2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

maşallah canım bebişine benimkinin bir günü bir gününe tutuyor valla... ve ben hık dese uyandığım için çok fena uykusuzum zombi gibiyim...

değil mi çok üzgünüm ama ne çare

canım üzülme bol dua et ... vardır bir hikmeti bebeğinin emmeyişinin...

off o çok kötü birşey geçmiş olsun

güzel anneler size bişey sorucam bebişlerinizin göbüşü düşünce hiç kan falan geldimi bu sabah altını açtım azcık kan geldi göbüşünden ya normalmi sizce ?

canım korkma benim kızımda da oldu o durum... merak etme normalmiş. bugün doktor dedi.

Kizlar normal dogum yapan annecikler dikisleriniz ne alemde ??? Benimkinin dis dikisleri dustu ic dikisler duruyo hala 27 gun oldu sizde durumlar nasil??

Kizlar normal dogum yapan annecikler dikisleriniz ne alemde ??? Benimkinin dis dikisleri dustu ic dikisler duruyo hala 27 gun oldu sizde durumlar nasil??
canım benim dış dikişlerim açıldı ama ebe dikilmesine gerek yok kaynar dedi.15 günlüktüm kaynadılar şu an 22 günlük olduk mevlüt yaptık gayet iyiyim canımhepsi iyilşti

Kızlar bizde 25 günlük olduk bende dikiş kalmadı herşey yolunda gibi görünüyor ama ilk ilişkide belli olacak durum çok korkuyorum eskisi gibi olmaz diye 5gün sonraya hem oğlum için hemde benim için doktordan randevu aldım bakalım durumumuz nasıl

kızlar sütüm çok yok ne yapayım yardım edin hep ağlıyor yavrum nasıl artacak bu süt

Valla canım işe yararmı bilmiyorum ama ben önce süt dolsun diye sütyen takmıyodum sütüm azdı yetmiyodu..baktım sütyen takınca hem sütüm arttı hemde göğsümü üstten çıkarınca göğüs geriliyo oğlum dara rahat emiyo

3 tane dikişim vardı haftasına düştü zaten sıkıntı olmadı biraz oturamadım hemen o kadar şimdi de unuttum gitti 40 gün oldu ondan herhalde

ben de hemen başlıyorum içmeye çünkü sanki benim de azalıyo korkuyorum yaa:18::18::18::18::18::18:

Korkma canim, cocuk buyudukce daha cok iciyo ondan goguslerin daha cok bosaliyo. Biz bazen sagarak verdigimizden biliyorum, basta 60 cc icerken simdi 1 aylik ve 110 iciyo. Cok su ictigin surece vucudun geregini yapar, eskiden sutu yetersiz olan bu kadar cok kisi var miydi?

yazını okur okumaz diktim kafaya 1,5 litre suyu :))) insan ister istemez tedirgin oluyo ya

kızlar sütüm çok yok ne yapayım yardım edin hep ağlıyor yavrum nasıl artacak bu süt

Aynı sorun bende de var 21 günlük bugün bebeğim ama maalesef daha ilk haftasında başladık mamaya kan şekeri düştüğü için.Humana still,rezene,salep,bulgur pilavı,soğan,3lt su,malt içeçekler denemediğim şey kalmadı yetmeyince yetmiyor işte....

İlk haftasında çocuğum kabız oldu sandım 4 gün kaka yapmadı,meğer açlıktan kaka yapmıyormuş doktora götürünce anladık.Önce emziriyorum sonra mama veriyorum pes etmedim sütüm az yetmiyor diye,bence doktorunla görüş uygun görürse mama takviyesine geç yazık yavruna

canım ezberden okumanda sakınca yok ben içim daraldıkça okuyorum hep valla

cnm bn bu ısın egtmnı aldım ordan bılıom cogu ınsan ole sanıyo. Nıfas ynı lohusalıkta ve regl donemınde ve cunupken kuranı ezberden dahı olsa okumak haram. Subhaneke okuom bn . Tesbıhler var onlrı cekıom. Yırmı bır besmele cocuk ıcn cok onmlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…