2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar siz nst de sancım cıktı cıkmadı diyorsunuz ya. ben nstye girdiğimde sadece kalp atışına bakıyorlar. 15 dakika falan yatıyorum. sancıyı nasıl anlıyorlar ki? ben anlamadım.. bana doktorum sadece herşey normal dedi...

canım gözün aydın olsun rabbim mutluluğunuz daim etsin kilosuda geyet iyi sen yinede emzirmeye devam et emdikçe gelir bol sütlü günler

tavsiyelerin için teşekkürler bende bakayım aktara

selam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha sonra...
kız hangi ara doğurdun ayrıntıları bekliyoruz

tü tü maşallah topiğimizin en kilolu bebeği oldu gözün aydın olsun darısı biz bekleyenlere olsun

Maşaallah canım seninde bebişin benmkiki tombiş bi bebek olmuş.Benmkide şididen 3750gr doğuma kadar 4 olurmuş.
Allah analı babalı büyütsün canım ikinize hayırlı olsun.

Slm kızlar bende sezeryan olucam acaba kaç saat sürüyor ameliyat?
Bide ne zaman kendine geliyorsun?

Son düzenleme:
kızlar karnımda göğüslerimde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı.neden ki acaba .sizde var mı böyle birşey

selam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha sonra...

Gözünüz aydın. Allah bebişlerinize sağlık, uzun ömürler versin inşallah.... Doğum hikayelerinizi bekliyoruz...

Ayy herkesler doğurmuş bakıyorumda 1gun gıremedık neler olmuş neler resmen nüfus patlaması yaşanmış topikte)))
Fatmacan ; özgezngn ; pdr Kızlar gözünüz ayın darısı bizlere inş)hepiniz kasım annesi oldunuz Aralık derken:))Rabbim minnoşlaınıza uzun ömürler versin ıyı yazılar yazsın

sorma ya akşam yazan sabah doğurmuş olarak gelio :2:

arkadaşlar yok mu cevap verecek olan?

Bana doktorun verdiği kağıtta 2 tane gösterge oluyo. Biri bebişin kalp atışı biri kasılmaları gösteriyo. Ama bana da doktor normal dedi hep. Hatta 30 dk sürmesi gerekiyo normal olarak ama 10-15 dk kaldım ilk girmelerimde. Bir kere karnım düştü diye gitmiştim, o zman 1 saate yakın kaldım ve gene normal demişti. Diğer durumda sancı gözüküyo, ağrın var mı tarzında sorular soruyo sanırım. Arkadaşlar öyle yazmışlardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…