ah canım bu hurma beni öldürecek artık.günde nerden baksan 20 25 tane yiyorum hala yok bişey, hala hamişim
28kasım gecesi 3:00 da tuvalete kalktım ve geri yattığımda ılık ılık bişey aktığını hisettim ama azdı önemsemedim.sonra kalktım yattım bi daha geldi sonra bi daha derken gitgite miktarı arttı.saat 5:00 da hastaneye gittik.37. haftam o gün bitiyordu.ebe baktı evet suyun gelmiş 3 cm de açılma var dedi ama benim hiç sancım yoktu:))bebeğin başı kanala girmiş dedi.doktorum arandı ve hemen yatış yapıldı.saat 8:00 de doktorum baktı 4 cm olmuş dedi hala sancı yok...sancısız bu kadar açılma çok iyi dedi. saat 10 :00 a kadar kendi sancım beklendi ama gelmeyince suni sancı bağlandı.2 saat sonra doktor geldi açılma 5 cm olmuş dedi.tabi sancılar tavanda benim.yarım saat sonra sanırım 12:30 da falan ebe geldi bakalım açılmana dedi bi baktı bebeğin saçlarına elliyorum çabuk doğumhaneye dedi.yattım doktorum bişeyler atıştırmaya gitmiş onu bekledik 20 dk falan.o geldi ıkın dedi ama ben maalesef pek ıkınamadım.başaramadım yaniii:))ebe karnımdan bastırdı ben ıkındım doktor çekti derken saat 13:10 da mucizem geldi. 3 kg ve 48 cm olarak 3 hafta önceden aceleci bebek olarak hastanede anıldı taki eve çıktığımız güne kadar:))şimdi 3 günlük olduk.benim de çok dikişim yok.bebeğimin herşeyiyle ben ilgileniyorum.hızla iyileşiyorum çok şükür.herkese eğer sağlığı el veriyosa normal doğum tavsiye ediyorum...
canım çok sıkkın yine ağlyrum yahesabımda biraz param var daha fazlaydı eşim çek demişti daha önce ihtiyacmz için çekmştm ama yerine bi daha gelmedi az önce gelmiş doğum için para çekmemi söylüyo sinir oldum başladm ağlamaya tamam oda haklı ama bu parayamı güvenmiş benim maaşım borçlara gdcek dio oda haklı bende bu para olmasaydı napcktın dedim off ya çocuğum olur diye birktydm geleceği için yine bebeğm icin sonuçta ama ben böyle hayal etmemiştm ağlamaktan öldürdm kendimi resmen çekemem dedm en son siz olsanz naparsnz abartıyomuym sizce
yavrum gelmez bu gunler gerı sıkma canını
para yerıne gelır ama bak bu heyecan dolu gunler gerı gelmez cek cnm paranı neşelı neşelı gır doğumuna
eşinide kendınıde bebgınıde uzme bak sen huzursuz olursan bebegınde huzursuz olur
canım çok sıkkın yine ağlyrum yahesabımda biraz param var daha fazlaydı eşim çek demişti daha önce ihtiyacmz için çekmştm ama yerine bi daha gelmedi az önce gelmiş doğum için para çekmemi söylüyo sinir oldum başladm ağlamaya tamam oda haklı ama bu parayamı güvenmiş benim maaşım borçlara gdcek dio oda haklı bende bu para olmasaydı napcktın dedim off ya çocuğum olur diye birktydm geleceği için yine bebeğm icin sonuçta ama ben böyle hayal etmemiştm ağlamaktan öldürdm kendimi resmen çekemem dedm en son siz olsanz naparsnz abartıyomuym sizce
Doğru diosun canım ama ben niye bu kadar ağlyrm ya çok moralim bozuldu herşey alt üst oldu sanki sevinemz oldum bana göre eli açık eşimin ben tutucuyum o para da benim alın terimdi ne şartlarda biriktrdm sayesinde bitti ne anladm bu işten ben doğuraym ben ödeyeym parayı oh ne güzel :..(
Böyle şeylere uzaktan ahkam kesmek gibi düşündüğümden yorum yapmayı sevmiyorum aslında ama direkt fikir sorduğun için yazmak istedim canım. Bir evin içinde, iki eşin arasında böyle ayrı gayrı olamaz. Bu şekilde ağlaman inan bana eşin için çok kırıcı bir durumdur. Zaten yeterince parası olsaydı eminim senden öyle bir şey istemezdi. O harcanacak para er ya da geç tekrar birikir (sonuçta trilyonlardan bahsetmiyoruz) ama böyle bir şey için ağlamanın, parayı çekmem vs. demenin eşinin hafızasından silinmesi eminim çok zor olacaktır. De ki sen böyle bir şey yapar mıydın, asla yapmazdım inan. Eşim böyle bir duruma düşseydi çok ama çok kırılırdı.
ah bu hormonlar yokmu cnmmmmm
bak ıkı taraftan bırınız en azından tutumlu yoksa bebışın doğum zamanı sıkıntı cekebılırdınız cnm
bak bebışın parasını annesı hazır etmış ne kadar fedakar bı annesın onu duşun sevn cnm
Ymd yorumun için saol evet ayrı gayrı olmaz ama bu eşimin 3ncü demesi bi defa benden habersz bilezik alıp bozdurdu taksit ödemş yerine gelmedi diğerinde istedi verdm yerine gelmedi bu 3 bebeğmz için ama buda gelmycek sorun eşimin tutumlu olmaması benide acaip rahatsz edio bu durum verdikçe istekleri bitmiyo ki bi kadınında kenarda parası olması gerekio yani.YAREN evet canım bu hormonlar dan nasıl davranıcamı bilemedm biraz hüsran oldu konu para değl ne umdum ne buldum hesabı
Eşinin kazandığı parayı, parasını nelere harcadığını, sonra niye senin parana ihtiyaç duyduğunu vs.vs. bunları bilmeden seni ya da onu yargılamak çok yanlış olacak. İyisi mi sadece şöyle söyleyeyim sana. Sıkma canını canım.. Kendini böyle güzel günlerde üzme. Azıcık zaman kaldı bebeğimizi kucağımıza almaya. Onu hayal et. Başka hiçbir şey düşünmemeye çalış.
28kasım gecesi 3:00 da tuvalete kalktım ve geri yattığımda ılık ılık bişey aktığını hisettim ama azdı önemsemedim.sonra kalktım yattım bi daha geldi sonra bi daha derken gitgite miktarı arttı.saat 5:00 da hastaneye gittik.37. haftam o gün bitiyordu.ebe baktı evet suyun gelmiş 3 cm de açılma var dedi ama benim hiç sancım yoktu:))bebeğin başı kanala girmiş dedi.doktorum arandı ve hemen yatış yapıldı.saat 8:00 de doktorum baktı 4 cm olmuş dedi hala sancı yok...sancısız bu kadar açılma çok iyi dedi. saat 10 :00 a kadar kendi sancım beklendi ama gelmeyince suni sancı bağlandı.2 saat sonra doktor geldi açılma 5 cm olmuş dedi.tabi sancılar tavanda benim.yarım saat sonra sanırım 12:30 da falan ebe geldi bakalım açılmana dedi bi baktı bebeğin saçlarına elliyorum çabuk doğumhaneye dedi.yattım doktorum bişeyler atıştırmaya gitmiş onu bekledik 20 dk falan.o geldi ıkın dedi ama ben maalesef pek ıkınamadım.başaramadım yaniii:))ebe karnımdan bastırdı ben ıkındım doktor çekti derken saat 13:10 da mucizem geldi. 3 kg ve 48 cm olarak 3 hafta önceden aceleci bebek olarak hastanede anıldı taki eve çıktığımız güne kadar:))şimdi 3 günlük olduk.benim de çok dikişim yok.bebeğimin herşeyiyle ben ilgileniyorum.hızla iyileşiyorum çok şükür.herkese eğer sağlığı el veriyosa normal doğum tavsiye ediyorum...
Saol canım ben paylaştm yorum yazasınız diye ne yapcagmı bilemedm eşimin nerelere para harcadğnı biliyorum yani onunda elindn gelen bu ev ihtiyaçlarına gidio ama bide benim gibi olablse ona da hak veriyorum o yokluk nedir görmemiş ben tam tersi diyeblrm bu da sanırım anne babadan kaynaklanıo bi çocuğa yokluğuda öğreticeksin sonra böyle zorlanmck tek sorun bu sanırım para sorun değıl hemde bebeğm için ama birden pat diye söylemesi biraz yumuşak anımdan faydalanması işte böyle arkadşm
Saol canım ben paylaştm yorum yazasınız diye ne yapcagmı bilemedm eşimin nerelere para harcadğnı biliyorum yani onunda elindn gelen bu ev ihtiyaçlarına gidio ama bide benim gibi olablse ona da hak veriyorum o yokluk nedir görmemiş ben tam tersi diyeblrm bu da sanırım anne babadan kaynaklanıo bi çocuğa yokluğuda öğreticeksin sonra böyle zorlanmck tek sorun bu sanırım para sorun değıl hemde bebeğm için ama birden pat diye söylemesi biraz yumuşak anımdan faydalanması işte böyle arkadşm
Ne diyelim, inşallah zamanla seni daha iyi anlayabilecek ve uyum sağlayabilecek bir yapıya ulaşır eşin. Sonuçta o da gençtir, zamanla olgunlaşacak. Erkekler bize nazaran daha çocuk gibi oluyor :) Zamanla öğreniyorlar.
Üzme güzel canını :) Allah bu harcayacağın paradan kat kat daha fazlasını versin inşallah bebeğin için.
Sana kesinlikle katiliyorum bi aile cocuguna yoklugu kesinlikle ogretecek benim esimde oyle malesef ne kadar gelirse o kadar harcayacak kac defa borctan kurtulduk hatirlamiyorum
Iyı geceler tontiş anneler)nasılsınız???bısey sorcam gecn hafta gıdemeım ağdaya bu hafta gıtsem doguma kadar çıkar mı acaba yani ağalık olur mu??12sınde kontrolum gun verecek sezeryan Icın Dr;((geç kaldım galıba dımı;(((
Pufff nıe kımse okumuyor hu hu kızlar)))
Saol pınarcım B'nde kararsız kaldımda;((bnmde belli degıl tarih ztn bu zebran kaçıncı haftada oluyo onuda bılmıyorum Dr hersey yolunda ıken haftasından önce almam demişti 20 sınde fln olur mu acaba yoksa 1hafta daha atar mı püfff 1ocak mı olsa kızımın dogumu 1yas büyük gıbı olacak bnm kızım ay sonuna gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?