canım geçmiş olsun üzüldüm. canm ben fırsat bulup bakamıyorum. aralık bebekleri büyüyor sayfasına yaz takip edeyim doğum yapanlar da yazsa...
amin canim gercekten cok zor herkes uzme kendini duzelir diyor ama hicte oyle degil insanin canindan can sonucta onun bir bakisina canini verir insan ama buda bir sinav diye dusunuyorum benim basima gelen olay 3500 bebekte bir mesela onemli olan erken teshis diye dusunuyorum insaallah tedaviye yanit verir hergun dua ediyorum elimizden dua etmekten baskasi gelmez bu isin hayri bizi allaha yaklastirmasi diye dusunuyorum kisacasi aciziz
kızlarrr ben ne zaman doğurucammmmmmm...
40. haftadan sonra doğuran var mı yardım edin
ay canım benim ablam 40 haftadan 20 gün sonra falan doğurmuştu korkma canım :)
off çok stresliyim yaa kafayı yicem
bişey olucak diye ödüm kopuyo
genelde bebekler son iki hafta içinde doğarmış ama oran yüzde 80 yani yüzde 20 lik bir kesim de demek ki ya çok erken ya da biraz geç doğuruyor.
birşey olmaz Allah hem seni hem bebeğini korusun
tam da sabırsız insana denk geldi geç doğma işi..
ben diyodum anası gibi sabırsız olursa gelir hemen diye.
ama nerdeeeeeeeee
nazlı çıktı oğluşum
ayyy oğlan çocuğu zaten geç gelir ki canım
ne tatlı olacak düşünsene misssssssss gibi kokucak doğunca ayyyy
Tontisler benim melek kizim 08.12.2012 de sabah saat 10:10 da dunyaya geldi.....
Biraz aceleci cikti melegim 38+0 da gelmeye kadar verdi.
İste hikayemiz.....
Sabah saat 08:30 civari uyandim wc ye gittim bi sorun yoktu. Tekrar yatagima donup yattigimda alttan sucak biseylerin aktigini hissettim ve yataktan kalktigimda suyum bacaklarima dogru inmeye basladi hemen annemi cagirdim ve apartopar hastaneye gittik 7 cm acilma var ama bende sanci yok ....
doguma az kalmis dendi hemen doguma hazirlandim ve o arada sancilar gelmeye basladi ben boyle bi sey yasamadim hic....
Biraz zor bi dogum sureci gecirdim suan popomun uzerine oturamiyorum 4 dikisim var. Ama melegim oldukca saglikli masallah....
Babamiz bizi ancak 6 saat sonra gorebildi cunku bilenler vardir ayri illerdeyiz esimle..
Melegim ÖMÜR CEYDA' M HOSGELDİN :)))
Allah herkesin yavrusunun saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin.
Simdilik bu kadar sonra yine gorusuruz tontisler....
çok üzüldüm allah şifa versin inşallah kısa zamanda iyleşirler allahın izniyle
benim kızımında sarılığında gerileme olmuyor yarın doktora gitcez 15 günü geçtiği için yatırılabilirler inşallah iyi sonuçlar alırız
benim kızımında sarılığında gerileme olmuyor yarın doktora gitcez 15 günü geçtiği için yatırılabilirler inşallah iyi sonuçlar alırız
Tontisler benim melek kizim 08.12.2012 de sabah saat 10:10 da dunyaya geldi.....
Biraz aceleci cikti melegim 38+0 da gelmeye kadar verdi.
İste hikayemiz.....
Sabah saat 08:30 civari uyandim wc ye gittim bi sorun yoktu. Tekrar yatagima donup yattigimda alttan sucak biseylerin aktigini hissettim ve yataktan kalktigimda suyum bacaklarima dogru inmeye basladi hemen annemi cagirdim ve apartopar hastaneye gittik 7 cm acilma var ama bende sanci yok ....
doguma az kalmis dendi hemen doguma hazirlandim ve o arada sancilar gelmeye basladi ben boyle bi sey yasamadim hic....
Biraz zor bi dogum sureci gecirdim suan popomun uzerine oturamiyorum 4 dikisim var. Ama melegim oldukca saglikli masallah....
Babamiz bizi ancak 6 saat sonra gorebildi cunku bilenler vardir ayri illerdeyiz esimle..
Melegim ÖMÜR CEYDA' M HOSGELDİN :)))
Allah herkesin yavrusunun saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin.
Simdilik bu kadar sonra yine gorusuruz tontisler....
canım geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz kızında
oyy maşallah :) kaç kilo doğdu Allah nazardan saklasın analı babalı büyütsün
ofluuu biz kaldık yaw
kız dur sana noluyo sıranı bekleeeeeee
merhaba kızlar,
doğum yapan arkadaşları tebrik edrim,Allah analı babalı hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..
bebeği rahatsızlanan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum,Allah' ım şifa versin,dermansız dert vermesin hiçbirimize,hepimiz sağlıkla kucaklayalım miniklerimizi..
biz de bugün kızımla ilk kontrolümüze gittik,sarılık başlangıcı çıktı kızımda,kan değeri 11 di. şuan için tedaviye gerek duymadı dr. 2 gün sonra tekrarlanıcak testi inşallah yükselmez,sürekli uyuyor uyandıramıyorum bir türlü.bol bol emzirmek gerekiyormuş ki ben daha dünden beri emzirmeye başlayabildim,ilk 3 gün hiç sütüm gelmedi,sezeryan doğumlarda sütün geç gelmesi olabiliyormuş,dünden beri emiyor çok şükür ama mama takviyesi de yapıyoruz hala..[/QUOTE
sakın aç bırakmşığa canımiben memeyi unutmasın emsin diye inat ettim.sonunda hastanede yattı oğluşumm.varsa etraftan bi süt sağma makinası edin yada sütün çoksa manuel pompa al.sağ ve kaşıkla ver biberona alışmasın diyosan.2 saatte bir hiç sektirmee.uyumaktan ememiyolar çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?