2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayy kızlar sinir geldi üstümeeeeeeeeeeeee

vallahii tüm fotoların boyutlarını küçükltüp öyle yüklemem gerekcikk
onuda öğleden sonraya yaparım artıkk
şimdi cıkıyorum öpüldünüz<<<

Merhaba güzel anneler :) Bende 2012 mart annesiyim kızıma diş buğdayı yapmak için girdiğim hazırlıkları işe dönüştürdüm ve bebek kurabiyeleri yapmaya başladm:) fiyatlar çok uçuk olunca bende daha makul ifyatlarla kurabiyeler yapmaya başladm 10 lu paketini 35,4 tl ye görünce :)
bunlar kızımın için yaptıklarım
Eki Görüntüle 564280 Eki Görüntüle 564281 Eki Görüntüle 564282 Eki Görüntüle 564283
Bunrarlda yeni doğan bebekler için kyrabiyler bunlar alıntı ama aynılarından sipariş aldm 2 0aralıkta bi tanıdğın bebeği olacak hastaneye götürmek için :)
Eki Görüntüle 564286 Eki Görüntüle 564287 Eki Görüntüle 564288

kızlar hepinizin de gözünüz aydın olsun ne mutlu sizlere allahım mutluluğunuzu daim etsin hepinizin bol bol sütü olsun darısı biz bekleyenlerin olsun

saolun kızlar,beni teselli ediyorsunuz dün kendimi hep sakin tutmaya çalıştım bebeğim için,allaha havale ettim herşeyi,ama bebeğimiz doğsun bak ben ona neler yapıyorum...

Canım inşallah düzelir. Bebiş doğunca yaparsın yapacağını dedğin gibi...

Canım her işte bir hayır vardır. Bence iyiki sezaryen olmuşum diyeceksin sonra...

Ben de kendim yapmaya başladım kurabiyeleri. Oğluşumun hastene için olanları bugün bitiricem. baya bir zahmetliymiş bu iş 3 gündür uğraşıyorum. Satamlar bu kadar uçuk fiyatları niye istemişler işin içine girince hak verdim. AMa çok da zevkli oğluşum için sonuçta. AMa başkasına zor yaparım Anca çok sevdiklerime...

öyle canım herşeyde bi hayır vardı içimde normal doğum ukte kalıcak ama ne yapalım hayırlısı sezeryan yapmakmış

annelerin hakkı gerçekten ödenmez canım ne güzel yapmış ellerine sağlık resimleride beklyiyoruz

canım maşallah bebeğine büyüyor hakkında hayırlısı neyse o olsun üzme tatlı canını sezeryanda o kadar korkulacak birşey değil sen elinden geleni yaptın gerisi allaha emanet

hoşgeldin allahım sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin

saolun kızlar,beni teselli ediyorsunuz dün kendimi hep sakin tutmaya çalıştım bebeğim için,allaha havale ettim herşeyi,ama bebeğimiz doğsun bak ben ona neler yapıyorum...

Uzulme canim ya odunluk mayalarinda var bende benimki ile atistim yok uyumasina karisiyomusum yok kalkmasina karisiyomusum yok gezmesine karisiyomusum yok pc basinda oturmasina karidiyomusum gece gece kalkti sirf bana inat 80 km gitti icti geldi be adam zaten ben 2 aydir yaninda degilim baska ildeyim neyine karisiyorum senin erken yat ise gec kaliyosun dedik suc oldu, teli bozuk yaptir sana ulasamiyorum dedim suc oldu....

Aman bunlari anlamak guc valla hamile biz miyiz bunlar mi bilemedim simdi :))))

Bende aramicam bi msj attim gunaydin diye o kadar naparda yapsin..

hamilelikle ilgili olduğunu hiç düşünmüyorum zaten canıım,eşine de pes diyorum.Onca şeyin üstüne hem geç geldi hem de yattı yani,nasıl rahat ediyorlar ya

hadi gözünaydın cnm,bekliyoruz

tek sıkıntın bu olsun cnm ya,bunun için ağlanır mı hiç

canım istem dışı akıyo gözyaşlarım öyle yada böyle bi şekilde doğum olucak tabiki ama ben hep kendimi normal doğuma hazırladım sezeryanı aklımın ucundan bile geçirmemiştim

canım istem dışı akıyo gözyaşlarım öyle yada böyle bi şekilde doğum olucak tabiki ama ben hep kendimi normal doğuma hazırladım sezeryanı aklımın ucundan bile geçirmemiştim

selam canm, ben 2 si de olsa fark etmez diyordum normali de yapabilirim gibi gel,iyordu ama, ben de bebeğin kilosunun şimdiden 3600 olduğunu duyunca dr a sezryan olamaz mı dedim. normal olabilir dedi. ben de 2 gündür bu durumu taktım kafama, normal dopğumdan korkmayan ben şimdi tırsar oldum. her işte bir hayır var bana sezeryan ol dese şimdi seve seve olurdum sağlığımı düşünerek. sakın takma kafana

vala canım benim bebişim zayıf olduğu halde çok zor dedi doktorum heleki 3500 felan olsa hiç doğuramazmışım gel senle yer değiştirelim sen sezeryan ol ben normal :):)

vala canım benim bebişim zayıf olduğu halde çok zor dedi doktorum heleki 3500 felan olsa hiç doğuramazmışım gel senle yer değiştirelim sen sezeryan ol ben normal :):)

olurrr:))) ben kilosundan korkuyorum yoksa normal isterdim. bakalım ayın 5 inde randevum var, çatı yapacakmış. imdaaat:)))

kızlar hepinize kızım ve kendi adıma tek ,tek teşekkür ediyorum
doğum yapan arkadaşlarada hayırlı olsun inşallah hepimizin bebekleri vatanına,ailesine ,allahına hayırlı birer evlat olurlar.

mavi canım konuyu bilmiyorum ama inşallah eşinle sorunun biran önce çözülürde için rahatlar canım bebeğinden başka şey düşünme kendine dikkat et
vitamincim allah şifa versin canım göbek fıtığın varmış
seastire canım çok şaşırdım ama hayırlısı buymuş,üzülme bak allaha şükür erken doğum riskinde kalmamış sezaryen korkulduğu gibi bişey değil canım korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…