Kaç haftalıksın canım son doğum tarih kaç dedi dr
Iyı geceler tontiş anneler)nasılsınız???bısey sorcam gecn hafta gıdemeım ağdaya bu hafta gıtsem doguma kadar çıkar mı acaba yani ağalık olur mu??12sınde kontrolum gun verecek sezeryan Icın Dr;((geç kaldım galıba dımı;(((
Sımdı usg çıktılarıma bakıyordum CNm bnm sat a göre 4ocak 2013 son gun
Ama bnm cocuk bıraz hızlandı artık haftasını takıp etmıyor her gıttıgımde fark açılıyor :))
Sımdı 36 haftalığım son usg ölçümünde aua degeri yanı sanırım bu sezeryan tarıhı oluyor 22.12.12 olmuş
ben 3 haftada bir gidiyorum canım..geçen hafta gittim..salı randevum var o zman doğum tarihi netleşirse ve sezeryan olacaksa doğumdan 3 gün önce gideceğim...sende gitmeni bir sonraki ağdaya gitme tarihine göre ayarla..arada 3 hafta olacak şekilde..eğer bebek erken gelecek olursa jiletten başka çaremiz yok
iyi geceler kızlar ne yapıyorsunuz uyku tutmadı mı
iyi geceler kızlar ne yapıyorsunuz uyku tutmadı mı
Doğumdan sonraki uykusuz gecelerimiz için hazırlık oluyormuş bu yarım yamalak uykularımız.sabaha karşı bi uyanıyorum bende uzun süre uyuyamıyorum.
benim şarjım da bitiyor iyi geceler kızlar
Doktor Kontrol Listemiz
mermaid76 1 Aralık cts saat: 09.00 (Doğum)
emi1987 3 aralık pzt saat: 15.00
ymd 3 aralık pzt saat: 18.15
mdrcnn 3 aralık pzt saat:????
ceza83 4 aralık salı saat: 09.30
eczreyrey 4 aralık salı saat:10.00 - 15.30
cicibisi 4 aralık salı saat: 10.15
pinarfrtn 4 aralık salı saat: 13.00
serpilurhan 4 aralık salı saat: öğleden sonra (Doğum)
biftek 5 aralık çarş. saat: 10.00
mavi58 6 aralık perş. saat: 10.20
naz8 7 aralık cuma saat: ???? (Doğum)
emi1987 7 aralık cuma saat: ???? (Doğum)
istanbull34 7 aralık cuma saat: 11.10
lezginka 12 Aralık çarş. saat: 08.00 (Doğum)
istanbull34 12 Aralık çarş. saat: 09.00 (Doğum)
ymd 12 Aralık çarş. saat: 09.00 (Doğum)
funntunn 12 aralık çarş. saat: 13.00
Seastire 13 aralık perş. saat: 11:00
yawruş - Kontrol montrol yok artık doğurdu
oflu
burcu_gen - Kontrol montrol yok artık doğurdu
nigar50
gamzeli
ecrin46 - Kontrol montrol yok artık doğurdu
bsygn
gobeklim
gecedicle
egemm44 - Kontrol montrol yok artık doğurdu
maya887 - Kontrol montrol yok artık doğurdu
cereyan
vitaminc
yasmin_tokat
lovepinkk
fd01 - Kontrol montrol yok artık doğurdu
mervegkc
mustafamvezeynebim - Kontrol montrol yok artık doğurdu
ozgezngn - Kontrol montrol yok artık doğurdu
miskokulum
badem30
güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....
baya baya mı bilmiyorum ilk doğumum olacak belki ikinci doğumum olsa bu kesin doğum sancısı diyebilirim ama diyemiyorum kievet canım aynı gün doğum evine de gidicem sabahtan salı günü .öğlenden sonra da neşeye gidicem. ben karasuya geçen sene aralık ayında gelin geldim izmir den canım aslen izmirliyim :82: peki sen ? bir de adapazarı merkezdemi oturuyorsun sen
haklısın canım şaka bir yana rabbim ne zaman gelmesi uygunsa o zaman nasip etsin cümlemize.hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.artık beklemek sancılardan daha zor sanırım
kızlar izlemek isteyen vardır belki diye videoyu ekliyim dedim.istemeyen izlemesin etkilenmeyin sonra .1.30 dakikadan sonra başlıyor[video=youtube_share;EQzybUiqfr0]http://youtu.be/EQzybUiqfr0[/video]
28kasım gecesi 3:00 da tuvalete kalktım ve geri yattığımda ılık ılık bişey aktığını hisettim ama azdı önemsemedim.sonra kalktım yattım bi daha geldi sonra bi daha derken gitgite miktarı arttı.saat 5:00 da hastaneye gittik.37. haftam o gün bitiyordu.ebe baktı evet suyun gelmiş 3 cm de açılma var dedi ama benim hiç sancım yoktu:))bebeğin başı kanala girmiş dedi.doktorum arandı ve hemen yatış yapıldı.saat 8:00 de doktorum baktı 4 cm olmuş dedi hala sancı yok...sancısız bu kadar açılma çok iyi dedi. saat 10 :00 a kadar kendi sancım beklendi ama gelmeyince suni sancı bağlandı.2 saat sonra doktor geldi açılma 5 cm olmuş dedi.tabi sancılar tavanda benim.yarım saat sonra sanırım 12:30 da falan ebe geldi bakalım açılmana dedi bi baktı bebeğin saçlarına elliyorum çabuk doğumhaneye dedi.yattım doktorum bişeyler atıştırmaya gitmiş onu bekledik 20 dk falan.o geldi ıkın dedi ama ben maalesef pek ıkınamadım.başaramadım yaniii:))ebe karnımdan bastırdı ben ıkındım doktor çekti derken saat 13:10 da mucizem geldi. 3 kg ve 48 cm olarak 3 hafta önceden aceleci bebek olarak hastanede anıldı taki eve çıktığımız güne kadar:))şimdi 3 günlük olduk.benim de çok dikişim yok.bebeğimin herşeyiyle ben ilgileniyorum.hızla iyileşiyorum çok şükür.herkese eğer sağlığı el veriyosa normal doğum tavsiye ediyorum...
canım çok sıkkın yine ağlyrum yahesabımda biraz param var daha fazlaydı eşim çek demişti daha önce ihtiyacmz için çekmştm ama yerine bi daha gelmedi az önce gelmiş doğum için para çekmemi söylüyo sinir oldum başladm ağlamaya tamam oda haklı ama bu parayamı güvenmiş benim maaşım borçlara gdcek dio oda haklı bende bu para olmasaydı napcktın dedim off ya çocuğum olur diye birktydm geleceği için yine bebeğm icin sonuçta ama ben böyle hayal etmemiştm ağlamaktan öldürdm kendimi resmen çekemem dedm en son siz olsanz naparsnz abartıyomuym sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?