benim geceleri oğluşum çok büyük problem çıkarmıyor acıkınca hık mık yaparken uyanıyorum zaten ağlamadan daha emziriyorum geri uyuyor. bazen uyumuyor bakıyor öyle etrafa ama yatağa yatırmıyor da kendinio zaman da emziktıkıyorum öyle uyuyor
arada istisna gecesi oluyor ama sürekli bir ağlaması yok sanki biyerine bişey bir anda batırmışlar gibi ani bağırıp susarondada eşim uyanmaz arada uyanır kalkar yardım edeyim filan der ama ben sonuçta emziriyorum yapacak birşeyi yok sürekli kucakta ağlar durumdada olmadığıiçin ihtiyaç duymadım eşime...
ama akşam yemek yeme sırasında bazen huysuzlanıyor o zaman nöbetleşe yiyiyoruz. ben yemek yerken eşim alır ilgilenir. neyseki oğlumunda çok katıla katıla ağlaması yok. hergün değişecek diyorlar iyi yönde değişsin hepimizin bebişleri
benim eşim çıtırtıya uyanır neredeyse o yüzden ayrı odada yatsa bile uykusuz kalıyor bazen
ah canım bu bilgisayar aile ortamını resmen çürütüyor allahtan benim eşim hiç sevmez akşamları ikimizde elimize almayız
o kadar ilgisiz olmasıda normal değil tabi biraz anlamalı seni bu yüzden cinnet geçiren kadınlar bile var sana destek olmalı
Slm kızlar hepiniz yaralardan şikayet ediyorsunuz keşke bende bundan şikayet edebilseydim.
Malesef benm oğlum mememi almıyor 1aylık olduk halada almaya niyeti yok memeyi gördüğü zaman çığlığı kopartıyor resmenartık ne yapıcağımı bilmiyorum.İstemeyerek de olsa mecburen mama veriyorum.
Allah hepinize kolaylık versin...
Kızlar 2 gun önce mastit oldu sag göğsüm atesım 40.5 ları gördü sıtma ıle beraber ölüyorum sandım eşime kızıma yı bak fln dedım;((1gun hastane de yattım sonra genel cerrah Dr antıbıyotık tedavısıne başlattı sabh akşam evde seum takılıyorum cok şükr brax rahatlamaya başladım ınş süt geri gıtmez tek göğsümden süt sağıyorum ıltıhaplı olanı sağıp döküyorum allahım kımselere göstermesın boyle sancı ;((
güzel anneler size bişey sorucam bebişlerinizin göbüşü düşünce hiç kan falan geldimi bu sabah altını açtım azcık kan geldi göbüşünden ya normalmi sizce ?
canım benim dış dikişlerim açıldı ama ebe dikilmesine gerek yok kaynar dedi.15 günlüktüm kaynadılar şu an 22 günlük olduk mevlüt yaptık gayet iyiyim canımhepsi iyilştiKizlar normal dogum yapan annecikler dikisleriniz ne alemde ??? Benimkinin dis dikisleri dustu ic dikisler duruyo hala 27 gun oldu sizde durumlar nasil??
kızlar sütüm çok yok ne yapayım yardım edin hep ağlıyor yavrum nasıl artacak bu süt
kızlar sütüm çok yok ne yapayım yardım edin hep ağlıyor yavrum nasıl artacak bu süt
Kizlar normal dogum yapan annecikler dikisleriniz ne alemde ??? Benimkinin dis dikisleri dustu ic dikisler duruyo hala 27 gun oldu sizde durumlar nasil??
Tatlim deli gibi su ic, litrelerce ic. Ozellikle emzirirken ic. Butun doktorlar oyle diyo. Goruceksin hemen artacak :)))
ben de hemen başlıyorum içmeye çünkü sanki benim de azalıyo korkuyorum yaa:18::18::18::18::18::18:
Korkma canim, cocuk buyudukce daha cok iciyo ondan goguslerin daha cok bosaliyo. Biz bazen sagarak verdigimizden biliyorum, basta 60 cc icerken simdi 1 aylik ve 110 iciyo. Cok su ictigin surece vucudun geregini yapar, eskiden sutu yetersiz olan bu kadar cok kisi var miydi?
Kızlar gne kmse yk herhlde saatlerdır uyumuyo bes dk uyuyo uyanıyo. Sızlerın bbkler nasıl ıkı gun snra bıaylık olck ıns.
Onlrıda lohusayım dıye okuyamıyorum ayet dıye.babasnı kaldrp yasın okuttrcam en sonu
canım ezberden okumanda sakınca yok ben içim daraldıkça okuyorum hep valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?