2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bu arada kızlar en nefret ettiğim ot dereotudur. bu akşam itibari ile yemeye başladım :) çok faydalıymış anneler için. her akşam 1 kase dereotlu yoğurt yemeye karar verdm bi araştırın isterseniz.

bu arada kızlar en nefret ettiğim ot dereotudur. bu akşam itibari ile yemeye başladım :) çok faydalıymış anneler için. her akşam 1 kase dereotlu yoğurt yemeye karar verdm bi araştırın isterseniz.

evet bana ebe söylemişti 2 ay önce hergün yiyemedim ama severim süt de yapıyormuş üstelik...

Bende sevmem ama napalim yicez de bi dogurabilseydik :)))

evet var alt açması,biberen kabı,kirli torbası,üç dört bölmesi var su geçirmez silinebilir bazı sitelerde daha pahalı markası avvio çantanın benim hoşuma gitti bez çantalar hoşuma gitmiyor unlar daha iyi gibi.

Merhaba canım. Bence mevlüt yapılmazsa bir eksiklik olur diye düşünüyorum. Ev her zman kirleniyo, temizleniyo. Bu seefr de böyle güzel bir olayla kirlensin nasılsa temizlenir...
Bizde de tam tersi 40 çıkmadan okutulmaz, ama kayınvalidemlerde hemen okuturlar. Ben de kayınvalidemlere uygun yapıcam çünkü mantıklısı bu. Annemle kayınvalidem konuştular hemen ikna olduk, 2 kere misafir ağırlamak zor. gelenler açısından da 2 kere uğraştırmamış oluruz. Gelecekler direk mevlüte gelirler. Bence kayınvalideni kırmadan, bu şekilde anlatırsan hem gönlünü almış olursun, hem de onu çiğnemezsin onu....

6 yıl önce 3 aralıkta babamı kalp krizinden kaybettim... 6 yıldır ailem için kara bir gündür 3 aralık....
acaba kızım süpriz yapıp bu gece gelir mi?
3 aralığın anlamı değişir mi bizim için acaba ben bunu gerçekten istiyor muyum?yoksa bu günün sadece babama ait olmasını mı istiyorum bilemedim ki?

güle güle kullan canım bize bir çorap alıp gelmiş kaynanam çok şanlısın kaynatanın kıymetini bil:)

Allah mekanını cennet etsin öyle düşünme bence bebğin anne karnında ne kadar çok durusa o kadr iyi diye düşünüyorum

mikrop kapcak oldunmu ewde de kaparsın güvendğin temiz bi yere gidebilirsin ben sürekli giderim mikrop felan da kapmadım allah göstermesin yine de:18:
evde nasıl kapıcam kıs naptımı biliyom en azından bide burda hiç kuaföre gitmedim buzamana kadar hep kendim aldım göbüşten zorlanmadım zaten ama sanki daha hassas olmuş o bölgem ondan cnm fazla yandı bidaha zor yapmam :) jilet le alırım çıkarsa 20 günüm var daha napalım idare edicem artıkın

anaaaa kıs varya ben bilmeden ne çok yararlı şey yiyip içiyomuşum bende diorum bu sütler nie akıyo çocuk doğmadan :) valla ben her sabah kahvaltıda salatalık domatesin üzerine dereotu maydonoz doğrayıp azıcık limon sıkıp öyle yerim sabah normal çay yerinede rezene içiyorum onuda çokkkkkk seviyorum ikiside çok süt yapıyomuş :) haaa bide ananas çok severim oda süt yapıyomuş :) içime doğmuş demekki :)

hayat bazen acı tesadüflerle kaplı ben de abiciğimi 11 kasım da kaybettim eşimin doğum tarihi 11 kasım her sene ona ayıp olmasın diye kutluyorum ama bir tarafım hep abime dua okuyo

Selam kızlar. Akşamüstü gene biraz sancım oldu. Çok felaketti ya. Belim kalçamdan ayrılıyodu sanki. Kasiklarim çok fenaydı. Yarın kontrolüm var bakalım ne olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…