Kizlar normal dogum yapan annecikler dikisleriniz ne alemde ??? Benimkinin dis dikisleri dustu ic dikisler duruyo hala 27 gun oldu sizde durumlar nasil??[/QUO
canım ben normal doğum yaptımm.dışardan vwe içerden toplan 7 - 8 dikişim vardı.dışardakiler 12. gün düştüü.içerdekilerden 10 gün önce falan düştüü.ben doğum yapalı 39 gün olduu. bu arada.çok şükür dikişlerimden yana bi sıkıntı çekmedimm.
cnm bn bu ısın egtmnı aldım ordan bılıom cogu ınsan ole sanıyo. Nıfas ynı lohusalıkta ve regl donemınde ve cunupken kuranı ezberden dahı olsa okumak haram. Subhaneke okuom bn . Tesbıhler var onlrı cekıom. Yırmı bır besmele cocuk ıcn cok onmlı
kızlar sütüm çok yok ne yapayım yardım edin hep ağlıyor yavrum nasıl artacak bu süt
Selam anneler umarim herkes iyidir arkadaslar eger moraliniz bozuksa sinirli ve gerginseniz dunyayi yiyip icsenizde sut olmaz. Once mutlu ve huzurlu olmaya bakin en cok sut yapan sey moraldir. İhlamurda guzel sut yapiyor kısın icilecek daha guzel seymi olur ihlamur yapin bol bol icin hem bebeklerede sifa niyetine yarar.
Benimde oglumun sivilceleri hala gecmedi aksine kafasinda o kadar arttiki kafasini keltos yaptik zaten saci yok kadar azdi. bu sivilceler gercekten doktorun dedigi gibi 2-3 ay surecek galiba offff
cnm bn bu ısın egtmnı aldım ordan bılıom cogu ınsan ole sanıyo. Nıfas ynı lohusalıkta ve regl donemınde ve cunupken kuranı ezberden dahı olsa okumak haram. Subhaneke okuom bn . Tesbıhler var onlrı cekıom. Yırmı bır besmele cocuk ıcn cok onmlı
Nrml dgm yptm kfsndakı sıslıge ıner dedı hala ınmedı kızlar szın bbklernkı ındımı?
anladım canım ben de dikkat edeyim madem...
gerçi bu sanırım içtihat ile belirtilmiş bir haram sanırım kuranı yüzünden okumanın haram olduğu kuranda yazıyor ama ezberden okuma ile ilgili bir ayet yok öyle değil mi?
bu arada zeyno iyi hoş ve çok doğru söylüyorsun da bu lohusalıkta ve öncesinde hamilelik boyunca sağ olasıca hormonlar öyle allak bullak oldu ki kafama takmayacağım hiç bir şey yok. herşey benim için iç sıkıntısı olduama herşey ... kendimden çok şikayetçiyim bu ne şükürsüzlüktür yahu
Nrml dgm yptm kfsndakı sıslıge ıner dedı hala ınmedı kızlar szın bbklernkı ındımı?
la yegreu l cunube vel hayza seyun mınel kurani.efendımızın hadısı var cunup ve hayzlı olanlar kurandan bırsey okumasın dıe.daha bna bıcok ornek getırıleblr.hayıs ve nıfasta aynı hukumdedır.ıkısıde camıye turbeye gıremez namaz kılamaz oruc tutamaz kuran okuyamaz.
Arkadasm basndakı sıslık sag arka yanında ınmedı bugun bıaylık olacak
merhaba kizlar bebegim 24 saat fototerapide yattigi icin bir gun benden uzak kalmisti yavrum daha yeni yeni emmeye basladiginda tabi sutumde daha cok yoktu sezeryan olunca 3 gun sonra artti bu surede tabi hemsireler yavruma biberonla 50 cc mama vermisler hep 3 saat arayla eve getirdigimizde beni emmedi kabus gibi 2 gun gecirdik sonra inadi kirildi ve beni emmeye basladi fakat gogus koruyucu ve yani silikon gogus ucu ile..sizce bunun bir sakincasi varmidir???biraz baktim internete bu sekilde 11-12 ay boyunca emziren anneler de var saglikli olmadigi icin hemen birakilmasi gerektigini soyleyende en cok korktugum sey sutu kesecegini soyleyende(bu bir varsayim bence cunku bebek gogsumu var gucu ile cekiyor)
merhaba kizlar bebegim 24 saat fototerapide yattigi icin bir gun benden uzak kalmisti yavrum daha yeni yeni emmeye basladiginda tabi sutumde daha cok yoktu sezeryan olunca 3 gun sonra artti bu surede tabi hemsireler yavruma biberonla 50 cc mama vermisler hep 3 saat arayla eve getirdigimizde beni emmedi kabus gibi 2 gun gecirdik sonra inadi kirildi ve beni emmeye basladi fakat gogus koruyucu ve yani silikon gogus ucu ile..sizce bunun bir sakincasi varmidir???biraz baktim internete bu sekilde 11-12 ay boyunca emziren anneler de var saglikli olmadigi icin hemen birakilmasi gerektigini soyleyende en cok korktugum sey sutu kesecegini soyleyende(bu bir varsayim bence cunku bebek gogsumu var gucu ile cekiyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?