2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hanımlar bu sepet beşikler arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel haftasonuna kadar karar vermem lazım

:97::97::97::97::97::97::97::97:

vitamincim benimde mide yanmam oluyo..
özellikle baharatlı şeyler yediğim zaman..
farkettimde kırmızı biber.
karabiber.
hele bunlar kudurtuyo middemi

selam canm ben en baştakini beğendim. ama özellikleri de aynımı, taşıması klolaymı odadan odaya geçirmek için, sallanıyor mu hepsi.

B'nde bu ıkısı arasında aldım kızlar aralarında 5. 10 cm fark var boyut olarak

Eklentiler

• $image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 40

maşallah canım,hangisi senin için iyi olacaksa o olsun.

canım 1 veya 2

slm kızlar bebeğimi kucağıma aldım 3.250 kg. boyu 51 cm.
bugün evimize geldik darısı sizlere en kısa zamanda resim eklerim dijitalden çektiklerim yüklenmiyor birazdan banyomuzu yapacağız hepinizi çok öpüyoruz

ne kadar şasnlısın allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın fotoları bekliyoruz.

maşallah gözünaydın canım,çok hevesleniyorum böyle okuyunca.Bir 10 gün önce yumurtlayaydım,ben de kavuşmuş olurdum

Canım tebrikler allah analı babalı büyütmek nasip etsin .... Şansı bahtı güzel olur inşallah en kısa zamanda bekliyoruz miniğin resimlerini :)

selam yol arkaddaşlarım bebiini kucağın alan fd01 canım arkadaşım allah analı babalı büyütsün

göğsü küçük olan arkadaşlar şimdiden çaresine bakın büyütmeye çalışın benim 1 güğsüm ucu yok alamıo kuzum diğer göğsümü emziriyorum o da yara oluyo

sezeryan olacak arkadaşlar,, hafif ağrılara hazırlıklı olun ilk ayağa kalktığınızda başınız dönebilir korkmayın benim gözüm karardı ama kalkmak için şart
sezeryan yarım saat sürdü eşinin kanın temizlenmesi vs yarım saat oldu bebeişi 5 dk da çıkarıolar..o anı görmek çok güzel
kanamama gelince gece pedini kiloda yapıştıryorum üstüne yendiğoan çocuk bezinden koyuyorum yetiyor bile kanamam çok az oldu arkadaşlar
bgun 3. günüm zaten bebeğimin eşinin bi kısmı öndeydi sezeryan olmam zaten mecburuymiş şimdilik bukadar dikişim acıoo daha iyileştikçe gelirim inşlhh

Selam kızlar

Kontrolden geldik biraz kasılma sertleşme varmış yine proluton depot iğnemiz vaar 3 haftamız kalmış öyle dedi dr. amcası durumu iyi 3.150 kg olmuş tombikim ben de toplamda 16 kilo almışım çatı muaynem oldu biraz acıyomuş evet tahminimden acı vericiydi diyebiliriz ama o kadar korkunç değildi insanın hassasiyetine göre değişiyo sanırım :)) Normal doğum için bi sorun yok gözüküyo ama 3,800 üstünde olursa zorlaşır dedi .. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı ...

Geçmişi okuyamadım fazla vaktim yok umarım iyidir herkes iyidir bugün işte son günümmmm
yarın dinleniyo olucam artık ya evde olupta kilosu çok artan var mı
bana dediler eve çıkınca daha da kilo alınıyo ödüm koptu valla

Maşallah sana tatlım ya kuzuna da)göğüs için yandım demekki bn desene emziremezsem sağmayı düşünüyorum bıberonla verırım die hergün masaj yapıyorum ama hıc bır dehısıklık yok ;((inş bır an önce ıyıleşirsın CNm)

maşallah size allah analı babalı büyütsün resimleri ve doğum hikayeni bekliyoruz...

kızlar okadar moralim bozuk ki geldiğimden beri ağlıyorum...eşimle atıştık tlf da arkadaşları yüzünden o suçlu ve zeytinyağ gibi üste çıkıyor suçunu kabul edip özür dilemiyor.bakalım akşam nolcak eve gelecekmi bilmiyorum gelme dedim doğumada istemiyorum dedim tamam dedi....

slm anneler ve anne adayları. dogum ve bebek fotografcısıyım.. portfolyo arsıv olusturuyorum ucretsız dogum ve bebekcekımı yapıyorum dusunursenız yardımcı olabılrım. ıstanbul ve sezaryen olması gerekıyor. dusunenlerle telefonda gorusebılırız.. ıyı dogumlar dılerım

selamlar bende doğum fotografcısı arıyorum ama ben bır aksılık olmadıgı takdırde normal dogum dusunuyorum ıst hangı yakasındasınız tellf numaranızı ya da maıl adresınızı alabılır mıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…