2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Allahım maşallah senin teslimiyetine ne denir ki :)

herkese iyi akşamlar kızlar, bebişi hastalanan arkadaşlarım çok geçmiş olsun, sizin kadar üzülmek müğmkün değil tabi ama inanın içim acıdı, inşallah çabucak iyileşirler. siz moralinizi iyi tutmaya çalışın güzel şeyler düşünelim çabucak iyileşsinler.

genelde bebekler son iki hafta içinde doğarmış ama oran yüzde 80 yani yüzde 20 lik bir kesim de demek ki ya çok erken ya da biraz geç doğuruyor.

birşey olmaz Allah hem seni hem bebeğini korusun

tam da sabırsız insana denk geldi geç doğma işi..
ben diyodum anası gibi sabırsız olursa gelir hemen diye.
ama nerdeeeeeeeee
nazlı çıktı oğluşum

çok üzüldüm allah şifa versin inşallah kısa zamanda iyleşirler allahın izniyle
benim kızımında sarılığında gerileme olmuyor yarın doktora gitcez 15 günü geçtiği için yatırılabilirler inşallah iyi sonuçlar alırız

Tontisler benim melek kizim 08.12.2012 de sabah saat 10:10 da dunyaya geldi.....
Biraz aceleci cikti melegim 38+0 da gelmeye kadar verdi.
İste hikayemiz.....
Sabah saat 08:30 civari uyandim wc ye gittim bi sorun yoktu. Tekrar yatagima donup yattigimda alttan sucak biseylerin aktigini hissettim ve yataktan kalktigimda suyum bacaklarima dogru inmeye basladi hemen annemi cagirdim ve apartopar hastaneye gittik 7 cm acilma var ama bende sanci yok ....
doguma az kalmis dendi hemen doguma hazirlandim ve o arada sancilar gelmeye basladi ben boyle bi sey yasamadim hic....
Biraz zor bi dogum sureci gecirdim suan popomun uzerine oturamiyorum 4 dikisim var. Ama melegim oldukca saglikli masallah....

Babamiz bizi ancak 6 saat sonra gorebildi cunku bilenler vardir ayri illerdeyiz esimle..

Melegim ÖMÜR CEYDA' M HOSGELDİN :)))

Allah herkesin yavrusunun saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin.

Simdilik bu kadar sonra yine gorusuruz tontisler....

hoşgeldin canım..
ne güzel ALLAH ANALI BABALI büyütsün inşallah..
bi benim oğlum gelemedi.
okuyunca imrendim yemin ederim.
benim ne zaman suyum gelecek sancım olacak diye düşünmekten kafayı yedim

kuzum geçmiş olsun...
inşallah geçmiştir de yatırmazlar kızını..
dualarımız sizinle..
RAbbiME emanetler..

canım geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz kızında

oyy maşallah :) kaç kilo doğdu Allah nazardan saklasın analı babalı büyütsün

ofluuu biz kaldık yaw

merhaba kızlar,

doğum yapan arkadaşları tebrik edrim,Allah analı babalı hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..

bebeği rahatsızlanan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum,Allah' ım şifa versin,dermansız dert vermesin hiçbirimize,hepimiz sağlıkla kucaklayalım miniklerimizi..

biz de bugün kızımla ilk kontrolümüze gittik,sarılık başlangıcı çıktı kızımda,kan değeri 11 di. şuan için tedaviye gerek duymadı dr. 2 gün sonra tekrarlanıcak testi inşallah yükselmez,sürekli uyuyor uyandıramıyorum bir türlü.bol bol emzirmek gerekiyormuş ki ben daha dünden beri emzirmeye başlayabildim,ilk 3 gün hiç sütüm gelmedi,sezeryan doğumlarda sütün geç gelmesi olabiliyormuş,dünden beri emiyor çok şükür ama mama takviyesi de yapıyoruz hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…