- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
vitamincim benimde mide yanmam oluyo..
özellikle baharatlı şeyler yediğim zaman..
farkettimde kırmızı biber.
karabiber.
hele bunlar kudurtuyo middemi
hanımlar bu sepet beşikler arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel haftasonuna kadar karar vermem lazım
Eki Görüntüle 563518 Eki Görüntüle 563519 Eki Görüntüle 563520
:97::97::97::97::97::97::97::97:
hanımlar bu sepet beşikler arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel haftasonuna kadar karar vermem lazım
selam kızlarr, biz geldik kontroldennn. bebişim( belki hatırlarsınız) hep ters posizyondaydı, bu hafta normal pozisyonunu almış, kafası da bayaa aşağılarda. ama kilosu 3.604 gr olmuş. dr a sez. olacak o zaman dedim, yok normali deneriz deditırstım doğrusu kilosundan dolayı. suyu normal dedi. nst de sancı çıkmadı. ayın 5 ine randevu verdi sadece kontrol için.
B'nde bu ıkısı arasında aldım kızlar aralarında 5. 10 cm fark var boyut olarak
slm kızlar bebeğimi kucağıma aldım 3.250 kg. boyu 51 cm.
bugün evimize geldik darısı sizlere en kısa zamanda resim eklerim dijitalden çektiklerim yüklenmiyor birazdan banyomuzu yapacağız hepinizi çok öpüyoruz
bugün evimize geldik darısı sizlere en kısa zamanda resim eklerim dijitalden çektiklerim yüklenmiyor birazdan banyomuzu yapacağız hepinizi çok öpüyoruz
B'nde öle düşündün CNm yatak odamda kullanıcım yan tarafları kapalı sadece onden gözükecek beşık oyuzden bunun da cıbınlıği önden ya daha kullanışlı olur dedim2.si daha büyük,daha kullanışlı sanki canım
selam yol arkaddaşlarım bebiini kucağın alan fd01 canım arkadaşım allah analı babalı büyütsün
göğsü küçük olan arkadaşlar şimdiden çaresine bakın büyütmeye çalışın benim 1 güğsüm ucu yok alamıo kuzum diğer göğsümü emziriyorum o da yara oluyo
sezeryan olacak arkadaşlar,, hafif ağrılara hazırlıklı olun ilk ayağa kalktığınızda başınız dönebilir korkmayın benim gözüm karardı ama kalkmak için şart
sezeryan yarım saat sürdü eşinin kanın temizlenmesi vs yarım saat oldu bebeişi 5 dk da çıkarıolar..o anı görmek çok güzel
kanamama gelince gece pedini kiloda yapıştıryorum üstüne yendiğoan çocuk bezinden koyuyorum yetiyor bile kanamam çok az oldu arkadaşlar
bgun 3. günüm zaten bebeğimin eşinin bi kısmı öndeydi sezeryan olmam zaten mecburuymiş şimdilik bukadar dikişim acıoo daha iyileştikçe gelirim inşlhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?