Kizlar masallah hepinize Allah meleklerinizi saglikla buyutmeyi nasip etsin... Allah bize de hayirli dogumlar nasip etsin...
Kizlar karnimin icinde dolanan hafif bi agri sanci gibi bisey var yavas yavas yoklamaya mi basliyo melegim ???? Adet sancisini da unuttuk valla :)))
Kızlar ben dünden bu yana hafif sancılanıyorum yalancı sancı mı yoksa gaz sancısımıçözemedim gitti:18:
bende de çok gaz oluo ya acaba neden:2:
Kızlar bileniniz varsa lütfen söylesin.2 günden beri vajinamda kocaman oldu cok şişti üstü ve dudakları.bunun sebebi nedir acaba doğumla alakası var mi
Benim ki de şiş canım hamilelikle alakalı galiba
Kızlar bileniniz varsa lütfen söylesin.2 günden beri vajinamda kocaman oldu cok şişti üstü ve dudakları.bunun sebebi nedir acaba doğumla alakası var mi
Teşekkür ederim canım Birde gobegim galiba asagi indi cok rahatladım .sislik göbeğimin vajinaya baskısından kaynaklanıyor olabilirmi
Slm kızlar şimdi doktordan geldik.Benim oğluşum 37+5 günlük 3750 gr olmuş normal doğum olamazsın dedi doktorum salı yada çarşambaya gün verdi napıcam bilmiyorum.Daha çok korkuyorum ben sezeryandan.[/ benimde 37+5 günlük bebeğim.. kısmetse bende salı günü doğum yapıcam we aynı şekilde bende çok korkuyorum sezeryandan.. yalnız değilsin yani..:)) allah yardımcımız olsun cnm. hepimizin
Amin canım inş hep birlikte sağlıkla çıkarız...
canım hiç korkma sezeryandan hiçbirey hissetmiceksin bile yapılırken sakin ol aklına kötü şeyler getirme,ben hiç korkmuyorum mesela çok rahatım sezeryan nasıl olacak şöylemi böylemi hiç düşünmüyorum aklıma bile getirmiyorum bende ilk defa olcam,sadece ogün bebeğinin sesini ve göreceğin dakikaların hayalini kur çok rahatlicaksın ozman....
ne biliyim belki o an hissetmicem ama sonrasından korkuoyorum.
slm kızlar bebeğimi kucağıma aldım 3.250 kg. boyu 51 cm.
bugün evimize geldik darısı sizlere en kısa zamanda resim eklerim dijitalden çektiklerim yüklenmiyor birazdan banyomuzu yapacağız hepinizi çok öpüyoruz
merhaba arkadaslar,
oğlumu kucagıma aldım allahım pamuk gıbı bısey 3,410 grm 51 cm cok guzel.allahım herkese hepinize nasip etsin.yanlız bı sornumuz var sutum oldugu halde emzıremıyoruz dun aksam 6 ya 20 kala dogdu ılk gece saat 2 de emdı sabah 8,30 dan sonra yıne emmemeye basladı delircem neden yapar boyle.
kızlar ben de aldım kızımı kucağıma ilk gece sütüm olmadığı için daha doğrusu söz dinlemediğim için sütüm olmadı ve kızım çoook ağladı çok kötü bi geceydi psikolojim bozuldu ama sonra söz dinleyip süt veren yiyecekler yiyince göğüsler doldu emiyo kızım ama ilk gecenin verdiği yaralar yüzünden emerken canım çoook yanıyo bi de normal doğum oldu ve 3 dikişim var oturamıyorum yahu ama iyi ki sezeryan olmamışım normal de 3 dikiş 3 günde iyileşti ve kanamam çook azaldı sezeryan olsaydım daha kötü olurdum herhal anne olmak bambaşkaymış yaaaa
kızlar fazla yazamıcam benim uslu kızım acıkktı emzirmem lazım
sezaryen olacak arkadaşlar kızım ters olduğu için mecburen sezaryen oldum ayrıntıları müsait zamanda yazarım dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum
allah hepinize benim kızım gibi sağlıklı bi bebek nasip etsin ve yine benimki gibi rahat bi doğum nasip etsin görüşürüz yine
kızlar bişey sormam lazım dün doktor kontrolüm vardı çatı muaynesi yaptı biraz lekelenme olabilir korkma demişti dün bişey olmadı ama az önce kocaman afedersiniz sümük gibi kahverengi bişey geldi acaba nişanım mı geldi çünkü kırmızı ve leke gibi deildi
Canımmm tebrikler maşaallah size . Aileye hayırlı bi evlat olsun analı babalı buyusun inşallahkızlar fazla yazamıcam benim uslu kızım acıkktı emzirmem lazım
sezaryen olacak arkadaşlar kızım ters olduğu için mecburen sezaryen oldum ayrıntıları müsait zamanda yazarım dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum
allah hepinize benim kızım gibi sağlıklı bi bebek nasip etsin ve yine benimki gibi rahat bi doğum nasip etsin görüşürüz yine
Afiyet olsun tatlım , yarasınbu arada şükür aşure yedim,komşum az önce getirdi,oh be
Maşallah sana tatlım ya kuzuna da)göğüs için yandım demekki bn desene emziremezsem sağmayı düşünüyorum bıberonla verırım die hergün masaj yapıyorum ama hıc bır dehısıklık yok ;((inş bır an önce ıyıleşirsın CNm )
slm kızlar bebeğimi kucağıma aldım 3.250 kg. boyu 51 cm.
bugün evimize geldik darısı sizlere en kısa zamanda resim eklerim dijitalden çektiklerim yüklenmiyor birazdan banyomuzu yapacağız hepinizi çok öpüyoruz
merhaba arkadaslar,
oğlumu kucagıma aldım allahım pamuk gıbı bısey 3,410 grm 51 cm cok guzel.allahım herkese hepinize nasip etsin.yanlız bı sornumuz var sutum oldugu halde emzıremıyoruz dun aksam 6 ya 20 kala dogdu ılk gece saat 2 de emdı sabah 8,30 dan sonra yıne emmemeye basladı delircem neden yapar boyle.
kızlar ben de aldım kızımı kucağıma ilk gece sütüm olmadığı için daha doğrusu söz dinlemediğim için sütüm olmadı ve kızım çoook ağladı çok kötü bi geceydi psikolojim bozuldu ama sonra söz dinleyip süt veren yiyecekler yiyince göğüsler doldu emiyo kızım ama ilk gecenin verdiği yaralar yüzünden emerken canım çoook yanıyo bi de normal doğum oldu ve 3 dikişim var oturamıyorum yahu ama iyi ki sezeryan olmamışım normal de 3 dikiş 3 günde iyileşti ve kanamam çook azaldı sezeryan olsaydım daha kötü olurdum herhal anne olmak bambaşkaymış yaaaa
kızlar bişey sormam lazım dün doktor kontrolüm vardı çatı muaynesi yaptı biraz lekelenme olabilir korkma demişti dün bişey olmadı ama az önce kocaman afedersiniz sümük gibi kahverengi bişey geldi acaba nişanım mı geldi çünkü kırmızı ve leke gibi deildi
spinal epidural oldum bel den aşağıcanım yazmışsın birde fd01 vardı doğum yaptı seninle günlerimiz aynı ben sezeryan olacağım tarihimiz kesinleşmedi daha ben 12 si istiyordum doktorum onaylamadı bu gidişimde bir daha konuşayım o zaman netleşecek daha doğum iznine ayrılmadınmı?
canım maşallah bebişine banada öyle dedi 3300 doğar dedi aman sağlıklı olsunlarda biz bakarız onlara
canım sanada maşallah tekli rakamlara düşmüşsün artık çantanıda hazırlarsın ne kalmış
bence 1. güzel onu beğendim fiyatı ne kadar canım
2. daha geniş duruyor 2. olsun
canım gözün aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun
canım korkmaya başladım benimde hiç göğüs ucum yok ne yapacağız ya sezeryan genelmi oldu epiduralmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?