aynen eşime diyorum geceden beri oynamıyo..
karıcım çocuğu rahat bırak uyuyodur..
demesine rağmen içim rahat etmedi..
oynamadı gene bende başladım ağlamaya.
biraz daha oynamasaydı gidecektim doktora
oynadı şimdi rahatladım kuzum :)cnm ya,kendini üzüp yorma bu kadar,eşin biraz da haklı.Geceleri benimki de hiç oynamaz,çok ender oynar ya da.Sen gün içinde takip et
evet ya oynamayınca bi dert alıyor insanı
benim ki de geceleri oynamıyor gibi geliyordu geçen gece eşim uyuyamamış kalktım hiç oynamadı dedim sen öyle zannet bütün gece oynadı nasıl uyanmadın dedi...ve sonra ekledi seni ben tekmelesem bile oynamazsın:)))) uykum çok ağır bebişe nasıl uyanıcam bilmiyorum(((
oynadı şimdi rahatladım kuzum :)
aynen canım.
ama benim uykum hafiftir.
her sese kalkarım
yahuu merak ediyorum ben ne zaman yazıcam burayaaa
bende doğurdum diye
ay ne güzel herkes iç güdüsel olarak uyanıcağımı söylüyor ama eşim ve ben hiç ümitli değiliz bu konuda(((((((((
daha dur cnm,38+2'sinmümkünse zaten 1 hafta daha dursun içerde
uyanırsın kesin cnm,ama uyanamazsan bile eşin uyandırıversin
kalkarsın canım bebiş olunca sıkıntı yapma bu konuda :)ay ne güzel herkes iç güdüsel olarak uyanıcağımı söylüyor ama eşim ve ben hiç ümitli değiliz bu konuda(((((((((
inşallahhhhhhçok az kaldı:))))
daha dur cnm,38+2'sinmümkünse zaten 1 hafta daha dursun içerde
uyanırsın kesin cnm,ama uyanamazsan bile eşin uyandırıversin
herkese günaydın:) dün giremedim foruma çatladım doğurran doğurana yahu:))) sırayla bizlerede nasip etsin rabbim hayırlı doığumlar inş.
bir hafta gece 12- sabah 8 çalışıyor(( yoksa uykusu çok hafif uyanır...inş.gerek kalmaz uyanırım gık demeden:)))
herkese günaydın:) dün giremedim foruma çatladım doğurran doğurana yahu:))) sırayla bizlerede nasip etsin rabbim hayırlı doığumlar inş.
Günaydın kızlar.. Maşallah doğuran doğurana. Benim sipamin gelmeye niyeti yok sanırım. Bu gün de beni korkuttu. Gece de oynamadı. Kalktım sekizde gene oynamadı. Bende korktumbaşladım ağlamaya dualar ettim. Daha yeni oynadı çok korkuttu beni. Bişey olacak diye ödüm kopuyor
ben yürüyüşe çıkıyorum kızlar,görüşürüz gelince
selam yol arkaddaşlarım bebiini kucağın alan fd01 canım arkadaşım allah analı babalı büyütsün
göğsü küçük olan arkadaşlar şimdiden çaresine bakın büyütmeye çalışın benim 1 güğsüm ucu yok alamıo kuzum diğer göğsümü emziriyorum o da yara oluyo
sezeryan olacak arkadaşlar,, hafif ağrılara hazırlıklı olun ilk ayağa kalktığınızda başınız dönebilir korkmayın benim gözüm karardı ama kalkmak için şart
sezeryan yarım saat sürdü eşinin kanın temizlenmesi vs yarım saat oldu bebeişi 5 dk da çıkarıolar..o anı görmek çok güzel
kanamama gelince gece pedini kiloda yapıştıryorum üstüne yendiğoan çocuk bezinden koyuyorum yetiyor bile kanamam çok az oldu arkadaşlar
bgun 3. günüm zaten bebeğimin eşinin bi kısmı öndeydi sezeryan olmam zaten mecburuymiş şimdilik bukadar dikişim acıoo daha iyileştikçe gelirim inşlhh
kaç gündür giremiyorum o yüzden geçmişe bakamadım ama hep aklımdasınız iyiki varsınızdoğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün
ve işte benim prensesimmmmsonra hani resim demeyin
Eki Görüntüle 565003
Eki Görüntüle 565004
Eki Görüntüle 565005
Eki Görüntüle 565006
Eki Görüntüle 565007
Eki Görüntüle 565008
yahuu merak ediyorum ben ne zaman yazıcam burayaaa
bende doğurdum diye
çok tatlı maşallah
allah analı babalı büyütsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?