• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar bende aralık annesiyim 3 çocuğum ama yinede çok heycanlıyım..şunu gördümki her çocukta insanda farklı heycan oluyormuş çok güzel bir duygu

kızlar benim ocak bir gibi görünüyor ama doktorum aralık 18 alıcaz dedi sezaryan yani iki çocuğumda sezaryan olduğu için iki haftam var allahın izniyle

kızlar benimde belim iflas etmiş durumda:19: yürümek hareket etmek işkence oldu,:43:allahtan 6 gün kaldı,belim en sonunda dayanamadı benden sana hayır yok dedi,bu haftayı yatarak geçirmek zorunda kalcam ne yazıkki:43: ailemin eşimin morali çok bozuk üzülüyolar bu durumuma bende onları teselli ediyorum.....

canım cicileriniz çok güzel iyi günlerde kullanın

6 yıl önce 3 aralıkta babamı kalp krizinden kaybettim... 6 yıldır ailem için kara bir gündür 3 aralık....
acaba kızım süpriz yapıp bu gece gelir mi?
3 aralığın anlamı değişir mi bizim için acaba ben bunu gerçekten istiyor muyum?yoksa bu günün sadece babama ait olmasını mı istiyorum bilemedim ki?
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun daha erken biraz daha dursun canım

Selam kızlar. bebekten fırsat bulup yazamıyorum ama aklım hep sizde. kimler doğurdu çok merak ediyorum.diğer anneler ne alemde bilmiyorum ama benim doğumdan sonra en büyük sıkıntım emzirmek oldu. bir an evvel göğüs kremlemeye başlamanızı tavsiye ediyorum. ben sezeryan olduğum gün lansinoh kullanmaya başladım ama işe yaramadı ve büyük sıkıntım oldu. garmastan isimli başka bir krem kullanmaya başladım. iyileşmeye çalışıyorum. göğüs ucu çatlağı ve sütün hemen gelmemesi kabusum oldu resmen. göğüslerim kanayıp kabuk bağladı. önerimi sakın yabana atmayın. aklınızda bulunsun. hepinizi öpüyorum.
doğum yapanların genel sorunu herhalde bende hep onu düşünüyorum ne yapsamda az bir yarayla kapatsam diye hep araştırıyorum tavsiyelerin için sağol geçmiş olsun garmastanı ablam kullanmıştı hemen geçirmişti

günaydın güzel anneler....

geçmişi pek okuyamadım ama herkes iyidir umarım....
günaydın canım kendi adıma konuşayım ben iyiyim çok şükür

kızlar benimde belim iflas etmiş durumda:19: yürümek hareket etmek işkence oldu,:43:allahtan 6 gün kaldı,belim en sonunda dayanamadı benden sana hayır yok dedi,bu haftayı yatarak geçirmek zorunda kalcam ne yazıkki:43: ailemin eşimin morali çok bozuk üzülüyolar bu durumuma bende onları teselli ediyorum.....

çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun doğumdan hemen öncede kötü olmuş

canım çok geçmiş olsun Allahım dayanma gücü versin sana

günaydınnnnnnnnn
amanın karda gelebilirmişşşş
kar kıyamettede dogum yapmayız inşşşallahhhhhhhhhhhhhhh

arabamız yok bizimm kalırız yollarda vallahiiiiii taksi de zor buunurrr

Neyseki az kalmış. Çok geçmiş olsun...

günaydınnnnnnnnn

Kar mı geliyomuş?? Bana hiç kış gelmicek gibi geliyodu. Benim yengemin sancıları kar yağarken başlamış, yolda araba bile yokmuş :(

günaydınnnnnnnnn

kar bebişi olur bizim bebişlerde tatlım :)
kızı olanlar simla takar adını uyumlu olur :) anlamı Simla, karlarla kapli anlamina gelir. Hindistan’daki şehrin adinin simla olmasi da burdan gelmektedir. Zira hindistanin kuzeyınde himalayalardaki bu şehir cok serin, kış aylarında karlarla kaplıdır.

Son düzenleme:
Back
X