2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın bayanlar....

birazdan yürüyüşe çıkacağım,nerde bulurum güneşli havayı uzun bir süre,hele de bebek varken zor olur çıkmak

ay geçmiş olsun canım yaa verilmiş sadakan varmış dikkat et kendine

vala benim peçete gitmiyo canım zaten ped gibi koyuyorum sonra kıyafetimi aşağıya tam indirmeden alıyorum peçeteyi düşmüyo ozaman

hayırlı doğumlar bi avazda kurtulursun inş

Merhaba canım. Eşinle tartışmıştınız, düzelmedi mi aranız? Sıkma canını bebişini kucağına almana az kaldı, o güzel günleri düşün....

canım dün konuşmadınız mı eşinle? Çözülemeyecek bir sorun değildir inşallh

dün hiç konuşmadık akşam geç geldi ve gitti yattı bir özür dilemek bile yok,çünkü kendisi suçlu bende sabaha kadar oturdum hiç gözüme uyku girmedi tv izledim nete girdim,o rahattı ve horul horul uyudu,belki bir özür belki güzel bir söz,belkide bir yemin o akşam içimi biraz rahatlatabilirdi ama hiçbirisi olmadı .hafızam kaybolsa keşke silsem beynimdeki herşeyi unutsam barışırız ama bana açıklama yapıpda özür dilerse yoksa ben geri adım atmam....

belki bazı arkadaşlar hamilelik psikolojisi naz falan diye düşünüyo olabilir ama bu çok farklı bişey keşke hamilelik psikolojisi nazı tuzu olsaydı......

biz de dr'dan geldik,yaklaşık 3 kilo,52 cm benim minnoş.Zaten son kontroldü,9 gün sonra kavuşuyorum bebeme inşallah.Umarım 300 gr daha kilo alır,3300 doğar.

maşallah oğluşuna canım vala muz ye tatlım 8 günde 250gr almış benim oğluşum muza dadandım bu ara

maşallah prensesine canım

gözün aydın canım idil hanımada maşallah annesi

üzme kendini demek yetmiyor bazen... tabi ne yaşadın ne kadar kırıldın bilemiyoruz ama teselli etmeye çalışıyoruz...
aranız düzelince keşke üzmeseydim kendimi diyeceksin emin olduğumuz tek şey bu...
zamana bırakmak en iyisi bebişin herşeyden önemli babasını şimdilik görmezden gel doğumuna az kaldı sonra hakkından gelirsin...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

bugün bebişinn puseti gelcekk cok meraklnıyorumm

dün annemde sepet beşiğini getirmişşşşş

bir yatak örtüsü yapmışş cok kıskandım valllaaaaaaaaaaaaaaaaa
gelin yatagı gibiiii
allahım bu kadınaaa saglık versin
elleri dert görmesinn
hepsi el emeği göz nuru gerçöektennn
kadın benim çeyizimii elleriyle yaptı şimdi kızımınkini yapıyoooooooo

resimleri cekeyim yüklicemmmm
dünde dolabını yerleştrdim kızımınnnnnnnnnnn

saolun kızlar,beni teselli ediyorsunuz dün kendimi hep sakin tutmaya çalıştım bebeğim için,allaha havale ettim herşeyi,ama bebeğimiz doğsun bak ben ona neler yapıyorum...

ben kaçıyorum şimdilik kahvaltı yapcam bizimki durmuyor hopur hopur acıkınca coşuyor,havada bozuk bende bozuk,uyuyabilirsem kahvaltıdan sonra iyi olacak,uyuyamazsam, sizlerin sohbetini okumaya gelcem...........

günaydın kızlar dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür erken doğum riski kalmamış artık zamanında gelir dedi doktor 2500 olmuş minik oğlum
çatım darmış ve sezeryan dedi doktorum çok üzüldüm morelim bozuldu akşamdan beri ağlıyorum gece rüyama bile girdi . bidahaki kontrolümde yeniden çatı muayenesi yapıcak ve tarih vericek keşke bi mucize olsada normal yapabilsem çok isterim

Sagol birtanem bu sıra aksilik yakamızı bırakmıyo olsun buna da şükür sağlıklıyız cana bişi olmasın sen nasılsın tatlım

benim morelim bozuk canım doktorum sezeryan dedi çatım darmış çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş desemden ağlamaktan durumıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…