kızlar bebeğim yarışıyor.. sadece bir beğeni istiyorum. ödülümüz kitap olacak:):)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=494462080576134&set=a.493720723983603.113461.147710085251337&type=1&theater
canım gözün aydın olsun rabbim mutluluğunuz daim etsin kilosuda geyet iyi sen yinede emzirmeye devam et emdikçe gelir bol sütlü günlerkızlarrrr ben geldim.doğumumu yaptım ve artık oğluşumla evimizdeyizzzz...tam tamına 37 haftalık doğum yaptım.oğlum 3 kg doğdu.sağlıklı çok şükürr.biraz erkenci olduğu için emmeye çok gücü yok çabalıyo yavrum.sütüm tam gelmedi.azar azar çay kaşığı ile mama veriyoruz.süt gelince kesicez.doğumum çok güzeldi.dikişimde az var.allah hepinize benim gibi doğum nasip etsinnn...sakın normal doğumdan korkmayınnn...
tavsiyelerin için teşekkürler bende bakayım aktarakızlar süt gelmesi demişken, ben aktardan bir çay karışımı aldım 10 tl bir büyük boy kavanoz kadar, içinde %35 rezene var, geri kalanı ise anason çörek otu, ısırgan, kimyon ve ıhlamur
tadı elbette çok güzel değil ama ben şimdiden günde bir bardak içiyorum midemi ve bağırsaklarımı çok rahatlattı hele bir de gece içersem uykum da süper oluyor. sütü de artırırmış. bebeğin gazını da alırmış dediler. bir de ben Allah nasip ederse her sabah aç karna bir tatlı kaşığı çörek otu yemeyi düşünüyorum hemen ödem atarım hem de sütüm çoğalır hem de şifalı olur bebeğim için diye düşündüm.
sizin bir bildiğiniz başka önerileriniz var mı?
kız hangi ara doğurdun ayrıntıları bekliyoruzselam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha sonra...
tü tü maşallah topiğimizin en kilolu bebeği oldu gözün aydın olsun darısı biz bekleyenlere olsunKizlar merhaba;
Biz kizimla bugun eve ciktik:)sezeryanla 4070gr 54cm bi bebise sahip oldum..ufak sıkıntılarimiz oldu ama genel olarak iyiyiz..
Detaylari ve hikayemizi en kisa surede paylasicam..hepinizin darisi basina:)
Bu 3gunluk surecte dogum yapan tum arkadaslara sesleniyorum.. allah anali babali buyutsun..saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin..
Canım tebrikler Allah analı babalı buyutsun çok tebrik ederimm detayları bekliyoruzselam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha sonra...
Kizlar merhaba;
Biz kizimla bugun eve ciktik:)sezeryanla 4070gr 54cm bi bebise sahip oldum..ufak sıkıntılarimiz oldu ama genel olarak iyiyiz..
Bu 3gunluk surecte dogum yapan tum arkadaslara sesleniyorum.. allah anali babali buyutsun..saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin..
Slm kızlar bende sezeryan olucam acaba kaç saat sürüyor ameliyat?
a.s. canım saat değil dakika sürüyormuş 20 dk felan
canım saat değil en fazla 30 dakika falan sürüyorSlm kızlar bende sezeryan olucam acaba kaç saat sürüyor ameliyat?
benimde göğüslerimde bayağı çıktıkızlar karnımda göğüslerimde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı.neden ki acaba .sizde var mı böyle birşey
kızlarrrr ben geldim.doğumumu yaptım ve artık oğluşumla evimizdeyizzzz...tam tamına 37 haftalık doğum yaptım.oğlum 3 kg doğdu.sağlıklı çok şükürr.biraz erkenci olduğu için emmeye çok gücü yok çabalıyo yavrum.sütüm tam gelmedi.azar azar çay kaşığı ile mama veriyoruz.süt gelince kesicez.doğumum çok güzeldi.dikişimde az var.allah hepinize benim gibi doğum nasip etsinnn...sakın normal doğumdan korkmayınnn...
selam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha sonra...
Kizlar merhaba;
Gözünüz aydın. Allah bebişlerinize sağlık, uzun ömürler versin inşallah.... Doğum hikayelerinizi bekliyoruz...
kızlar siz nst de sancım cıktı cıkmadı diyorsunuz ya. ben nstye girdiğimde sadece kalp atışına bakıyorlar. 15 dakika falan yatıyorum. sancıyı nasıl anlıyorlar ki? ben anlamadım.. bana doktorum sadece herşey normal dedi...
arkadaşlar yok mu cevap verecek olan?
Ayy herkesler doğurmuş bakıyorumda 1gun gıremedık neler olmuş neler resmen nüfus patlaması yaşanmış topikte)))
Fatmacan ; özgezngn ; pdr Kızlar gözünüz ayın darısı bizlere inş)hepiniz kasım annesi oldunuz Aralık derken:))Rabbim minnoşlaınıza uzun ömürler versin ıyı yazılar yazsın
CNm naılsın nasıl gıdıyor ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?