bu arada kızlar en nefret ettiğim ot dereotudur. bu akşam itibari ile yemeye başladım :) çok faydalıymış anneler için. her akşam 1 kase dereotlu yoğurt yemeye karar verdm bi araştırın isterseniz.
bu arada kızlar en nefret ettiğim ot dereotudur. bu akşam itibari ile yemeye başladım :) çok faydalıymış anneler için. her akşam 1 kase dereotlu yoğurt yemeye karar verdm bi araştırın isterseniz.
kızlar bende bu çantayı almayı düşünüyorum fiyatı 100 tl nasıl sizce?Eki Görüntüle 566994
kızlar bende bu çantayı almayı düşünüyorum fiyatı 100 tl nasıl sizce?Eki Görüntüle 566994
sedlam canm güzel görünüyor çanta. zaten benm gördüklerim de en ucuz 75 ten başlıyordu. için de bölmeleri nasıl, bu fiyattaki çantaların içinden biberon kabı ve alt açma örtüsü çıkıyor mesela.
kızlar size ne dicemmbu mevlüt işini ne yapacaksınız???
illa kırkının cıkması gerekmiyo diye biliyorum benn
kayıvalidemdee hayır 40 doldcakk diyoo
annemdee diyoo ne alakaaa 40 ölülerde oluyo sinir oluyorum yeni dogmus bebebe diyoo illa 40 beklemek gerekmez diyooo
bense aslında hiç istemiyorummm
bir yerde kurban kesitirp orda dualsını okutrsamm evim daha pislenmeden kalsaa herhes orda gelse diye istiyorum ama daha eşimle bile konusamadım bu durumuuu
püff bilmyrumm
hiçte sevmem öyle kalabalıkta cocugu bide elden elee hayatta vermemmm
kayınvalidemm aa birsy olmaz diyoo
güzelmiş canım al bence
ben çocuk kıyafetlerini aldığım yerden aldım ikisinin de içinde biberon sıcak tutucuları ve alt açmaları var valiz tipli olan 180 öteki 160 lira .o gün toplu alışveriş yapmıştık.fiyatını sormadım çantaların kayınpeder alınca herşeyi.daha sonra öğrendim tabi ben verseydim o kadar verir miydim bilmiyorum Eki Görüntüle 566983 Eki Görüntüle 566984
6 yıl önce 3 aralıkta babamı kalp krizinden kaybettim... 6 yıldır ailem için kara bir gündür 3 aralık....
acaba kızım süpriz yapıp bu gece gelir mi?
3 aralığın anlamı değişir mi bizim için acaba ben bunu gerçekten istiyor muyum?yoksa bu günün sadece babama ait olmasını mı istiyorum bilemedim ki?
evde nasıl kapıcam kıs naptımı biliyom en azından bide burda hiç kuaföre gitmedim buzamana kadar hep kendim aldım göbüşten zorlanmadım zaten ama sanki daha hassas olmuş o bölgem ondan cnm fazla yandı bidaha zor yapmam :) jilet le alırım çıkarsa 20 günüm var daha napalım idare edicem artıkınmikrop kapcak oldunmu ewde de kaparsın güvendğin temiz bi yere gidebilirsin ben sürekli giderim mikrop felan da kapmadım allah göstermesin yine de:18:
6 yıl önce 3 aralıkta babamı kalp krizinden kaybettim... 6 yıldır ailem için kara bir gündür 3 aralık....
acaba kızım süpriz yapıp bu gece gelir mi?
3 aralığın anlamı değişir mi bizim için acaba ben bunu gerçekten istiyor muyum?yoksa bu günün sadece babama ait olmasını mı istiyorum bilemedim ki?
Allah mekanını cennet etsin öyle düşünme bence bebğin anne karnında ne kadar çok durusa o kadr iyi diye düşünüyorum
hayat bazen acı tesadüflerle kaplı ben de abiciğimi 11 kasım da kaybettim eşimin doğum tarihi 11 kasım her sene ona ayıp olmasın diye kutluyorum ama bir tarafım hep abime dua okuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?