2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım biz 5 günlüğüz dün sarılık değeri çok düşüktü..sarılık şuan için yok ama ben 2-3 satte bir saat kuruyorum ve uyandırıyorum..ayağının altını kaşır ğibi yapacaksın biraz baskı şeklinde..biz burnumuzla uyanmıyoruz..uyandır derim ben..benimde sütüm yoktu.dün biraz gelmeye başaldı..

Bazen kendisi uyanıyor bazense ben uyandırıyordum, uyanmazsa uyandırman lazim kesinlikle. Su an icin açlıktan uyanamıyorlar biraz daha geçince açlık yuzunden uyanmaya başlayacaklar o zamana kadar senin düzenli aralıklarla onu uyandırıp beslemen gerekiyor.

canım senınle aynıymıs tarıhlerımız evet haklısın belırsızlık daha kötü herkes doğum yaparken kıskanmaya basladım artık ben de yapayım dıye sağlıkla hayırlısıyla kucagımıza alsaydık :)

mrhb kızlar bende bugün doktora gittim kasılmalarım başlamış normalde 20 de sezeryan olacaktım ama 18ne aldık şimdilik tarihi hayırlısı bakalım.

hadi hayırlısı canım

BEN DE hala doğurmadım kızlar. 5 günüm kaldı. normal doğum istiyorum ama hayırlısı tabi...

ben de öyyyle kurbanlık koyun gibi bekliyorum valla doğsa da sevsek artık

canım senin ki epey sıkıntılıymış yaa. benim karnım ufak tefek aşağıda ama öyle acı da vermiyor Allah dan kayınvalidem de çok sıkıntı çekmiş eşim 4 800 görümcem 4 500 doğmuş karnı tabi çatlkatan delik deşik olmuş görümcemdeyken artık tülbent sarıp destek yapmış son iki ay düşünsene ayyy ne fena

topiğe giremiyorum kızlar evde kayınvaldemler falan var bilgisayar oturma odamda olduğundan girip bakamıyorum.teyzeleri oğluşum iyi çok şükür,gecelerimizde iyi gidiyor şimdilik bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olcağız,sizler naptınız hiç takip edemedim,inşallah çarşamba günü oğluşumla başbaşa kalacağız o uydukça topiğe girerim.....

Evt aynı konu bnmde dikkatimi çekiyo, ve malesef özel hastanelerde sezeryana meyill var evt. Bu hafta cünkü kontrolumde bnmde başıma gldi diebilirim henuz bebişim 3.500 kg olmuş aşırı bi irilik filanda yok ölçümlerde sadece başı 4-5 gün önde gidiyo hep şimdide öle çıktı ve bana haftaiçi gel pelvise uygunmu diilmi bakalım yoksa önümüzdeki hafta cumartesi günün doluyo zaten yatışını yaparız dedi hemen. Buda benı soğuttu doktordan gerçkten. Günü hemen dolan dğrmak zorunda diilki ayrıca bnm suyu vs ii sorun yok. henuz 40 dolmadan sezeryan demesi saçma.

Bide annem de diyoki eskiden öle çatıymş fln muayene yokmuş yanı sonuçta tıbbende doğum anında en iyi anlaşılıyomuş bebeğin çkp çıkamayacağı. Oyuzdenn bnde 40 ım bitmeden gitmicem .sadece kontrol amaçlı gidicem ve kendi sancım vs gelince gidicem. He tabi bu arada bi farklılık harekette azalma olursa orası ayrı. Ama gerçkten para koparmak istiyo çoğuu doktorr ve hsatene.. AMA devlet hastanelerinde eminim böle sorun yoktur ilk öncelik normal doğumdan yana oluyor.. Son an aksilik olur çıkmazsa filan sezeryana dönüyolarr.. Bayağı uzun yazdım ama inş anlatmak istedklerimi anlatabilmişimdir :)))) dolmuşummm bayağııı

selam kızlar, henüz doğuramadım bacaklarım çok fena durumda otursam kalkmak zor geliyo . . Annemler geldi ama çok da iyi gelmediler bana daha çok sinir bozukluğu oldu neyse dr açılmam olmadığını söyledi bu hafta da olmazsa sunı sancı ya da sezeryan diyo umarım bu hafta gelir tatlı cadım

merhaba ,ben ocak annesiyim fakat aralıkta doğum yapıcam ,beni ilgilendirmez kimseyi korkuytmakta istemem ama ,kendi sancım gidince gidicem demişsin ,buna nasıl karar vericeksiniz ?
ya bebek dışkısını yemeğe başlarsa ,ya günü geldiği halde sancınız olmaz ise,ya erken yumurtladığınız için 5-4 gün önce miladınız dolmışsa vsvs..
bence ne olursa olsun dr unuza güvenin ,ona bu konuda kararlı olduğunuzu hissettirin ama ne olur ,sancınnızı falan beklemeyin ,çünkü çok yakın bi zamanda arkadaşımın başına nahoş bi olay geldi,normal doğum istiyordu ,son anda tereddütüoldu ,druna güvenini kaybetti siizin gibi ...

zor oldu daha sonrası ,detaya girmek istemiyorum ...
normal yada sezeryan kıyaslaması için yazmıyorum bunu elbtte ,sadece yeni tanık olduğum bi olay ile aynı cümleleri duyunca yazma gereği duydum ...
allah hepimize hayırlı dğumlar nasip etsin

ah canım sen çok ağır imtihandan geçtin ne olur hiç birşey düşünme takma kafana. ardın geniş olsun atı atıver arkana

bende normal doğumu çok istedim ama bebeğim ters olduğu için sezaryen oldum
dr sezaryen dediğinde bi an bile tereddüt etmeden kabul ettim
sonuçta önemli olan bebeğimin hayatı ve sağlığıydı bence bu kadar diretmemek lazım sezaryen gerekiyorsa vardır bi hayır

Son düzenleme:
kızlar ıster sezeryan ıster normal olsun
asıl annelık doğumdan sonra başlıyo ınşalla hepınız saglıcakla yavrularınızı kucaklarınıza alırsınız
gazsız bol uykulu bol sutlu gunler dılerım hepınııze

Amin hepimiz kolay doğmlarla bebeğimize kavuşuruz inş..

Benim sözlerimi yanlş anlamşsın cnm tabiki normal diye diretmıyorum diretmemde aslaa,gerekli bir durum varsa tabii sezeryanda olurum. Benım demek istediğim kendm asla tercih etmem,o bir normal doğm şekli değil ameliyat ooluyo malesef. Bnm canımı sıkan şey doktorların kolayına gelip ortada bşy yokken sezeryana yonelmessi.

VE bebeğin kakasını yeme vs demışşsın o öle normalde sürekli olan bbi durum diildir sanırım çünkü heran her sanıye doktorda ultrasonda olamıyoruZz malesef allaha emanet hepimizin bebekleri .. Ben normal kontrolume gidicem yıne haftada bir olan ve sancım yoksa,suyum iise,bebeişte iise direk 40.hafta doldu die sezeryana girme zorunluluğum yok ki, yani normal doğumu bekleyen bi çok arkdş var nasıl beklıyolar heran ultraonda kaka yapıp yapmadğnı göremıyolar ki :) (Allah korusun ..) eskilerde hele hiç böle herhafta kontrol olmazmşş hem ultrason olmayan zmnlara gitmeyelim :) sancısı suyu nişanı gelen gidermiş. hernyse çok uzattım ama kndimi doğru anlatayım istediim :)

Zaten son haftama girdim bakalım bşyler olmazsa 40dan sonra önce suni ile normali isticem mümkünse yoksa gerekiyosa sezeryanla aldırcaz ..

Aynen senın gibi düşüyorum vallaa. Evt senı takip ediyodum :) biliyorum normal istiyodun sende. Ama kısmet tabiki nasıl gerekıyosa öle olacak hayırlısı olsun inşallah tüm bekleyenler içinn..

evet kizlar son 11 gunun icine girdik veee biz hala annemizin karninin icindeyiz..ayrilmak istemiyoruz....
sali gunu dr.a gidicez......bakalim dr. teyzemiz ne diyecek...........

evet kizlar son 11 gunun icine girdik veee biz hala annemizin karninin icindeyiz..ayrilmak istemiyoruz....
sali gunu dr.a gidicez......bakalim dr. teyzemiz ne diyecek...........

:) hayırlısı olsun canım ..biz sabırla beklıyoruz ,çevremızdekilerde eksik kalmıyo millet arayıp soruyo hergün dokuz doğurduk sen doğuramadın die :)))

:) hayırlısı olsun canım ..biz sabırla beklıyoruz ,çevremızdekilerde eksik kalmıyo millet arayıp soruyo hergün dokuz doğurduk sen doğuramadın die :)))
ayyy canim bizim kiz ilk torun ve ailede hic bebek yok ilk bebek olacak...herkes heyecanla bekliyor....onlarin heyecani beni dahada sabirsizlastiriyor....

ayyy canim bizim kiz ilk torun ve ailede hic bebek yok ilk bebek olacak...herkes heyecanla bekliyor....onlarin heyecani beni dahada sabirsizlastiriyor....
:)) heheh aynen canım bnmde eşiminde ailesi için ilk torun , şanslıyızzz heralde bu konuda :) .
Bu araada senın doğuma dair herhangi bir belirti varmı ? bnn son -1-2 gndür sölemesi ayp ishal oldum bunuda doğuma yakın olan şeylerden biiri olarak okumuştum da.. bide karnımın sertleşmesi çoğaldı kasılma sanırım.. Ama bebek maşallah çok hareketlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…