Merhaba Aralık anneleri bende şuanda 35+6 günlük hamileyim..21 aralıkta sezeryanla doğum yapacağım..İstanbulda oturan arkadaşlar varmı tanışmak isterim..
yok canım olur bence.arkadaşımın bebeği4 kilo doğdu bugün bir haftalık halini gördüm minicik birşey yahastane çıkışı oldu mu dedim onlar oluyo daha dedi
Merhaba Aralık anneleri bende şuanda 35+6 günlük hamileyim..21 aralıkta sezeryanla doğum yapacağım..İstanbulda oturan arkadaşlar varmı tanışmak isterim..
Arkadaşlar bugün iç çamaşırım tamamen ıslanmıştı değiştirip yenisini giydim ince ped koydum şimdi baktım oda ıslanmış suyun az az bu sekilde gelmesi durumu olabilir mi daha önce duydunuz mu
Canım anlaşılmayacak gıbı değilkızlar iyi akşamlar nasılsınız görüşmeyeli.şu vajinada ve dudaklarda şişliği olan arkadaşlar nasıl anladınız.zira ben pek anlayamıyorum da göbüşten birşey görülmüyor malum
Arkadaşlar bugün iç çamaşırım tamamen ıslanmıştı değiştirip yenisini giydi
m ince ped koydum şimdi baktım oda ıslanmış suyun az az bu sekilde gelmesi durumu olabilir mi daha önce duydunuz mu
canim benimde akintim fazla oluyor:S ama iki sefer cati muayenesi yapti doktor son 2 haftada acilma yok henuz dedi...bi dr.a danis istersen,sizinti olabiliyormus,kanli olmadigi surece normalmis.
Slm herkese...uyuyamiyorum ben ya...
Fd01,yavrus,ecrin46,tekinozcanan,hurser ve doğum yapan ismini yazamadigim tüm arkadaşlar gözünüz aydın.Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin yavrularinizi.
Geçmişe pek bakamadim bi yaramazlık yok demi.
a.s. canım artık uykulara elveda uyku muyku yok .) herkes doğumu beklemekte
Arkadaşlar bugün iç çamaşırım tamamen ıslanmıştı değiştirip yenisini giydim ince ped koydum şimdi baktım oda ıslanmış suyun az az bu sekilde gelmesi durumu olabilir mi daha önce duydunuz mu
Canım ya her yerim kaşınıyo benim. psikolojik mi yoksa sizde de oluyor mu
Merhaba canım, benimde pazartesi kontrolüm vardı, doktora sordum aynı şeyi, gülerken yada öksürürken altıma kaçırıyorum diye ama meğerse kaçırmak değilmiş suyum azalmış. bol bol su içmemi söyledi, birde bebeğin hareketlerini çok dikkatli takip et, ufacık bi şüphelenmede hemen gel dedi. Sende dikkat et yavaşlama olursa hareketlerde ara doktorunu mutlaka birde boolll su içmeyi unutma
cnm bnm akıntı sandıgım sey bıle amnıyo sıvısıymıs ve bebegım suyunun az kalması sebebıyle erken doguma alındım ıhmal etmeden hemen doktora gıt bnce bence
Merhaba canım, benimde pazartesi kontrolüm vardı, doktora sordum aynı şeyi, gülerken yada öksürürken altıma kaçırıyorum diye ama meğerse kaçırmak değilmiş suyum azalmış. bol bol su içmemi söyledi, birde bebeğin hareketlerini çok dikkatli takip et, ufacık bi şüphelenmede hemen gel dedi. Sende dikkat et yavaşlama olursa hareketlerde ara doktorunu mutlaka birde boolll su içmeyi unutma
hiç uyuyamadım gözüme uyku girmiyor cok canım sıkkın,hafızamı silmek herşeyi unutmak istiyorum....
hiç uyuyamadım gözüme uyku girmiyor cok canım sıkkın,hafızamı silmek herşeyi unutmak istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?