kızlar size ne dicemmbu mevlüt işini ne yapacaksınız???
illa kırkının cıkması gerekmiyo diye biliyorum benn
kayıvalidemdee hayır 40 doldcakk diyoo
annemdee diyoo ne alakaaa 40 ölülerde oluyo sinir oluyorum yeni dogmus bebebe diyoo illa 40 beklemek gerekmez diyooo
bense aslında hiç istemiyorummm
bir yerde kurban kesitirp orda dualsını okutrsamm evim daha pislenmeden kalsaa herhes orda gelse diye istiyorum ama daha eşimle bile konusamadım bu durumuuu
püff bilmyrumm
hiçte sevmem öyle kalabalıkta cocugu bide elden elee hayatta vermemmm
kayınvalidemm aa birsy olmaz diyoo
bı işler belli olmas kıs :)sen daha dur canım sırada biz varız:)))
28kasım gecesi 3:00 da tuvalete kalktım ve geri yattığımda ılık ılık bişey aktığını hisettim ama azdı önemsemedim.sonra kalktım yattım bi daha geldi sonra bi daha derken gitgite miktarı arttı.saat 5:00 da hastaneye gittik.37. haftam o gün bitiyordu.ebe baktı evet suyun gelmiş 3 cm de açılma var dedi ama benim hiç sancım yoktu:))bebeğin başı kanala girmiş dedi.doktorum arandı ve hemen yatış yapıldı.saat 8:00 de doktorum baktı 4 cm olmuş dedi hala sancı yok...sancısız bu kadar açılma çok iyi dedi. saat 10 :00 a kadar kendi sancım beklendi ama gelmeyince suni sancı bağlandı.2 saat sonra doktor geldi açılma 5 cm olmuş dedi.tabi sancılar tavanda benim.yarım saat sonra sanırım 12:30 da falan ebe geldi bakalım açılmana dedi bi baktı bebeğin saçlarına elliyorum çabuk doğumhaneye dedi.yattım doktorum bişeyler atıştırmaya gitmiş onu bekledik 20 dk falan.o geldi ıkın dedi ama ben maalesef pek ıkınamadım.başaramadım yaniii:))ebe karnımdan bastırdı ben ıkındım doktor çekti derken saat 13:10 da mucizem geldi. 3 kg ve 48 cm olarak 3 hafta önceden aceleci bebek olarak hastanede anıldı taki eve çıktığımız güne kadar:))şimdi 3 günlük olduk.benim de çok dikişim yok.bebeğimin herşeyiyle ben ilgileniyorum.hızla iyileşiyorum çok şükür.herkese eğer sağlığı el veriyosa normal doğum tavsiye ediyorum...
merhaba,
benim size doğum hakkında bır sorum olacak.
39 haftalık hamileyim. ilk hamileliğim ve bır erkek bebek beklıyorum. ultrason ölçümlerinde bebiş 41 haftada. gebeliğin başından beri ölçümleri iri gitti hep. ben ve eşimde 180 üzerinde olduğumuz için dr gayet normal dedi devamlı. bebişin kafasıda yapısal olarak bedene göre az daha önde gidiyor. 10 gun önceki çatı muaynesınde 4 cm açıklık olduğu ve doğumun başladığını söylerek dr umuz hastaneye yatırdı. bıraz sunı sancı ıle destekledı ama bende aşırı kasıldım ve sancım olmadığı için eve dönmek istedim. 1 gece hastanede yatıp çıktık sonrasındada herhangı bır sancım olmadı. ben normal doğum yapmak istiyorum kı vucut yapım bebeğin duruşu hepsi normal doğuma musait gibi gidiyordu. anca son muaynemızde dr umuz 3 gun daha bekleyeceğini salı gunu benı yatıracağını bebek ölçümlerde önde gittiği için daha çok beklemek istemediğini ve sunı sancı ıle destek vererek gerekirse suyumu patlatacağını hala daha bende sancı olmazsa bebeği sezeryan ile alacağını söyledi. normal doğumu planlı gerçekleştirmeyi deneyeceğini söyledi.
kızlar aranızda yada etrafınızda planlı normal doğuma giren var mı? ultrason ölçümleri önde diye bebeğin kendısının gelmesını beklemek risk doğurur mu?
aşırı kafam karışık son derece huzursuzum. lütfen yardımcı olun
evi sildim,süpürdüm,2 kere çamaşır attım makinaya,oğlumun kıyafetlerini yerleştirdim,hastaneye gidecekleri ayırdım ve hazırım artık.Birazdan arkadaşa gideceğiz,pasta böreğimi yeyip geleceğim.Hava da çok güzel burda,ohhh
Burdada hava cok guzel hafif bi yuruyusun tam zamani cikmak lazim evden :))
istanbull yazdım,görmemişsin cnm,7 aralık cuma 8'de doğuma gidiyorum,artık kontrolüm yok :))
çık cnm,yürüyüş beni çok rahatlatıyor.Hem önü kış,bebek de olunca evden çıkamayacağız,şimdi gezebildiğimiz kadar gezelim
merhaba,
benim size doğum hakkında bır sorum olacak.
39 haftalık hamileyim. ilk hamileliğim ve bır erkek bebek beklıyorum. ultrason ölçümlerinde bebiş 41 haftada. gebeliğin başından beri ölçümleri iri gitti hep. ben ve eşimde 180 üzerinde olduğumuz için dr gayet normal dedi devamlı. bebişin kafasıda yapısal olarak bedene göre az daha önde gidiyor. 10 gun önceki çatı muaynesınde 4 cm açıklık olduğu ve doğumun başladığını söylerek dr umuz hastaneye yatırdı. bıraz sunı sancı ıle destekledı ama bende aşırı kasıldım ve sancım olmadığı için eve dönmek istedim. 1 gece hastanede yatıp çıktık sonrasındada herhangı bır sancım olmadı. ben normal doğum yapmak istiyorum kı vucut yapım bebeğin duruşu hepsi normal doğuma musait gibi gidiyordu. anca son muaynemızde dr umuz 3 gun daha bekleyeceğini salı gunu benı yatıracağını bebek ölçümlerde önde gittiği için daha çok beklemek istemediğini ve sunı sancı ıle destek vererek gerekirse suyumu patlatacağını hala daha bende sancı olmazsa bebeği sezeryan ile alacağını söyledi. normal doğumu planlı gerçekleştirmeyi deneyeceğini söyledi.
kızlar aranızda yada etrafınızda planlı normal doğuma giren var mı? ultrason ölçümleri önde diye bebeğin kendısının gelmesını beklemek risk doğurur mu?
aşırı kafam karışık son derece huzursuzum. lütfen yardımcı olun
Planlı normal doğum diye bir şey var ve ablam da bu şekilde doğum yaptı.
Yeğenim 40 haftasını doldurduğu halde gelmedi. Bir zaman daha beklediler ancak doğum başlamadı. Doktor şu güne kadar kendi kendine gelmezse doğumu kendisinin başlatacağını söylemişti, ki öyle de oldu. Suni sancı ile açılma sağladılar. Zaten haftası önde giden bir de 40 haftasını doldurduğu halde gelmeyen bebekler diğerlerine göre oldukça iri oluyor ve normal doğum ciddi bir zorluk yaratıyor. Bu nedenle bazı doktorlar haklı olarak o riski almayı mantıklı görmüyor ve sezaryen yapılmasını öneriyorlar. Ablam 4200 gr bebeği normal doğum ile doğurdu ama çektiği acıyı birebir izlemiş birisi olarak hala hatırladığımda tüylerim diken diken olur. 3 kg çocuğu çıkartmakla 4200 gramı çıkartmak arasında eminim ciddi bir fark vardır. Bence bebeğiniz bu şekilde ileri bir haftaya sahipse ve kendi kendine doğum hala başlamamışsa, doktorunuzun her türlü önerisini içtenlikle dinleyin ve sezaryen teklifi yapılmışsa asla yanlış değerlendirip çıkarcılık vs. gibi düşünmeyin. Emin olun ki doktor haklı.
esincim çok tatlı maşallah allahım esirgesin gözünüz aydın olsun canımanneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum))
slm kızlar bugun aşkımı prensesimi taburcu ettiler şimdi uyuyor allhımm çok mutlu bi görseniz uyurken bile gülücükler atıyor
çok şükür emzirebileceğm
kızlar bide meme ucu hiç olmayanlar wollex in ektrikli süt sağma makinesi otomatik süper bişey olmayan göğüs ucum çıktı hemde sütü çok güzel sağıyor
canım gözünüz aydın olsun ne mutlu size allahım mutluluğunuzu hiç bozmasın28kasım gecesi 3:00 da tuvalete kalktım ve geri yattığımda ılık ılık bişey aktığını hisettim ama azdı önemsemedim.sonra kalktım yattım bi daha geldi sonra bi daha derken gitgite miktarı arttı.saat 5:00 da hastaneye gittik.37. haftam o gün bitiyordu.ebe baktı evet suyun gelmiş 3 cm de açılma var dedi ama benim hiç sancım yoktu:))bebeğin başı kanala girmiş dedi.doktorum arandı ve hemen yatış yapıldı.saat 8:00 de doktorum baktı 4 cm olmuş dedi hala sancı yok...sancısız bu kadar açılma çok iyi dedi. saat 10 :00 a kadar kendi sancım beklendi ama gelmeyince suni sancı bağlandı.2 saat sonra doktor geldi açılma 5 cm olmuş dedi.tabi sancılar tavanda benim.yarım saat sonra sanırım 12:30 da falan ebe geldi bakalım açılmana dedi bi baktı bebeğin saçlarına elliyorum çabuk doğumhaneye dedi.yattım doktorum bişeyler atıştırmaya gitmiş onu bekledik 20 dk falan.o geldi ıkın dedi ama ben maalesef pek ıkınamadım.başaramadım yaniii:))ebe karnımdan bastırdı ben ıkındım doktor çekti derken saat 13:10 da mucizem geldi. 3 kg ve 48 cm olarak 3 hafta önceden aceleci bebek olarak hastanede anıldı taki eve çıktığımız güne kadar:))şimdi 3 günlük olduk.benim de çok dikişim yok.bebeğimin herşeyiyle ben ilgileniyorum.hızla iyileşiyorum çok şükür.herkese eğer sağlığı el veriyosa normal doğum tavsiye ediyorum...
Doktor Kontrol Listemiz
emi1987 3 aralık pzt saat: 15.00
gecedicle 3 aralık pzt saat: 15.00
ymd 3 aralık pzt saat: 18.15
mdrcnn 3 aralık pzt saat:????
ceza83 4 aralık salı saat: 09.30
eczreyrey 4 aralık salı saat:10.00 - 15.30
gamzeli 4 aralık salı saat: ???
cicibisi 4 aralık salı saat: 10.15
pinarfrtn 4 aralık salı saat: 13.00
dmc85 4 aralık salı saat: 13.30 (Doğum)
serpilurhan 4 aralık salı saat: öğleden sonra (Doğum)
biftek 5 aralık çarş. saat: 10.00
mavi58 6 aralık perş. saat: 10.20
miskokulum 7 aralık cuma saat: 08.00 (Doğum)
naz8 7 aralık cuma saat: ???? (Doğum)
emi1987 7 aralık cuma saat: ???? (Doğum)
istanbull34 7 aralık cuma saat: 11.10
lezginka 12 Aralık çarş. saat: 08.00 (Doğum)
istanbull34 12 Aralık çarş. saat: 09.00 (Doğum)
ymd 12 Aralık çarş. saat: 09.00 (Doğum)
funntunn 12 aralık çarş. saat: 13.00
Seastire 13 aralık perş. saat: 11:00
mermaid76 Kontrol montrol yok artık doğurdu
yawruş - Kontrol montrol yok artık doğurdu
burcu_gen - Kontrol montrol yok artık doğurdu
ecrin46 - Kontrol montrol yok artık doğurdu
egemm44 - Kontrol montrol yok artık doğurdu
maya887 - Kontrol montrol yok artık doğurdu
mustafamvezeynebim - Kontrol montrol yok artık doğurdu
ozgezngn - Kontrol montrol yok artık doğurdu
fd01 - Kontrol montrol yok artık doğurdu
nigar50
bsygn
gobeklim
cereyan
vitaminc
yasmin_tokat
lovepinkk
mervegkc
badem30
oflu
güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....
slm kızlar nasılsınız burda hava çok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?