2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım bende de 2 oldu oluo yalancı sancılarmış

Kızlar bileniniz varsa lütfen söylesin.2 günden beri vajinamda kocaman oldu cok şişti üstü ve dudakları.bunun sebebi nedir acaba doğumla alakası var mi

kızlar hepinizi tebrik ederim sağlıkla analı babalı büyütün bebişlerinizi inşallah. darısı bizlerin başına

kızlar bişey sormam lazım dün doktor kontrolüm vardı çatı muaynesi yaptı biraz lekelenme olabilir korkma demişti dün bişey olmadı ama az önce kocaman afedersiniz sümük gibi kahverengi bişey geldi acaba nişanım mı geldi çünkü kırmızı ve leke gibi deildi

Canım bence dr ara sor derim

Canımmm tebrikler maşaallah size . Aileye hayırlı bi evlat olsun analı babalı buyusun inşallah

canım benim erken doğduğu için sütüm ilk 2 gün gelmedi. bebekte küçük olduğu için ememedi(..Bir arkadaşın tavsiyesi ile elektrikli pompa aldım.. onun sayesinde sütüm geldi. Merak etmeyin mutlaka gelir..eğer gelmezse bu şekilde halledebilirsiniz..

Hepinizin bebişlerini Allah analı babalı büyütsün, bahtları açık, uzun ömürlü olsunlar inşallah

benim kuzenim kahverengi gelmiş nişanı, ben daha yaşamadım ama o beni uyarmıştı...

spinal epidural oldum bel den aşağı

hayırlı olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…