2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Allah kızına uzun ömürler versin canım..öyle düşünme..daha en az 2 haftan var..ayrıca başın sağolsun..

Selam kızlar. Akşamüstü gene biraz sancım oldu. Çok felaketti ya. Belim kalçamdan ayrılıyodu sanki. Kasiklarim çok fenaydı. Yarın kontrolüm var bakalım ne olur ?

cnm ya senin de benim gibi çok ağrılı geçiyor Allah yardımcımız olsun az kaldı inş. bebeğimizi kucağımıza alınca herşey bitecek onu düşün...

cnm ya senin de benim gibi çok ağrılı geçiyor Allah yardımcımız olsun az kaldı inş. bebeğimizi kucağımıza alınca herşey bitecek onu düşün...

aynen canım gece hiç uyuyamıyorum hayırlısı artık. Hayırlı vakitte gelsinler inşallah

vala sen en yararlı şeyleri tüketmişsin :)) ananası duymamıoştım onu da denemek lazım bir de malt içeceği.

yok canım ya nerde. Daha doğuramadim. Ama sancılar vuruyo bilmiyorum yalancı sancılar galiba. Benimki son dakikaya kadar duracak içerde

aman aman gec olsunda guc olmasin deniyor ama 40.haftadan sonrada zor oluyormus yaaa...insallah hayirli bir zamanda gelir...vallla benimde karnim bazen tas gibi oluyor belime agri giriyor..ama gunde 2 defa felan oluyor..devam etmiyor yani...nst de sanci cikmiyor ama ufak ufak kasilmalar baslamis dedi doktor..bakalim persembe bir daha gidicez ne cikicak bakalim...

hoşgeldin canım...
ay sorma sıra bize gelecek mi acaba :26:

a.s. doğumu bekliyorz gördüğün üzere canım kaç kişi kaldık yahu daha var bayağı doğurmyana ama aralık annneleriyz kesinleşti :2:

valla benim için de artık zaman geçmek bilmiyor,sanki hiç doğurmıcam da hep hamile kalıcakmışım gibi,bazen hala inanamıyorum..

Canım gözün aydın,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,ikinizin de iyi olmasına sevindim,darısı bizlere inş..

güle güle kullanın cnm,hepsi de çok şeker..

selamlar kızlar nasılsınız..

benim 3 gündür karnımın yan boşluklarında felaket ağrım var,sabah 8' lere kadar acıdan uyuyamıyorum,yarın da son kontrolümüz var,inş.. güzel geçer..

Cezacım pınarcım sağolun kızlar cok fenaydım ateşler içindeydim diş fırcasıyla hallettım boğazım cok tahrip oldu ama suan daha ıyıyım kızımda cok korktu galıba tepişip duruyor yavrum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…