• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sezeryan olacakların doğum tarihleri de belirlenmiiiiş.
bakalım yarın kontrolüm var nstye gireceğim. kilosunada bakılacak tabiki. ayın 20sine kadar bekleriz bebişin gıkı çıkmazsa o zaman sezeryan demişti bebeğim haftasına göre iriymiş çünkü :) :52:

bakalım hayırlısı :D

glikozym01 inşallah canım sağol.doğuma alıcam seni falan demezse haber veririm tabi :1:
senin de ne kadar az vaktin kalmış..:53: normal doğum olcak herhalde.

bakalım yarın kontrolüm var nstye gireceğim. kilosunada bakılacak tabiki. ayın 20sine kadar bekleriz bebişin gıkı çıkmazsa o zaman sezeryan demişti bebeğim haftasına göre iriymiş çünkü :) :52:

hayırlısı olsun canım

glikozym01 inşallah canım sağol.doğuma alıcam seni falan demezse haber veririm tabi :1:
senin de ne kadar az vaktin kalmış..:53: normal doğum olcak herhalde.

Ewet canım biz normali bekliyoruz bu cuma kontrolümüz var o zamana kadar da geleceğini zannetmiyorum bakalım cuma ne diyecek?

Göbüşler hemen hemen aynı büyüklükte kilolarda aynı gibi sanki kızlar ben 69 oldum:53:

benim kilo da 68 evet hemen hemen aynı gibi.

Kızlar yalnız ben daha 37.haftamdayım sizden küçüğüm onu da göz ardı etmeyin bence :9:

gecedicle sen de çok tatlısın maşallah. :nazar:

Son düzenleme:

Beklemek çok zor canım yaaa benimkinde daha gık yok oynuyor içinde keyifli keyifli

Eklentiler

• $SAM_0615.webp
    $SAM_0615.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $SAM_0616.webp
    $SAM_0616.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 43
nunna sen de koy da görelim. en küçük ve en büyük göbek seçiyoruz :1: sen de katıl yarışa.

yok mu başka katılmak isteyen?

Son düzenleme:
ay heves ettim bende koyıyım göbüşümü :)

maşallah senin göbüşünede canım . kız baya uzunmuş saçın maşallah
sağol cnm evt saçlar çok uzun kestirmek istiyorum doğumdan sonra ama kociş istemiyo kesmemi fön çekince çok güzel oluyo ama guguşla nasıl bakıcam bilmiyom yolar saçlarımı :9::9:
Göbüşler hemen hemen aynı büyüklükte kilolarda aynı gibi sanki kızlar ben 69 oldum:53:
kısss mümkün değil ben 79 kiloyum şuanda hehehhehe :)
dün çekmiştim bi tane dur koyayım bari :)

koy koy görek guguşu:1:

:53::52: oooooooo gerçekten büyükmüş. acaba giydiğin badiden mi?

ben de giyinip çekineyim bi daha durun bekleyin.

body le ilgisi yok göbişi çıplak da çekerdim ama ona da artık göz dayanmaz cidden basket topu gibi:)) yeri rahat ya ondan sancı mancı yok zaten heralde:)

Back
X