Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sezeryan olacakların doğum tarihleri de belirlenmiiiiş.
bakalım yarın kontrolüm var nstye gireceğim. kilosunada bakılacak tabiki. ayın 20sine kadar bekleriz bebişin gıkı çıkmazsa o zaman sezeryan demişti bebeğim haftasına göre iriymiş çünkü :)
bakalım hayırlısı![]()
glikozym01 inşallah canım sağol.doğuma alıcam seni falan demezse haber veririm tabi![]()
senin de ne kadar az vaktin kalmış..normal doğum olcak herhalde.
Göbüşler hemen hemen aynı büyüklükte kilolarda aynı gibi sanki kızlar ben 69 oldum![]()
sezeryan olacakların doğum tarihleri de belirlenmiiiiş.
bakalım yarın kontrolüm var nstye gireceğim. kilosunada bakılacak tabiki. ayın 20sine kadar bekleriz bebişin gıkı çıkmazsa o zaman sezeryan demişti bebeğim haftasına göre iriymiş çünkü :)
bakalım hayırlısı![]()
kız benim göbüşümün çıplak hali beni korkutuyo valahiç bakmak istemiyorum :)
Fotodaki benimkiyle hemen hemen aynı gibi görünüyor canım![]()
Ewet canım biz normali bekliyoruz bu cuma kontrolümüz var o zamana kadar da geleceğini zannetmiyorum bakalım cuma ne diyecek?
sağol cnm evt saçlar çok uzun kestirmek istiyorum doğumdan sonra ama kociş istemiyo kesmemi fön çekince çok güzel oluyo ama guguşla nasıl bakıcam bilmiyom yolar saçlarımıay heves ettim bende koyıyım göbüşümü :)
maşallah senin göbüşünede canım . kız baya uzunmuş saçın maşallah
kısss mümkün değil ben 79 kiloyum şuanda hehehhehe :)Göbüşler hemen hemen aynı büyüklükte kilolarda aynı gibi sanki kızlar ben 69 oldum![]()
dün çekmiştim bi tane dur koyayım bari :)
koy koy görek guguşu![]()
siz bunlara göbiş mi diyosunuz durun yine pörtleteyim gözlerinizxi:)))
siz bunlara göbiş mi diyosunuz durun yine pörtleteyim gözlerinizxi:)))
oooooooo gerçekten büyükmüş. acaba giydiğin badiden mi?
ben de giyinip çekineyim bi daha durun bekleyin.
Maşallah maşallah kız seninki çok aşağı inmiş yaaa Allah nazarlarda esirgesin![]()
Keyfi yerinde olsunda gerisi önemli değil doğar bi şekilde Allahın izniyle:)
kısssssssssss maşallah çok tatlı olmuşun ya
benim kilo da 68 evet hemen hemen aynı gibi.
Kızlar yalnız ben daha 37.haftamdayım sizden küçüğüm onu da göz ardı etmeyin bence
gecedicle sen de çok tatlısın maşallah.![]()