Kızlar şurada 10 gün kaldı benim ağrılar hafifledi kendimi iyi hissetmeye başladım çok şükür...
Oğlumun verdiği ağırlık bile aktif olmama engel olmuyor...
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek sezeryan mı normal mi daha karar veremedik ben normal istiyorum doktor sezeryan yapma taraftarı daha mı kolay geliyor acaba doktorlara sezeryan yapmak bu konuda ne düşünüyorsunuz?
selamlarrrrrrrr ben geldimm nasılsınız doğuran var mı
ay ne güzel cnm benimde yeni yeni başladı ağrılarım inşallah geçer sırt ve bel ağrısı çok oluyo napıcam bakalım arada kasıklarıma sancı giriyo çürüğe çıktım yani :) valla beni dr da normal deyip duruyo ama kendi ağzıyla dedi artık çoğu meslektaşım sezeryan yapıyo günü saati belli olunca işlerine geliyomuş normal yapman için engel yoksa normalde diret biraz :)Kızlar şurada 10 gün kaldı benim ağrılar hafifledi kendimi iyi hissetmeye başladım çok şükür...
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek sezeryan mı normal mi daha karar veremedik ben normal istiyorum doktor sezeryan yapma taraftarı daha mı kolay geliyor acaba doktorlara sezeryan yapmak bu konuda ne düşünüyorsunuz?
selamlarrrrrrrr ben geldimm nasılsınız doğuran var mı
son günlerin güzel geçiyordur işte,ne güzel cnm,peki dr niye sezaryen istiyor,sordun mu?
Kızlar şurada 10 gün kaldı benim ağrılar hafifledi kendimi iyi hissetmeye başladım çok şükür...
selam canm, ben 2 si de olsa fark etmez diyordum normali de yapabilirim gibi gel,iyordu ama, ben de bebeğin kilosunun şimdiden 3600 olduğunu duyunca dr a sezryan olamaz mı dedim. normal olabilir dedi. ben de 2 gündür bu durumu taktım kafama, normal dopğumdan korkmayan ben şimdi tırsar oldum. her işte bir hayır var bana sezeryan ol dese şimdi seve seve olurdum sağlığımı düşünerek. sakın takma kafana
ay ne güzel cnm benimde yeni yeni başladı ağrılarım inşallah geçer sırt ve bel ağrısı çok oluyo napıcam bakalım arada kasıklarıma sancı giriyo çürüğe çıktım yani :) valla beni dr da normal deyip duruyo ama kendi ağzıyla dedi artık çoğu meslektaşım sezeryan yapıyo günü saati belli olunca işlerine geliyomuş normal yapman için engel yoksa normalde diret biraz :)
kızlar hepinize kızım ve kendi adıma tek ,tek teşekkür ediyorum
doğum yapan arkadaşlarada hayırlı olsun inşallah hepimizin bebekleri vatanına,ailesine ,allahına hayırlı birer evlat olurlar.
mavi canım konuyu bilmiyorum ama inşallah eşinle sorunun biran önce çözülürde için rahatlar canım bebeğinden başka şey düşünme kendine dikkat et
vitamincim allah şifa versin canım göbek fıtığın varmış
seastire canım çok şaşırdım ama hayırlısı buymuş,üzülme bak allaha şükür erken doğum riskinde kalmamış sezaryen korkulduğu gibi bişey değil canım korkma
Doktorum normal doğumun dezavantajlarından bahsediyor kolay olmadığını kendimi öncellikle koşullamam gerektiğini söylüyor ve 40 yaşından sonra idrar tutmada zorluk yaşanacağından bahsediyor ama ben yine de sancıyı bekleme taraftarı olduğumu söyledim yarın da oğlumda herhangi bir sıkıntı yoksa sancıyı bekleyeceğimi söylüycem...
bende aynı fikirdeyim benimde doktorum bebek iri olcak gibi diyip sezeryan diyo ama ben güvenemiyorum bi türlü
.
evet canım doktorların çoğu için sezaryen daha az riskli hele ki bir de epidural yada spinal anestezi çıktı keyiflerine diyecek yok. genel anestezi de riskli çünkü. onlara hava hoş valla ama bence eğer sağlık açısından sorun yoksa normal doğum muhakkak denenmeli. bu sağlık sorunlarına annenin normal doğumdan çekinmesi de dahil edilmeli. boş yere çok strese girmemeli anne. yazık değil mi korka korka doğuma girmek çok feci olur
kızlar moralim bozuk göğüslerim taş gibi oldu resmen ama kızım ememiyogöğüs ucum yok die..annemlerde zorla emzir mamaya alışmasın mamada verdirmedi diye çocuk da beslenemedi sarılık başlangıcı oldu ,,siz siz olun dinlemeyin süt veremıosanız mamasını mutlaka verin çok moralım bozuk maviş gözlümü göz göre göre hasta ettiler....
ayyy aklını karıştırmak gibi olmasın da buna resmen yolunu yapmak denir yabenim doktorum da daha 30 haftalık bebek için pozisyon almamış sezaryen demişti. daha çok döner dediğimde bi ihtimal demişti. şimdi bebeğin başı aşağıda pozisyonu almış ve ben artık 37 haftayı doldurdum 18 aralık son tarih... dün dedim bebek artık bu pozisyonda kalır mı diye bu sefer de bunların sağı solu hiç belli olmaz dönebilir dedi
ben de içimden esas senin sağın solun belli değil dedim
kızlar moralim bozuk göğüslerim taş gibi oldu resmen ama kızım ememiyogöğüs ucum yok die..annemlerde zorla emzir mamaya alışmasın mamada verdirmedi diye çocuk da beslenemedi sarılık başlangıcı oldu ,,siz siz olun dinlemeyin süt veremıosanız mamasını mutlaka verin çok moralım bozuk maviş gözlümü göz göre göre hasta ettiler....
Canım sen yine de pes etme emzirmeye çalış sürekli moralinide yüksek tut geçer elbet sarılığı...
Sezeryan olmak bana nedense daha ürkütücü geliyor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?