• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Amanin dogumlar baslamis bende hala ne agri ne sizi sadece gobegim cok asagida dedi doktor normal dogum istiyoruz artik hayirlisi dogum yapacak annelere kolay dogumlar diliyorum kizlar bir nefeste cikaralim normal dogumda derin nefees almanin amaci acaba cigerleri doldurup bebegi cigerimizla ltmek mi acaba bir yandanda mantigini anlamaya calisiyorum

Kızlar hep normal doğuma hazırlanırken benim şişman kızım 4100 gr olunca doktorum sezeryan olmam gerektiğini söyledi zaten şimdiye kadar daha çok aşağı inmesi gerekirdi inemiyo sanırım çatı dar dedi bu sebeple perşembe sabah 8 gibi kızımı alıcam inşallah dua edin Allahım hepimizin yanında olsun spinal anesteziden korkmuyorum ama korktuğum sezeryandan sonra o anestezinin etkileri ağır olursa sıkıntı işte ah kızım ah şişman hala tutmuş ultrasonda kordonu yemeye çalışıyo aç bu aç:)

Kordonu yemeye çalışma durumuna çok güldüm :))) Maşallah tombul bebişine :))
Sağlıkla gelsin de hangi yöntemle gelirse gelsin.

Kizlarrr mrh.yarin sabah doguma gidiyorum,heyecan var biraz.dusunmek istemiyorum ama elimde degil.sabah 8 de spinal sezeryan olcak insallah.dualarinizda beni de unutmayin

Amanin dogumlar baslamis bende hala ne agri ne sizi sadece gobegim cok asagida dedi doktor normal dogum istiyoruz artik hayirlisi dogum yapacak annelere kolay dogumlar diliyorum kizlar bir nefeste cikaralim normal dogumda derin nefees almanin amaci acaba cigerleri doldurup bebegi cigerimizla ltmek mi acaba bir yandanda mantigini anlamaya calisiyorum

Canim cigerleri doldurmanin amaci tek seferde bol ve sıkıca ikinabilmek,kesik kesik duzensiz ikinmaktan daha kolay ve etkili oldugu icin.

Kizlarrr mrh.yarin sabah doguma gidiyorum,heyecan var biraz.dusunmek istemiyorum ama elimde degil.sabah 8 de spinal sezeryan olcak insallah.dualarinizda beni de unutmayin

Hayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla kucağına al inşallah canım.

iyi akşamlar kızlar benimde bgn kontrolüm vardı, oğlum normalde 10 gün ilerde gidiyodu ama bu kontrolde tam günü gününe çıktı. kilosuda 3050 grammış. nst de sancımda çıkmadı ama doktor artık her an olabilir dedi. 3 gün sonrada olur 10 gün sonrada belli olmaz artık beklemedeyiz dedi.

annişler dua edin ne olur babamı yoğun bakıma almışlar hepinizın duasına ihtiyacımız var Allah rızası için babama dua edin

canımm allah sağlıkla kurtarsın şimdiden maşallah bebişine tabiki dualarımız sizlerle

Back
X