinden koyuyorum yetiyor bile kanamam çok az oldu arkadaşlar
bgun 3. günüm zaten bebeğimin eşinin bi kısmı öndeydi sezeryan olmam zaten mecburuymiş şimdilik bukadar dikişim acıoo daha iyileştikçe gelirim inşlhh
kızlar okadar moralim bozuk ki geldiğimden beri ağlıyorum...eşimle atıştık tlf da arkadaşları yüzünden o suçlu ve zeytinyağ gibi üste çıkıyor suçunu kabul edip özür dilemiyor.bakalım akşam nolcak eve gelecekmi bilmiyorum gelme dedim doğumada istemiyorum dedim tamam dedi....
merhaba arkadaslar,
oğlumu kucagıma aldım allahım pamuk gıbı bısey 3,410 grm 51 cm cok guzel.allahım herkese hepinize nasip etsin.yanlız bı sornumuz var sutum oldugu halde emzıremıyoruz dun aksam 6 ya 20 kala dogdu ılk gece saat 2 de emdı sabah 8,30 dan sonra yıne emmemeye basladı delircem neden yapar boyle.
şu facebook varya nefret ediyorum artık kızlar tartışma ordan çıktı,kimseye güvenim kalmadı biliyomusunuz yerle bir oldu herşey .....
aynı durumdaymısız ücretsiz izin benim için de hayal almam söz konusu bile değil bu yüzden doğumdan sonraki iznim bari uzun olsun istiyorum ama işte aması var 37. haftaya kadar nasıl gelıcem dıye de dusunmeden edemıyorum sanırım doktora guvenıp kendime de ınandıktan sonra yapabılırım inşallah başka şeyler manı olmazsa
Kizlar tekrar merhaba;
Tum doguranlara doguracaklara allah kolaylik versin..bizde suan kizimla kontrolumuze gidiyoruz..
Bakalim ne soyliycek?
selam kızlarr, biz geldik kontroldennn. bebişim( belki hatırlarsınız) hep ters posizyondaydı, bu hafta normal pozisyonunu almış, kafası da bayaa aşağılarda. ama kilosu 3.604 gr olmuş. dr a sez. olacak o zaman dedim, yok normali deneriz deditırstım doğrusu kilosundan dolayı. suyu normal dedi. nst de sancı çıkmadı. ayın 5 ine randevu verdi sadece kontrol için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?