2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydınnn kızlar...hafta sonuda doğuramadım görenler bebek yukarıda daha dio..bakalım yrn dr kontrolümüz var...

günaydınnn kızlar...hafta sonuda doğuramadım görenler bebek yukarıda daha dio..bakalım yrn dr kontrolümüz var...
Günaydın cnm. aynı sorun bende de var son 2 günüm takvime göre ama bebiş tam olarak aşağı inmedi . Yarın erkenden benimde kontrol var ondada bişi çıkmazsa son bi kontrol daha olup duruma göre suni sancı ya da sezeryan dedi. Suni sancının bebek icin pek iyi olmadığını duymustum bi fikri olan var mı kızlar

yrn güzel hbrlerle geliriz inş..böle giderse bnm oğlan 2013 e kadar beklicek yerini sevdi yavrum benim:)

günaydın kkızlar.. 38 hafta 2 günlüğüm bu sabah haifif sancı ile akıntım pempemsi geldi belimde ağrı yok fakat kasıklarımda var ama haifif acaba nişanım mı geldi? doğum yaklaşıom mu??? :)))) (((( heyecaan oldum yardımcı olun lütfen:))))

nişan sanırım öle bişi :44: tecrübeli anneler yorumlasınlar..eğer öyleyse bi kaç gün içinde bebeğini kucağına alacaksın anlamına gelio..çok heyecanlı...

Nisanin gelmis guzelim valizini falan kontrol et acele etme telasa kapilma ama hastanenin yolunu tut:)

tşk kızlar enerji için ve aç kalmaa ihtimaline karşı tatlı yiyiyorum:))) duşumu aldım şimdi sancılarıma dikkat edicem aralarına ve sıklığına ona göre hastaneye gidip gitmemeye karar vericem hemen gidip hüsrana uğramak istemiyorum

canım merhaba darısı benim de başıma yaa bugün doğsun çok istiyorum

sana da Allah kolaylık versin... hepimize versin

benimde kızım gelmek istemiyor hala bekliyorum. pazartesiye kadar bekleyeceğiz olmazsa suni sancı dedi doktorum ama endişelerim var

hepimizin başına inş. kızlar:))) sizlerden de aynı haberleri bekliorum:) hayırlı doğumlar hepimize bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla heyecanla beklio anneleri onları dimi:))

tabii heycnla beklıyoruz hatta bizim dşımızdada herkes aynıı merakla beklıyoo :)) sağ sağlim doğurup kurtulsakk inşallah hepimizz yaa

Heeeyyy bende varıım durunn darısı bnmde başımaaa :)

hepimizin başına inş. kızlar:))) sizlerden de aynı haberleri bekliorum:) hayırlı doğumlar hepimize bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla heyecanla beklio anneleri onları dimi:))

ebruliciğim darısı bebeğini özlemle bekleyen tüm hamişlerin başına... valla geçen yine ellerini öptüm parmakları minnacık yumuşacık pembe beyaz kızımın teni rüyamda gördüm. dedim Allahım artık gerçekten öpmek koklamak istiyorum yaaa

çok özledim doğ artık bugün kızım dedim ama hiç ses seda yok sancılarım düzenli olmaya başladı ama şiddeti artmıyor gibi geliyor bana... neyse yarın yine kontrolüm var zaten sabah 9 da... açılma olsa da doğuruversem dimi ya

cnm benim benimde bu gece sancili bir geceydi kasiklarima ve karnima acayip agri girdi...bende hemen dusa girdim ama banyoya girdimki midem bir bulandi istifar biraz dinlendim sonra ayaklanip dusa girmeyi basardim...dus agrilarimi kesti ama bu seferde ishal basladi..sonra sabah saat 04:00 da bir uyumusum sabah 07:00 ye kadar sonra tekrar uyudum....ama varya agri saplandiginda allahim dedim sanci bu olsa gerek ama cabuk gecti...

yarin kontrole gidecek bir kac arkadas var benimde yarin kontrolum var....bakalim ne cikacak..merakla bekliyoruz...

benim bebiş de eşim tarafı için ilk torun ama benim taraf için 6 numara

inanın annemler çok daha mutlu olmuştu ilk duyduklarında. kayınpederim dede olmak için çok genç olduğunu düşünüyordu da çok sevimli dede dedirtmeyecekmiş. kayınpederim 61 yaşında buarada

ben de bir haftadır diarfhea var... mide bulantısı eh işte diyebilirim ama iştahım ne arttı ne de azaldı. fakat kilo almıyorum sanırım 10 kilo ile tamamlamış oldum bu 9 ayı

evet,nişan canım,benim de öyle olmuştu,sonra gün içinde akıntım fazlalaştı ve koyulaştı.Ertesi gün de suyum gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…