ay hiç öyle düşünme kendini şartlandırma ben azıcık turşu bile yiyorum anlamlı bir fark görmedim gaz konusunda...
bu arada uykusuz bebişlerin anneleri Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin yakında düzene girer inşallah
aa canım çiğköfte gazmı yapıyor ben hemen hemen hergün yiyorum öğrendiğim ii oldu gerçi rezene çayı içiyorum devamlı ama olsun
aman ne yersek gaz yapıyor canımya salatalıkta çok gaz yapıyormuş biz ne yiyecez bilemiyorum..
ahh canım bebişler banyo yapınca rahatlayıp uyurlar evet ama benim oğlum niye uyumuyo anlamıyorum saatlerce ayakta çocuk yaa
banyoda fayda etmiyor bize,en basiti dün sabah 8'den akşam 9.5'a kadar aralardaki 3 seferlik 5-10 dk'lık kestirmeleri saymazsam uyumadı.Sonrasında da saatlerce uyudu sanmayın,1,5-2 saate bir uyanıp emiyor,emdikten sonra da hemen uyumuyor,öyle etrafa bakıyor,sonra sıkılıp ağlıyor,kucakta evi geziyoruz.Bazen uyuması 1.5 saati buluyor.Bu nasıl bebek anlamadım,bebek dediğin uyuya uyuya büyür.Benim oğlanlar cins,ne yapalım,abisi de böyleydi(
gün aşırı kesin yıkıyoruz,üşenmezsek üst üste yıkadığımız da oluyor.Ufoyu aç,karşısına yıkandır canım,bir şey olmaz Allah'ın izniyle
bigün annem geç gelmişti o gelene kadar yıkadım ben :)
ben de gün aşırı yıkıyorum kış olduğu için ev doğal gazlı ama gel görki sıcak değil dereceyi artırsakta yine de ufoyu açıyoruz tepesinde battık zaten bu ay faturalar geldi hiç bu kadar fazla gelmemişti:)) yaz olsa her gün ama kış olduğu için gün aşırı yıkarıyomuş bebek yıkandıkça daha rahat uyuyo ve büyüyo senin de bi odan iyi ısınıyosa orda yıka gün aşırı bişi olmaz yak benim gibi ısıtııcıyı zaten uzun sürmüyo ki banyo bişeycik olmaz ALlah'ın izniyle biraz elektrik faturası yüksek gelir o kadar :)
benim oğlnında uykuyla arası yok bir bebek gündüz hiçmi uyumaz meme emerken uyuyor tam yatağa koyucam gözlerini kurulu bebek gibi açıyor geçen annemde bendeydi kadıncağız şaşırdı bizler 4der 5er bebek büyüktük böyle olsalardı nasıl büyütürdük dedi kızımda böyleydi oğluşumda aynısı oldu gece 2de yatıyor oğlum sabah 8 de uyanıyor dahada uyku yok napacağım bilemiyorum banyoda yaptırsam aynısı
uyandırayım deme ya sakın artık büyüdü acıkınca kendi uyanıyo zaten sen de uyu onunla birlikte bırak uyusun doktorlar uyandırmayın diyo ben yalancı emzik verince bile kötü olmuştum ama boşuna:) bu arada tebrik ederim sıhhatler olsun bebişine biz de bu akşam yıkayacaz babasıyla inşallah ama ben fileyle yıkıyorum hala korkuyorum öbür türlü:) kızlaaaar kızımı yıkadım :) anneleri boş verdim... görümcem su döktü kuzumu yıkadım. bu arada ben file kullanmıyorum küvetin içinde tuttum. bol su vardı. ağlamadı hiç :) başardıııııım :)
sevindirik oldum ya ...
elektrik de gaz da belimizi büktü bu ay daha da üç ay böyle olur herhalde:) ama hasta edip ilaca para vereceğimize sıkıntı çekeceğimize böyle olsun daha iyi
uyumayan bebek çok zor bir de bu gece ilk defa kızım 5 saat aralıksız uyumuş. ben de kendimi çok kötü hissettim çocuğumu aç bıraktım diye gece bu kadar uzun uyuması iyi mi kötü mü bu gece saat kurucam 2.5 saatte bir uyandırıp emdireyim diyorum ne dersiniz?
kızım bugün bir aylık yaaa :)
uyandırayım deme ya sakın artık büyüdü acıkınca kendi uyanıyo zaten sen de uyu onunla birlikte bırak uyusun doktorlar uyandırmayın diyo ben yalancı emzik verince bile kötü olmuştum ama boşuna:) bu arada tebrik ederim sıhhatler olsun bebişine biz de bu akşam yıkayacaz babasıyla inşallah ama ben fileyle yıkıyorum hala korkuyorum öbür türlü
teşekkürler canımuyusun da büyüsün bakalım şimdi
ben de ikilemde kaldım canım 5 saat uyumuş bir baktım saate şoke oldum resmen...
yalancı emzik verince hem kötü olmuştum hem de kıskanmıştım
üşütmedikten sonra kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yıka canım... biz paniklersek esas o zaman sıkıntı oluyor
bu arada bişi soriim konya lımısın sen
evet canım
sen de mi
evet konyalıyımama çanakkalede oturuyorum hemşerim:))
ah canım gurbette misin
ama çanakkale güzel bir şehir... eşim geyiklide jandarma er olarak kısa dönem askerlik yaptı çok geldim gittim oraya
otobüsle 14 saat çanakkale üstüne bir de iki saat geyikli
geyikli çok güzelmiş ama ben göremedim daha :)) ya benim gurbetliğim biraz karışık çünkü benim annem de gurbette yani konyalıyım ve yazdan yaza geliriz mutlaka konyaya ama sadece büyükler var konyada ve memleketimi çoook özledim(((
cnm aynen bende o durumudayım emzik nuk un damaklı emziğini kullanıyorum emiyo ama açken atıyo hemenUMUT ta öyle vitaminim beni emzik niyetine kullanıyo saatlerce emiyo beni artık acıdan kıvranıyorum ağlicak duruma geliyorum emzik istemiyodum inat ettim ama mecbur aldım ama oğlum almıyo öğürüyo bende ısrar etmedim
aaa iyi bari benim guguş hep kusuyo öyle:)annem söyelmişti kesik süt şeklinde kusuyorsa sütün yaramıştır çocuğuna. Doymayı tam bilemediğinden fazla içtiğini çıkartıyormuş
kızlar ben kaşınıyorum ya gazsız bebeğime gaz yaptıracak bişi yedim bi tane etsiz çiğköfte nefsime hakim olamadım sonra çoook pişman oldum hemen çörekotu yağı içtim korkuyorum şimdi uyuyo bizim sultan akşama bizde çıngar var galiba off off :18::18::18::18::18::18::18:
rica ederim canım ama ben de yeni anneyim:) internet sağolsun
ne güzel maşallah bebişine... benimki pek gazlıbir bebek değil birkaç günde bir tutuyor gaz sancısı, bana bir arkadaşım kullanmadığı sab simplexleri vermişti birkaç kez kullandım bir işe yaramıyor diye düşünmüştüm ama aynı gün ikinci kereye ihtiyaç kalmıyordu süreklilik olmadığı için anlayamamışım demek ki...
canım topuk kanında az ağladıysa aşıda daha az ağlar benimki öyle oldu ama ikinci ay aşısı bizi zorlayacakmış hemşire ateş düşürücü içirip getirin dedi
canım soğuklarda haftada ikş normalmiş ama benimki çok rahatlıyor diye elektrikli soba önünde günaşırı yıkıyoruz bir de bebekler yıkandıkça büyürmüş:)
bravo sana canım ben de iki kez kendim yıkadım ama yanımda su dökenim vardı ikisini birlikte yapamam diye düşündüm benim cadı yüzüstü durumda iki eliyle fileye bi yapışıyo görmeniz lazım çok komik:)
ya bebeğin fazla ayakta kalması da uykuya dalmasını engelliyomuş diye okumuştum doğruymuş akşam üstü saat 4 buçuk gibi uyandı saat 6 buçukta yatırayım dedim iki saat uyanık kalınca uyuyamadı tam bir saat mızıldadı bi daha o kadar ayakta tutmayacam
:) kızlaaaar kızımı yıkadım :) anneleri boş verdim... görümcem su döktü kuzumu yıkadım. bu arada ben file kullanmıyorum küvetin içinde tuttum. bol su vardı. ağlamadı hiç :) başardıııııım :)
sevindirik oldum ya ...
elektrik de gaz da belimizi büktü bu ay daha da üç ay böyle olur herhalde:) ama hasta edip ilaca para vereceğimize sıkıntı çekeceğimize böyle olsun daha iyi
uyumayan bebek çok zor bir de bu gece ilk defa kızım 5 saat aralıksız uyumuş. ben de kendimi çok kötü hissettim çocuğumu aç bıraktım diye gece bu kadar uzun uyuması iyi mi kötü mü bu gece saat kurucam 2.5 saatte bir uyandırıp emdireyim diyorum ne dersiniz?
kızım bugün bir aylık yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?