2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

maşallah canım ya,ne güzel ,ne mutlu senin adına,darısı bize inş

mşallah canım bebişine,senin de maşallahın var Hayırlısı,sağsalim doğsun da

bir anlık öfkeyle söylenmiş şeyler canım,üzülme lütfen.Eminim akşam gönlünü alacaktır.

bir anlık öfkeyle söylenmiş şeyler canım,üzülme lütfen.Eminim akşam gönlünü alacaktır.

hiç gönlüm doğrulmayacak hayatım boyuncada unutamicam sanırım,gönlümü alacağından hiç emin değilim canım,bebeğimiz doğsun bakalım ozaman herşey belli olacak....

Mavi CNm hıç sıkma canını hepimiz stresliyiz bu aralar bugun hersey hallolur hıç merak etme)kuzunu da üzme CNm tAnsiyonun oynar Allah korusun CNm

hiç gönlüm doğrulmayacak hayatım boyuncada unutamicam sanırım,gönlümü alacağından hiç emin değilim canım,bebeğimiz doğsun bakalım ozaman herşey belli olacak....

Canim erkeklerin genel ozelligi bu karsindakini kirmaktan hic cekinmiyolar hamile olsun olmasin dogalarinda bu var odunluk :)))

Son anlardayiz sinirliyiz hassassiz daha fazla ilgi bekliyoruz ama nerde..... Siz yine iyisiniz yanyanasiniz biz 2 aydir ayriyiz ((

kim var hatırladığın nigar, doğuranlardan sileyim.. hatta yanına yazayım doğurdu kontrol montrol yok

sen normal doğum mu bekliyorsun canım..? 25 aralık günlerimiz aynı seninle..
canım yazmışsın birde fd01 vardı doğum yaptı seninle günlerimiz aynı ben sezeryan olacağım tarihimiz kesinleşmedi daha ben 12 si istiyordum doktorum onaylamadı bu gidişimde bir daha konuşayım o zaman netleşecek daha doğum iznine ayrılmadınmı?

slm kızlar muayneden geldim herşey yolunda nst de sancım çıkmadı.10 günde 2,950 olmuşuz.10 gün önce 2.550 idi.tahmini 3.200 yada 3.300 doğar dedi hayırlısı bakalım....
canım maşallah bebişine banada öyle dedi 3300 doğar dedi aman sağlıklı olsunlarda biz bakarız onlara

biz de dr'dan geldik,yaklaşık 3 kilo,52 cm benim minnoş.Zaten son kontroldü,9 gün sonra kavuşuyorum bebeme inşallah.Umarım 300 gr daha kilo alır,3300 doğar.
canım sanada maşallah tekli rakamlara düşmüşsün artık çantanıda hazırlarsın ne kalmış

bence 1. güzel onu beğendim fiyatı ne kadar canım

B'nde bu ıkısı arasında aldım kızlar aralarında 5. 10 cm fark var boyut olarak
2. daha geniş duruyor 2. olsun

canım gözün aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun

canım korkmaya başladım benimde hiç göğüs ucum yok ne yapacağız ya sezeryan genelmi oldu epiduralmı?

merhaba kıslar nasılsınız bakalım :) size bişey sorucam kansızlık için dr bana hap vermişti sonra yetersiz buluk maltofer kan şurupu verdi 2 gün öncesine kadar sorunsuz kullandım ama yeni kutuyu açtım içtim sanki demir tozu içmiş gibi oldum midem boğazım yandı berbat bişeydi sonra eski kutudan 2 tane kalmıştı akşam eskisini içtim tadı normal geldi dedim bende mi sorun var ertesi gün yeni kutudan içtim gene aynı demir tozu içtim sanki eczaneden sordurdum şuan depodakilerin hepsinin parti nosu aynıymış bende 2 gündür içmiyorum dr yurtdışında teli kapalı ben hamileliğin başında kullandığım kan hapından evde 1 kutu kalmıştı kullansammı ki bi zararı olmaz dimi kıslar zaten son ay içmesem ne olurki herkes içiyomu kan şurubu?

canım lütfen üzülme şu an çok hassas bir dönemdeyiz bazen hiç önemsemediğimiz şeylere bile üzülüp ağlıyoruz akşama eşin gönlünü alacaktır

merhaba arkadaslar,
oğlumu kucagıma aldım allahım pamuk gıbı bısey 3,410 grm 51 cm cok guzel.allahım herkese hepinize nasip etsin.yanlız bı sornumuz var sutum oldugu halde emzıremıyoruz dun aksam 6 ya 20 kala dogdu ılk gece saat 2 de emdı sabah 8,30 dan sonra yıne emmemeye basladı delircem neden yapar boyle.

cnm benim çok sevindim gözün aydın :) emer merak etme alışıcaksınız birbirinize sonrada cop cop emicek :) doğumun nasıl oldu merak ettim şimdi eeee resimde isteriz ama

şu facebook varya nefret ediyorum artık kızlar tartışma ordan çıktı,kimseye güvenim kalmadı biliyomusunuz yerle bir oldu herşey .....

şu facebook varya nefret ediyorum artık kızlar tartışma ordan çıktı,kimseye güvenim kalmadı biliyomusunuz yerle bir oldu herşey .....

cnm benim ya sıkma canını kıyamaz eşin sana barışırsınız sende uzatma guguşu üzmeyin :)

Slm kızlar şimdi doktordan geldik.Benim oğluşum 37+5 günlük 3750 gr olmuş normal doğum olamazsın dedi doktorum salı yada çarşambaya gün verdi napıcam bilmiyorum.Daha çok korkuyorum ben sezeryandan.

kızlar ben de aldım kızımı kucağıma ilk gece sütüm olmadığı için daha doğrusu söz dinlemediğim için sütüm olmadı ve kızım çoook ağladı çok kötü bi geceydi psikolojim bozuldu ama sonra söz dinleyip süt veren yiyecekler yiyince göğüsler doldu emiyo kızım ama ilk gecenin verdiği yaralar yüzünden emerken canım çoook yanıyo bi de normal doğum oldu ve 3 dikişim var oturamıyorum yahu ama iyi ki sezeryan olmamışım normal de 3 dikiş 3 günde iyileşti ve kanamam çook azaldı sezeryan olsaydım daha kötü olurdum herhal anne olmak bambaşkaymış yaaaa

ben iyi ki ayrılmamışım erkenden sıkıntı olmadığı sürece sonuna kadar çalış derim sonra iyi ki dersin benim gibi

aralık anneleri kasım annesi olmuş ayoool :)) allah analı babalı büyütsün çoook mutlu etsin

bir kaç arkadaş sormuş göbeğin aşağıdamı filandiye. benanlamıyordum ama iki gündürdüşünüyorum bakıyorumda otururken filan karnım çok önde yukarda kalırdı ellerimi direk masaya koyargibi göbeğimin üstüne koyardım. göğüslerim göbeğimin üzerine düşmüş gibi dururdu . şimdi baya göbeğimle göğüslerim arasında boşlluk var otururken dahi o boşluk bulunmakta ve ellediğimde sert değil yumuşak boşalmış gibi. sanırım bu artık aşağıya inmiş demek oluyor :)

bakalım gelecek çarşamba randevum nstye de gircekmişim hayırlısı:)

kızlar bebişinin kilosu bu civarda olup normal doğum yapacak var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…