2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Merhabalar,kız kardeşim 20 aralıkta doğum yaptı..berenimiz maşallah çok güzel emiyor sütüde var kardeşimin...Fakat bugün göğsünün biri apse olmuş,inanılmaz acı duyuyor...hastaneye gittik sağdılar göğsü fakat zaten sütümüz var acısı dinmedi..sıcak havluyla azcık sızısını dindirmeye çalışıyoruz ama bayağa kötü...minoset aldı ağrı kesici...başka önerisi olan var mı kızlar

Allah acil şifalar versin canım ya çok geçmiş olsun

merhaba taze anneler

herkes bebisleri ile ugrasmakta tahmin edebiliyorum..form sikayetler ve bir o kadarda evlat sahibi olmanin sevincini paylasmakta..annelik iste...annelik duygusu cocugun olmadan anlasilmiyormus..cooook farkli birsey 2 saatte bir emzirmek icin uyandiriyorum o iki saat icinde bazen oturma odasinda oturuyorum inanin burnumda tutuyor dakka basi yanina gidiyorum..

ben 28.12.2012 saat 21.45 de yani gecen hafta bugun 12 saat suren dogum sancilarin sonunda 2 cmden fazla acilma olmadigi icin epidural sezeryanla yavrumu kucagima aldim 2 gece hastanede kaldik ama bebegim benden bir gun sonra cikti bebegim ile kan grubu uyusmazligi sonucu olusan sarilik varmis fototerapi gormesi gerekiyormus bu yuzden 24 saat ayri kaldik sanki 40 yillik anne gibiydim cok zor gecti ondan ayri
rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cok zor..neyseki o gunu atlattik ve artik evimizdeyiz 24 saat ayri kaldigimiz zamanda dogal olarak sutum yetmedigi icin hemsireler biberonla mama vermisler o yuzden tam 3 gun cile cektim bir turlu emmedi zor geldi emmek ama neyseki inadini kirdim ve artik emiyor..yani dunden beri daha iyi bir duzene girdik..dogum hikayemi eger yetistirebilirsem yazicagim..20 dk sonra kizimi uyandirip emzirmem gerekiyor..

cnm bende seni merak ediodum. tebrik ederim allah anneli babalı büyütsün..

ya arkadaşlar hepiniz mutlaka alınmalı demişsiniz cevaplarınız için teşekkür ederim ama acaba bu ilacın hiç mi zararı olmaz. ya da almadığında mahsuru nedir? yani bizler aldık mı sonucta bu ilacı. anne sütünden baska su bile girsin istemiyorum ben oğlumun ağzından. ne dersiniz?

D vitamini kemik gelisimi icin cok onemli, eger yazin dogursaydik gunese cikarir d vitamini almasini saglardik ama kisin baska caren yok. Bence inat etme.

canııım çok geçmiş olsun nasıl acı çektiğini tahmin edebiliyorum allah acil şifalar versin
gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün maşallah çok çirkin bi kızın var

burcuya katılıyorum canım d vitamini bebeğinin emdiği sütteki kalsuyumun emilimi için gerekli bu olmadığı zaman raşitizm hastalığı olabiliyor ve çok kötü bir hastalık allah korusun
hem ne olacak canım 3 damla bişey hem vitamin ne olabilirki

Son düzenleme:

Kalsiyumun emilebilmesi için D vitamini şart canım.Anne sütündeki d vit. ne yazık ki bebeğin günlük ihtiyacını karşılamaya yetmez,mutlaka takviye yapılmalı.Eskiden bu kadar apartmanlara tıkılmıyorduk,şehirleşme bu denli yaygın değildi,dışarı çıkmak daha kolaydı belki,bu sayede güneşi görebiliyorduk.Üstelik yediğimiz yumurta,tereyağ ve süt gibi d vitamini içeren besinler şimdiki gibi ticari kaygılar yüzünden içeriği değişmemiş,yapısı bozulmamıştı.O yüzden annede d vitamini eksikliği şimdiki gibi yaygın değildi,sütümüzdeki vitamin yetiyordu belki,bilemiyorum.Yani sen mutlaka ver.

oyy,maşallah prensese,ne tatlı.Oğluşumla talip mi olsak nedir?

geçmiş olsun canım,bir daha yaşamazsın inş.

geçmiş olsun kardeşine.Ben de sağmış ve havlu koymuştum.Bol bol da emzirmiştim

canım çok geçmiş olsun inş çabucak iyileşirsin

geçmiş olsun canım benim inş düzelir biran önce

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşş çok geçmiş olsun canım benim o ayrı kalmanın zorluğunu çok iyi biliyorum senin daha kısa sürmüş
MAŞALLAH KIZINA CANIM ÇOK GÜZEL aLLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN İNŞALLAH

saol cnm allah razi olsun..cok sukur kisa surdu yoksa gecmiyor saatler ondan ayri..halbuki 2 gunluk anneyim belki disardan garip geliyor ama burdaki anneler anlar...ilk saniyeden itibaren tum hayatin o oluyor..rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..cnm seninde bebegin senden ayri kaldi herhalde cok fazla gecmisi okuyamadim gecmis olsun...bir daha yasatmasin...

oyy,maşallah prensese,ne tatlı.Oğluşumla talip mi olsak nedir?

valla bilemiyoruz simdiden kriterimiz belli memur olacak sirti saglam olacak babasi oyle diyor taliplere

o ilk anda sanki 40 yıllık anneymiş gibi oluyo insan tatlım.
evet bende ayrı kaldım oğlumdan hiç görmeden hemen yoğun bakıma almışlardı 2,gün 2 dk görebilmiştim oda dokunamamıştım bile ama şükürler olsun 3. gün evimize getirmiştim yavrumu
sen de doğumdan sonra uyuşmazlık için iğne vuruldun değilmi canım ?

Son düzenleme:
güzel anneler size bişey sorucam bebişlerinizin göbüşü düşünce hiç kan falan geldimi bu sabah altını açtım azcık kan geldi göbüşünden ya normalmi sizce ?

yok benimki esimle aramizda kan uyusmazligi yok bebek negatif ben pozitif buna dr.lar ab grubu uyusmazligi sonucu olusan sarilik diyorlar bende bilmiyordum basima gelince ogrendim bu gibi durumda sarilik bir gunde vucudunu sarma ihtimali oldugu icin isik tedavisi yani fototerapi gordu 24 saat degerleri dusunce cikardilar.eger hastanede bu test yapilmasaymis eve geldikten bir kac gun sonra acil getirebilecegimizi ve 2-3 gun hastanede yatirdiklarini soylediler erken teshis kizimin az yatmasina neden oldu.her hastane bu testi yapmiyormus sansliyiz allahtan...

güzel anneler size bişey sorucam bebişlerinizin göbüşü düşünce hiç kan falan geldimi bu sabah altını açtım azcık kan geldi göbüşünden ya normalmi sizce ?

cnm benimkinin daha gobegi dusmedi ama annem dustugu zaman kan gelir dedi devamli olmadigi sureceymis..

Gözün aydın canım allah bağışlasın, sende kavuştun bebeğinee :) çook tatlı kızın maşallahh saçlıı filan

Gecmiş olsun CNm mastit olmuş kardeşin antıbıotıkli serum vermiyorlar başka türlü geçmez B'nde 3 gun önce olmuştum sabh aksam serum takılıyor 19 tane verdı Dr eger göğüs yumuşatmazsa cerrahı müdahale yapılıyormuş sakın ıhmal etmeyın bır genel cerraha ya da kadın doguma gıdın

canım sanki bana şöyle geliyor. binde hatta onbinde bir ihtimaller olmasın diye çocukalrımıza, hamilelikte de kendimize ilaç veriliyor. oysa bunların da yan etkileri var. 3 damla diyorsun mesela canım ama okudunuz mu prospektüsü....

Gözün aydın canım allah bağışlasın, sende kavuştun bebeğinee :) çook tatlı kızın maşallahh saçlıı filan

saol cnm allah razi olsun...bir alakasi yok ama aylarca midemden neler cektim bir bilsen sonucuda sacli oldu...ben kel bekliyordum benim kucuklugum kelmis ama kizim babaya cekmis sacli dogdu...ben en son cuma gunu gidicem dedim dogum yatim geldim sende cumaretsi gunu diyordun sendemi ogun dogum yaptin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…