2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar gne kmse yk herhlde saatlerdır uyumuyo bes dk uyuyo uyanıyo. Sızlerın bbkler nasıl ıkı gun snra bıaylık olck ıns.

biz de bazı günler öyleyiz.mesela dün 10 kereden fazla uyttum dalmasını bekledim yatırdım.3-4 dk sonra uyandı.çok yoruldum..eşim de evde yoktu.yorgunluğu geçtim de büyük oğlumla ilgilenemedim hiç ona üzülüyorum.biz bugün 45 günlük olduk teyzeleri

Canim benim bebisimde de var dogum esnasinda kanalda sikisinca oluyomus doktor 6 - 8 hafta arasi kaybolu dedi benimki ceviz tanesi kadardi simdi kuculdu findiktan biraz buyuk suan bu arada yarin 1 aylik olcaz sikinti yapma gecer

ayın kcnda dogum yptn bnmkıde yrn 1aylık htta 31cekıodu aralk bole hhesaplnrsa bgn bır ayı dolck.senınkının uyku duzenı nasıl kc kg dgdu kc smdı.:)

kızlar sütüm çok yok ne yapayım yardım edin hep ağlıyor yavrum nasıl artacak bu süt

canım benimde sütüm hiç yoktu nerdeyse tahin pekmez yedim acayip sütüm arttı tavsiye ederim birde bol su meyve suyu bunları dene yine ağlarsa mama ver aç bırakma ben ilk başlarda hep mama verdim şu an vermiyorum uykusuda iyi sayılır demekki doyuyor oğlum

Canim benim bi gogus ucum cikmadi ben iki gun kadar gogus ucu ile emzirdim sonra cikti biraktim sende kisa bi sure kullan bence ne de olsa yapay dogal degil

Ben araştırmadım ama canım bebeğim 10 günlük ilk günden beri silikon uçla emziriyorum hem göğüs ucum yok denecek kadar küçük hemde çatlaklar sanırım ben sürekli böyle emziricem

mdrcnn basardim biraz onceki emzirme seansimizda kendi gogsumu verdim tuttu ve yavrum emerek uyudu.....ayyyy cok mutlu oldum..silikon uclada emiyordu ama icim hic rahat degildi sanki beni hissetmiyormus gibi geliyordu..
adayaren sende dene arada bir bak bu sefer tuttu benimki...belki seninkide tutar...5-6 gundur silikon meme ucu ile emiyordu...

cnmbenim bende sezeryanla doğum yaptım hastanede göğüs ucum küçük olduğundan bebiş tam tutamıyodu dr slikon göğüs ucu tak dedi bi süre sonra kendi göğüs ucun çıkar azda olsa dedi ozamanda ara ara normal emzirmeyi dene dedi ben şimdi bebişim doysun die pompa ile sağıp içiriyorum aralardada emziriyorum slikonu bıraktım dr nekadar temizlesende bakteri olur yinede dedi oyüzden öyle yapıyorum sütünü azaltıcağını bende düşünmüyorum önemli olan doymaları nasıl içerlerse içsinler takma kafana

merhaba kızlar nasılsınız?benim gögüs uçlarım hala iyileşmedi sol taraf sağa göre daha iyi sağ taraf oyulmuş durumda iyileşmesini bekliyorum denemediğim şey kalmadı en son doktoor deri kremi verdi onu kullanıyorum ilk bir hafta emzirmiştim sonra yara olduğu için hep sağdım sütümü şimdiye kadar öyle veriyorum dün memeyi verdim ağzına biraz unuttumu diye unutmamış emiyo.bu arada ben günlük 750 cc süt sağıyorum ortalama azmı bilmiyorum hepsini içiyo oğlum 3200 doğdu şimdi 4500 daha 1 ay olmadı pazar günü olcak.tek dileğim şu gögüslerimin düzelmesi yavrum memeyi unutacak diye korkuyorum.

kızlaaar!! öğlen eşim yemeğe gelecek die hızlı hızlı bulaşık yıkarken bardak elimde kırıldı ve elim kesildi eşimin zoruyla hastaneye gittik 6 dikiş attılar çook moralim bozuk ben kızımı nasıl yıkaacam elimin ağrısı falan umrumda değil ağrıya ağrıya aldım kucağıma emzirdim altını da değiştirdim ama ıslatmamam gerekiomuş ve 1 haftada geçermiş babası ben yıkarım dedi ama daha doğru dürüst tutamıo ben napacam yaa

Meraba bende uçlardan yana dertliydim ilk günler çok zorlandım kanadı kabuk tutttu acıdan ağladığm da oldu. Garmastan krem sürdüm her seferinde, göğüs ucu çıkarıcı lansinohun onu kullandım ve silikon göğüs ucu bende kullandım çoook faydasıını gördüm diyebilirim. Ama sonunda tavsiyeler üzerinde en son hepsini bırakıp karbonatlı suyla her emzirme öncesi ve sonrası sildim göğüs ucunu , ve bugun 10.günümüz kendi göğsümü emzirebiliyorum silikon ucu da bıraktım yaralar da geçtii.. Karbonatlı suyu doktor da söylemiş bi arkdşa hatta. göğsü kuru tutuyo çabuk iileştiriyo hemde bebeğin ağzını temızlıyo pamukçuk olayını.. Bnde yaşadğımı paylaşıyım istedim belki birilerine faydası dokunur :)

Ben araştırmadım ama canım bebeğim 10 günlük ilk günden beri silikon uçla emziriyorum hem göğüs ucum yok denecek kadar küçük hemde çatlaklar sanırım ben sürekli böyle emziricem

Hiiiiç canını sıkma canım bnde öyle diyodum ve moralim çok bozuluyodu çünkü hemen çıkarıp emzırmek varken uğraşmak zor oluyo ama Bende uçlarını uç çıkarıcı ile çıkardım diyebilirim ve silikon uçla emzire emzire çıktılar biraz daha rahat oldu .. Sende alabilirsin tavsiye ederim lansinoh göğüs ucu çıkarıcı diye bi bak istersen ..

geçmiş olsun canım,eldiven tak eline,hem su geçmemiş olur hem de bebişini yıkandırabilirsin

güzel anneler size bişey sorucam bebişlerinizin göbüşü düşünce hiç kan falan geldimi bu sabah altını açtım azcık kan geldi göbüşünden ya normalmi sizce ?
canım aşırı olmadığı sürece normaldir ama benim kıznda oldu çamaşırına bulaşacak kadar
ikinci defa k vitamini yapıldı sen dr söyle oda yapacaktır o iğneden bikaç gün sonra bizim kanamamız durdu
canım benim iki yiğenimde tanıdığım bütün bebeklerde bu vitamini aldı ve hepsi faydasını gördü
ama sen o kadar dert ediyosan kışın ver yazında bebişe güneşlenebileceği bir ortam oluşturur gerektiği kadar güneşten o vitamini almasını sağlarsın istersen bir dr sor

Kızlar gne kmse yk herhlde saatlerdır uyumuyo bes dk uyuyo uyanıyo. Sızlerın bbkler nasıl ıkı gun snra bıaylık olck ıns.
benim kızımda öyle olduda çok üzülmüştüm 2 gün kıvrandı yavrum perişan olmuştu
ama son bir haftadır çok rahatız ben kopmosto içiyorum ondan kaynaklandığını düşünüyorum çok rahat kakasını yapıyor maşallah gazınıda çıkarıyor

bende zeytin yağı sürüyorum ama kızım çok sık emdiği ve memeyle oynadığı için iyleşmedi bi türlü
üzülme canım stres yaparsan sütünde azalır rahat olmaya çalış o zaman bol sütün oluyor allah yardımcınız olsun
bende öyle ayet okumadım zaten cünupken herşey haram cünup durmakta haram , hayızlıyken kur,an okunmaz onuda biliyorum ama akıldan okunmazı hiç duymadımda okumadımda.
ben kızıma lohusalığım boyunca hep okudum okunmaması bana anlamsız geliyor neden okunmasın ki
maşallahh canım daha ne olsun
canım çok geçmiş olsun bi arkadaş daha demiş eldiven kullan altını felan değiştirirken

canım buradada akıldan okunmaz demiyor
zaten bu durumlarda bizde kuranı elimize alıp okumuyoruz

Göğüslerimin ölçüleri şimdiye kadar aynıydı sadece 10 gündür kızımı emziriyorum bir göğsüm diğerine göre baya küçük ve büyük olandan daha fazla süt geliyo.ikisinin eşit olması için hangi göğsüme be yapmalıyım acil yardım lütfen

Canim bende silimon ucu sadece iki gun kullandim kizim emerek ucunu cikardi simdi rahatlikla emebiliyo sende artk kullanma basla miziklancak almamak icin ama sonra alicak senin adina sevindim :))))

ya kızlar benimde oğlumda poposunun üst kısmında morluk var hem de büyük baya şöyle 10-15 cmkare kadar. sizinkilerde de var mı ya? annem normal diyor ama benim içime sinmiyor...

canım ben emzirmesütyeni rahat diye takıyorum ama senin dediğin gibi göğsü üstten çıkarıyorum bende öyle daha çok süt geliyo.

Tatlim deli gibi su ic, litrelerce ic. Ozellikle emzirirken ic. Butun doktorlar oyle diyo. Goruceksin hemen artacak :)))
canım tek başına su inanki süt yapmıyor 3 l,treden fazla içiyorum fazlasını hesaplamadığım için üstünü bilmiyorum ama olmuyor bana şerbet iç sütün tatlı olsun diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

canım mama vermiyorum bakalım bir ayımızın sonunda ne olacak .ben de rezene içiyorum anason çayı içiyorum humana içiyoruminsallah artacak sütüm

benimki meme de uyumaya başladı aralıksız 15 dk emiyor artık hem o uyuyunca 2-3 saat sütüm oluyor .hemen isterse boş memeyi çekiyor yavrum.birde ben uyuyunca daha güzel sütüm oluyor sanki

canım mama takviyesi yap sütün artana kadar artınca mamayı kesersin ben öyle yaptım hem emzir sonrada mama yap ver...doktorumuz bize öyle söyledi işede yaradı çok şükür....
mamalara güvenemiyorum hiç vermek istemiyorum insallah mecbur kalmam da sütüm çoğalır canım

kızlar tatlı ye sütün olsun diyorlar. ne kadar doğru bilmiyorum şerbet içiriyorlar süt olsun diye ben ılıksu içmeyi tercih ediyorum ama laf anlatamıyorum insanlara .bir de helva süt yapıyor gerçekten tahin helvası..ama bebekte de ben de de hazımsızlık yapıyor ve ikimizi de mutsuz ediyor artık yemiyorum. canım hep çikolata yemek istiyor kendimi zor tutuyorum .devamlı marulyiyip hoşaf içiyorum ama hoşafta da şeker var .şeker kilo yapacak diye ödüm patlıyor. 83,5 kiloyla doğum yaptım doğumla beraber 7 kilo gitmişti.76.5 kiloya düştüm.24 günlük olduk bugün 72 kiloyum.bilmiyorum normal mi anarmol mi ama doğumdan önce 62 kiloydum o kiloya inmek hatta daha da çok kilo vermek istiyorum

Annemin teorisine gore en fazla yesillik sut yapar diyo sonucunda ineklerde sadece ot yiyerek sut yapiyolar :))) ben aksamlari bol bol salata yiyorum yesillikli havuclu bi de gun boyunca cok su iciyorum humana cayi iciyorum arada da hosaf iciyorum donem donem sutum azaliyo cogaliyo yediklerime bagli olarak tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…