2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aa canım çiğköfte gazmı yapıyor ben hemen hemen hergün yiyorum öğrendiğim ii oldu gerçi rezene çayı içiyorum devamlı ama olsun

demek herkeste yapmıyo ben bende yapıp yapmadığını bilmiyorum açıkçası ama çörekotu yağını içer içmez benden gazlar çıkmaya başladı:)) ben de korktum işte bebişe de geçecek diye demekki gaz olmayabilir ohh bee rahatladım sağolun ya kızlar iyi ki varsınız

aman ne yersek gaz yapıyor canımya salatalıkta çok gaz yapıyormuş biz ne yiyecez bilemiyorum..

salatalık bende gazdan ziyade miğde ağrısı yaptı bebişim de huysuzlandı bi daha da yemedim yakında tahin pekmeze dönüşecem diye korkuyorum

ahh canım bebişler banyo yapınca rahatlayıp uyurlar evet ama benim oğlum niye uyumuyo anlamıyorum saatlerce ayakta çocuk yaa

ya bebeğin fazla ayakta kalması da uykuya dalmasını engelliyomuş diye okumuştum doğruymuş akşam üstü saat 4 buçuk gibi uyandı saat 6 buçukta yatırayım dedim iki saat uyanık kalınca uyuyamadı tam bir saat mızıldadı bi daha o kadar ayakta tutmayacam

bigün annem geç gelmişti o gelene kadar yıkadım ben :)

:) kızlaaaar kızımı yıkadım :) anneleri boş verdim... görümcem su döktü kuzumu yıkadım. bu arada ben file kullanmıyorum küvetin içinde tuttum. bol su vardı. ağlamadı hiç :) başardıııııım :)

sevindirik oldum ya ...

elektrik de gaz da belimizi büktü bu ay daha da üç ay böyle olur herhalde:) ama hasta edip ilaca para vereceğimize sıkıntı çekeceğimize böyle olsun daha iyi

uyumayan bebek çok zor bir de bu gece ilk defa kızım 5 saat aralıksız uyumuş. ben de kendimi çok kötü hissettim çocuğumu aç bıraktım diye gece bu kadar uzun uyuması iyi mi kötü mü bu gece saat kurucam 2.5 saatte bir uyandırıp emdireyim diyorum ne dersiniz?

kızım bugün bir aylık yaaa :)

uyandırayım deme ya sakın artık büyüdü acıkınca kendi uyanıyo zaten sen de uyu onunla birlikte bırak uyusun doktorlar uyandırmayın diyo ben yalancı emzik verince bile kötü olmuştum ama boşuna:) bu arada tebrik ederim sıhhatler olsun bebişine biz de bu akşam yıkayacaz babasıyla inşallah ama ben fileyle yıkıyorum hala korkuyorum öbür türlü

teşekkürler canım uyusun da büyüsün bakalım şimdi

ben de ikilemde kaldım canım 5 saat uyumuş bir baktım saate şoke oldum resmen...

yalancı emzik verince hem kötü olmuştum hem de kıskanmıştım

üşütmedikten sonra kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yıka canım... biz paniklersek esas o zaman sıkıntı oluyor

bu arada bişi soriim konya lımısın sen

selam kızlar bende gün aşırı yıkıyorum tek başıma mis gibi uyuyor oğlum uykusuda gayet iyi beni çok üzmüyor maşallah oğluşuma allahım gaz sancısı olan uyumayan bebeklerin annelerinin yardımcısı olsun

ah canım gurbette misin

ama çanakkale güzel bir şehir... eşim geyiklide jandarma er olarak kısa dönem askerlik yaptı çok geldim gittim oraya

otobüsle 14 saat çanakkale üstüne bir de iki saat geyikli

geyikli çok güzelmiş ama ben göremedim daha :)) ya benim gurbetliğim biraz karışık çünkü benim annem de gurbette yani konyalıyım ve yazdan yaza geliriz mutlaka konyaya ama sadece büyükler var konyada ve memleketimi çoook özledim (((

gurbet çok zor dört sene yurtdışında okudum türkiyenin çamurunu bile özlemiştim ayakkabım kirlenmiyor diye sinir olurdum

kayınvalidenler aynı şehirde olsaydın bari. tatillerde kimi gönülleyeceğini şaşırır insan

cnm aynen bende o durumudayım emzik nuk un damaklı emziğini kullanıyorum emiyo ama açken atıyo hemen
bu arada ne oldu umut paşaya hastamı cnm?
annem söyelmişti kesik süt şeklinde kusuyorsa sütün yaramıştır çocuğuna. Doymayı tam bilemediğinden fazla içtiğini çıkartıyormuş
aaa iyi bari benim guguş hep kusuyo öyle:)

kıs ben çok yiyorum gaz yaptığını bilmiyodum

kızlar benm daha 40 ın cıkmasına 4 gün varda galbia ben regl oldum yaa
3- 4 gündür kanamam vss yoktuu
bugün kanamam basladıı anlamadım daha erken değil miii

saol canım benim ben bide filesiz yıkadım ikisindede üşümesin diye biraz su koyuyorum küvetine kıyafetlerinide seriyorum suyun içinde yıkıyorum paşamı :) sonrada bi elimle tutup diğer elimle su döküyorum vucuduna

canım vala hiç uyumuyo malesef onu uyutana kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geliyo diyebilirim ne yapıcağımı şaşırdım resmen

ohh sonunda sende yıkadın bebişini canım bende filede yıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…